Sexhistorie om elevatorsex

Oprettet den 6. august 2013

Denne sexhistorie starter efter jeg har påklædt mig og gjort mig klar til i aften, iført den korteste kjole, de højeste stiletter, og hvis jeg selv skal sige det, ser jeg ret så sexet ud. Jeg går ud af døren med hovedet højt. Jeg tager altid elevatoren, den er ret lille. Jeg gør det kun, fordi jeg ved han altid gør det. Det kunne jo være vi skulle ned på samme tid… Jeg er heldig i dag. Jeg ser ham komme løbende mod elevatoren. Andreas. Høje Andreas, trænede og sexede Andreas med de store grove hænde. Jeg sendte ham mit allermest sexede smil. Han smiler tilbage, da han er nået ind i elevatoren. Jeg føler hans blik op og ned af mig og er ufatteligt glad for at vi netop mødes i dag.

Han læner sig ind over mig, “der er nok nogen der skal ud i aften, hva?” Jeg går et skridt tættere på ham og sætter min hånd på hans bryst kasse. Han dufter godt, meget maskulint. Det hele går lige i trussen. “Jaer, men ikke noget der ikke kan udskydes, hvis nu noget vigtigere dykker op”, jeg sender ham et udfordrende smil. Han fanger den hurtigt, og jeg mærker hans store grove hånd på mit lår. Den lister sig stille opad, den leger med kanten af min g-streng. Han smiler drillende og fører hånden op mod min bryster, alt imens den anden hånd har godt fat i min røv. Jeg leger med hans mavemuskler. Jeg er klar på alt. Det er så pirrende, mig og Andreas, ham jeg har drømt om så længe. Vi står her i en vildt lille elevator. Eller vent, vi står ikke bare. Vi står og flirter. Vi flirter ret vildt. Jeg mærker en hånd om mine bryster, selvom mine bryster er en e-skål, har han ingen problemer med at holde om dem og massere dem. Han klemmer mine brystvorter, først blidt, men nu så hårdt at jeg må bide mig i læben for ikke at stønne højt. Han klemmer endnu hårdere og jeg kan ikke holde et ordentligt støn inde. Jeg er så våd nu. Jeg vil have ham nu, og han ved det.

Jeg tager chancen og lister begge mine hænder ned til pikken. Jeg tager et godt tag i den, og bliver forbløffet over størrelsen. Jeg tror aldrig, vi kan få den ind! Jeg har aldrig set noget lignende. Han smiler over mit beundrende blik, og ser sit snit til at starte legen med min klitoris. Jeg stønner, jeg kan slet ikke stoppe. Jeg kører forhuden på hans pik frem og tilbage i et vildt tempo. Han nulrer klitoris, så meget at jeg ikke kan holde det ud. Jeg ligger mig ned i elevatoren, det bliver en meget akavet og ubekvem stilling i det lille rum. Jeg ser hans rejsning gennem bukserne og bliver endnu vådere ved tanken om den inde i mig. Han stikker en finger op i mig, kører den rundt og rundt, indtil han beslutter sig for at pine mig endnu mere. Han maser 3 flere fingre og i mig. Jeg får krampetrækninger af nydelsen, jeg kan mærke orgasmen ligge på lur. Han ser det med det samme og hiver fingrene så hurtigt ud at, jeg sender et ordentlig støn ud i elevatoren. Jeg hiver bukserne af han, det kan ikke gå hurtigt nok.

Han smiler og støder den største pik, jeg nogensinde har set, så hårdt og hurtigt ind i mig at jeg skriger. Han hiver den ud og støder den helt i bund igen. Jeg kan ikke andet end at skrige. Han stopper og stikker den i munden på mig. Jeg sutter og sutter. Jeg suger og slikker, jeg kan se at han er tæt på at komme, men jeg ville pirre han lidt mere. Jeg trækker hovedet tilbage. Han ser et øjeblik sur ud, jeg drejer mig rundt i forsøget på at finde en mere bekvem stilling. Han giver min ene balde et kæmpe slag, og jeg skriger af smerte. Han støder pikken så hårdt op i mit røvhul, at jeg er så tæt på at skrige igen, men jeg nøjes med at stønne højt. Han kører den frem og tilbage, imens han piller i min fisse. Han drejer hovedet og begynder at slikke den med et voldsomt begær. Jeg stønner og stønner, det er umuligt at stoppe. Han jager igen pikken med fuld fart helt ind i min skede. Jeg skriger og skriger, men han bliver bare ved, indtil han kommer med fuld kraft og sender så meget sperm op i mig, at det giver et stød i mig.

Han trækker sig tilfreds ud og slapper af. Jeg venter spændt på mere, jeg vil mærke orgasmen gennemrulle min krop. “Nå, jeg må se at komme videre”, siger han og går ud ad elevatoren. Jeg ligger tilbage med sperm over det hele, og en ufattelig liderlighed. Jeg kom aldrig. Jeg føler mig utilfredsstillet, samtidig med at jeg er så ufattelig lykkelig.

Indsendt Liderlige Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *