Sexhistorie om en hersker

Oprettet den 12. august 2013

Denne sexhistorie er skrevet til min hersker. Du er på vej hjem og har sendt en kort sms, inden du går om bord i flyveren.

Jeg skal møde dig i lufthavnen og i sms’en, er der instrukser med hvad jeg skal medbringe og krav til påklædning, ”lettilgængeligt” tøj, blonder og en lille vibrator af den slags, der kan spændes på.

Din flyver lander og ventetiden til i får jeres bagage føles som en evighed.
Endelig åbnes dørene og du kommer ud.

Du ser kort på mig og spørger, om jeg har husket det jeg skulle – jeg nikker let og du giver tegn til, at vi skal forlade bygningen.
Du siger intet da vi kommer hen til bilen, rækker hånden ud og får nøglerne.

På vej hjem på motorvejen, drejer du ind første gang, der er afkørsel til tasteplads/cafeteria.
Du kommer over, åbner døren for mig, tager med et let tag fat i min arm og fører mig ind i cafeteriet. Ser dig søgende omkring og finder skiltet til toiletterne.
Du leder mig ind på handicaptoilettet, låser døren og siger jeg skal tage tøjet af.

Jeg tøver lidt, bliver pludselig genert overfor dig og du tager fat i min trøje. Spørger om du skal rive den af mig eller om jeg frivilligt tager det af.
Jeg skynder mig at ryste på hovedet og går i gang.

Du går rundt om mig imens, roser mig – jeg har været lydig og gjort som min Herre har befalet.
Du spørger, om jeg har husket vibratoren og jeg nikker stille. Tager betjeningen op af trusserne og rækker den til dig.

Du mærker efter, om jeg har sat den ordentligt på og siger, at nu skal jeg have min belønning for at have været lydig.
Du befaler mig ned på knæ og stiller dig foran mig. Lyner dine bukser ned og tager bæltet ud af bukserne.

Din pik er allerede stiv og peger direkte på mig. Jeg ser op på dig og da du nikker, tager omfavner jeg den med mine læber. Du tænder samtidig for vibratoren og det giver et sæt af overraskelse i mig.

Min tunge glider henover hovedet og jeg mærker du sitrer.
Du står let bagoverbøjet med hænderne i siden – den ene med betjeningen, den anden med bæltet.
Jeg tager din pik helt ind i munden med nogle dybe hug og suger let til – som jeg ved du vil have det. Tungen danser henover hovedet hver gang munden omfavner og skjuler pikken.

Vibratorens kærtegn er begyndt at gøre sin indvirke, og jeg sidder lidt uroligt med underkroppen. Pikken glider ud af munden på mig og jeg drejer hovedet. Tungen glider nedover og mine fugtige læber finder din pung. Giver den et par hede slik og suger den forsigtigt ind i munden samtidig med, at en dyb lav stønnen lyder fra min strube.

Det giver et sæt i dig og du rykker dig væk – samtidig rammer dit bælte min ryg, jeg giver et skrig – mere af forskrækkelse end smerte og du siger med meget hård stemme, at jeg ikke havde fået min Herres tilladelse til at vise nydelse.

Du tager et fast greb i mit hår med den ene hånd og holder mit hoved helt hen til din pik. Med den anden hånd onanerer du med hurtige tag foran mig.

Vibratorens snurren forplanter sig gennem min krop og jeg mærker en orgasme bygge sig op. Jeg kæmper for at ignorere den – tør ikke udsætte mig for min Herres vrede.

I sidste øjeblik stikker du pikken i munden på mig og brummer, at jeg ikke må trække mig væk uden din tilladelse. Din sæd fylder min mund og du stønner et højlydt ”åh jaaaa – god Tøs”.
Jeg synker og sutter det bedste jeg har lært.

Jeg kan ikke længere holde et klynk tilbage – mærker mit klit dunke hårdt.
Du trækker dig ud og peger på håndvasken – siger jeg skal sætte mig derop. Jeg kigger bedende på dig, men du tager et fast greb i min arm og tvinger mig derover.

Jeg anbringer mig på vasken og med et hårdt tag flår du mine ben fra hinanden. Jeg gisper og du trykker mig tilbage mod det kolde spejl.

Du står lidt og beundrer synet af vibratoren, der summer lystigt i mit våde skød – det glinser rundt om den af mine safter.

Du rykker den lidt, bøjer dig frem og lægger tungen på klitten – mere skal der ikke til, ukontrollable rystelser farer gennem min krop og jeg bider mig selv i hånden. Kæmper en virkelig hård kamp for at holde den sidste rest tilbage. Du ser op på mig og siger: værsgo min tøs, nu må du komme. Der går ikke 2 sek inden min krop bliver sønderrevet af en kæmpe orgasme og jeg skriger halvkvalt ud i rummet.

Du slukker vibratoren, sætter den på plads igen og lader mig sidde lidt.
Du trækker dig lidt væk og nyder synet af mig, som jeg sidder der med elskovsrødmen udover kroppen og tung vejrtrækning, hvorefter du bøjer dig frem, giver mig et hårdt kys og siger, at jeg skal klæde mig på, men beholde vibratoren på og kontrollen oppe af bukserne – hvis der skulle blive behov for at tænde for den igen senere – og vi følges ad ud til bilen.

Indsent af TS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *