Sexhistorie om Masteren, tøsen og os

Oprettet den 12. august 2013

I denne sexhistorie var jeg kommet i kontakt med en Master på nettet. Hans tøs var blevet ulydig og skulle straffes.
Han havde en ide om, at hun skulle stilles til rådighed til andre som straf.
Jeg fortalte om min plan og han gik med til det. Jeg fortalte dig ikke noget!

Vi tog på hotel på Fyn og indlogerede os – vidste ikke hvor de kom fra og omvendt, men havde aftalt at mødes der. På et givent tidspunkt skulle de så komme op på vores hotelværelse.

Vi var gået derop i god tid, jeg havde bundet dig og givet dig bind for øjnene. Tændte for musikken og lod den være så høj, at den kunne overdøve lette små lyde der kunne komme i rummet.
Jeg havde slikket og forkælet din pik og pung – og du stod dejlig stor og lækker.
Hørte døren gå let op og de kom ind, lod som ingenting og fortsatte med at forkæle din pik, tog din pung i munden og legede med den.

Jeg havde aftalt med hendes Master hvad hun skulle gøre og at der ikke skulle være lyd på mens de var der. Hun kom hen til mig og tog en lille dildo i hånden, fugtede den og førte den langsomt op bagi mig. Kørte den lidt frem og tilbage til der ikke var mere ubehag.
Det klikkede svagt, han tog et par billeder af hende der brugte mit bagerste hul mens jeg stadig suttede på din pik. Jeg fandt en analplug og førte den forsigtigt op i dig.
Jeg rejste mig og sang langsomt ned over din pik – du gled ubesværet op i mit bagerste hul.
Jeg red dig lidt inden jeg lænede mig bagover og støttede mig til dig.
Hun satte sig op, tog fat i mine ben – løftede og spredte dem.

Først nu gik det op for dig, at vi ikke var alene. Det gav et sæt i dig, da min vægt blev fordelt anderledes og du mærkede hende sidde dør.
Hun havde taget en strap-om på og kørte den op i min sjaskvåde mis. Jeg jamrede let – var hamrende liderlig. Igen hørtes klik og han tog flere billeder. Hun styrede dildo’en i et fast jævnt temop og det eneste der hørtes i rummet udover musikken var vores åndedrag. Jeg holdt ikke længe inden jeg måtte overgive mig og kom i en lækker orgasme.

Hun flyttede sig, og jeg trak mig langsomt væk fra dig. Jeg bandt dine hænder op, men du måtte dog stadig ikke aftage dit blindfold.
Jeg gav hende tegn til at lægge sig på sengen med hovedet ud over kanten og lagde mig henover hende i en 69er. Igen lød der er par svage klik idet han tog endnu et par billeder.
Jeg strakte hånden ud efter dig og førte dig hen til mig. Du var ikke sen til at fange meningen, stillede dig til rette og stødte hårdt op i min hamrende våde liderlige mis.
Jeg stønnede højt og kunne næsten ikke klare at mærke hendes tunge på min hævede klit der nærmest var ved at springe hver gang du hamrede din pik i bund.
Lige idet jeg kom, lød der et hårdt smæld – og et piskesmæld ramte min ryg henover skulderbladene. Jeg krummede mig sammen og en kæmpeorgasme gennemrystede min krop.
Samtidig som det første ryk kørte gennem mig, flyttede hun sin mund og tog i stedet din pung mellem læberne. Du brummede dybt og stødte igennem en sidste gang, hvorefter du afleverede din ladning dybt i mit varme skød.

Med sitrende ben kom vi op og stå, og jeg lagde mig ned – denne gang på maven. Jeg trak dig hen til mig, gav dig lov til at tage bindet af og tog din pik i munden. Hun havde lagt sig mellem mine spredte ben og var ved at slikke mig ren for vores væsker. Hun havde fuldmaske på – det eneste, der kunne ses var hendes læber og en smal stribe hun kunne se ud af.
Igen lød der et klik og først nu fik du øje på hendes Master. Han var fuldkommen klædt i sort med lang sort læderjakke og holdt en lang pisk i den ene hånd og vores kamera i den anden.
Hurtigt fik jeg endnu en orgasme – hun havde gjort det godt og hendes Master nikkede tilfreds, stillede kameraet fra sig, lavede en hurtig bevægelse med hånden. øjeblikkeligt rejste hun sig, de forlod værelset og lukkede stille døren efter sig. Ingen spor vidnede på, at de nogensinde havde været der.

Indsendt af TB

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *