Sexhistorie om min herre

Oprettet den 12. august 2013

Denne sexhistorie er skrevet til min kære Herre:

Vi kører ud til en rasteplads. Der holder en anden bil i forvejen, og en mand står og venter.
Du stopper bilen, stiger ud og går over og åbner døren i min side. Jeg stiger ud. Vi går over til ham. I udveksler nogle ord. Jeg forholder mig tavs.
Du fremviser mig for ham, og han kigger anerkendende. I hans ansigt kan man se sulten og liderligheden vokse. Du fører mig hen til et bord der står på rastepladsen. Normalt sidder folk og spiser her, og nyder en pause på deres rejse, men i aften er det en helt anden rejse der skal foretages på det.

Du beordrer mig til at lægge mig ind over bordet med ansigtet ned af. Du stiller dig i den ende af bordet hvor mit hoved er, samler mine hænder, og tager et fast greb om mine håndled.

Jeg er ikke i stand til at se hvad i foretager jer, men mærker at min nederdel bliver løftet op. Jeg kan mærke hans ånde på mine balder, ved mit skridt, på mine lår. Han kører sine hænder nede fra mine ankler, op af mine ben, hen over min røv. Nærstuderer det han om et øjeblik vil indtage. Jeg er nu helt våd, og dirrer næsten. Jeg mærker hans tunge på indersiden af mine lår. Jeg udstøder et gisp da den rammer mine skamlæber og min klitoris.

Jeg kan mærke at du står og betragter os. Kan mærke på dit greb om mine håndled at det påvirker dig, men er sikker på at du ikke fortrækker en mine.

Han tager fat i mine hofter og trænger ind. Følelsen af en fremmed mand inde i mig tænder mig. Og det at jeg gør det for dig, for at gøre dig stolt tænder mig endnu mere.

Han kører bare derudaf, er ikke så avanceret som det jeg kender, eller også er han ikke i stand til at kontrollere sit begær, sit dyr.

Pludselig tager du fat under min hage, og tvinger mit hoved op, mens du fastholder dit greb om mine håndled. Du tvinger mig til at kigge dig i øjnene. Du sidder på hug foran mig. Jeg er lige ved at komme, og har svært ved at holde fokuset, men vil gerne føje dine krav.

Du sender et blik hen over mit hoved, men fæstner igen hurtigt dit blik på mig. Han trækker sig ud. Jeg bliver et øjeblik lidt forvirret, men mærker kort efter at han trænger ind i min røv, samtidig med at han tager hånden ned og leger med min klitoris.

Jeg er lige ved at skrige, kæmper for at fastholde mit blik på dig, men kan mærke orgasmen komme rullende. Jeg må give op, give mig hen. Jeg kan høre at han også kommer.

Du slipper mine håndled, og hjælper mig op at stå. Jeg får rettet på mit tøj. Du følger mig hen til bilen. Jeg sætter mig ind. Du smækker døren, og går hen og taler lidt med ham. Du kommer hen til bilen, sætter dig ind. Giver mig et let kys på halsen, og starter bilen. Vi kører af sted, velvidende at når vi kommer hjem er det din tur, og det bliver af en helt anden kaliber.

Indsendt af TØS 1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *