Sexhistorie om mine frække genboer

Oprettet den 10. maj 2013

Sexhistorie om mine frække genboer. Jeg har altid holdt af at se på andre mennesker, så derfor var jeg glad da jeg flyttede ind i min ny lejlighed, fordi jeg herfra kunne se ind i hele mine genboers lejlighed. Desværre blev jeg svært skuffet, idet de der boede på den anden side var ufattelig kedelige. Det var en par sidst i tyverne og de rullede altid gardinerne for. Derudover var der ikke nogen af dem, der var særligt attraktive. Det afskar mig dog ikke fra til tider at kaste et blik eller to derover, i håb om at der skulle ske noget. Manden havde en svag tendens til at gå rundt halvnøgen, men han var rent ud sagt ikke nogen præmietyr: høj, spinkel, bleg og den ene gang jeg så hans pik – så jeg til min skuffelse, at det var en lille slunken fyr. Pigen var en butte halvklodset håndboldpige, med små bryster. Men en aften, hvor jeg skulle ud og besøge nogle venner så jeg inden jeg kørte at mine genboer var kommet op og skændes. Da jeg stod og morede mig lidt over deres gestikulationer, gik manden pludseligt. Jeg kørte imidlertid også og havde en god aften hos mine venner. Da jeg kom hjem, kom pigen – der åbenbart også havde været ude – hjem stærkt beruset, og hun havde en anden fyr med! Det gjorde mig vældig nysgerrig og jeg fandt min kikkert frem – og det varede absolut ikke længe før jeg fik fuld valuta for pengene. De to var knapt nok kommet ind af døren, før han knappede bukserne op og hev sin store pik frem – hun satte sig på knæ og gav sig til at slikke ham. Han var tydeligvis vildt ophidset for han, tog med det samme fat i nakken af hende og kneppede hendes mund helt vildt. Jeg var overbevidst om at det ikke kunne være særligt rart for hende for han stødte sin store pik helt i bund hver gang. Ikke desto mindre fik hun midt i akten hevet sit tøj af. Det varede ikke længe før fyren hev pikken ud af munden på hende og placerede den lige ud for hendes mund – hun var ikke sen til at spille den af på ham og han kom som et andet springvand midt i ansigtet på hende; sjældent havde jeg set så meget sperm. Derefter sank han sammen i en stol ude i køkkenet, mens hun blev liggende på gulvet. Hun gav sig til at onanere og tog noget af al den sperm, der var løbet ned af hendes krop og tværede den ud over sin fisse. Der gik ikke mere end et minut før hun kom. Da hun var kommet lidt til hægterne kravlede hun over til fyren – der så ud til at være faldet i søvn. Her prøvede hun at få gjort hans pik stiv igen så hun kunne bruge den til noget, først satte hun sig omvendt på ham – men den var for slap, så slikkede hun ham lidt, men stadig ikke noget resultat. Efter et par forsøg mere, fik hun ham vækket ved at ruske i ham og hev ham op og stå og fik ham bugseret ud af døren. Jeg så ham gå ud af døren med sin jakke slæbende efter sig. Pigen gik lidt opgivende rundt i lejligheden, tog sin morgenkåbe på og gav sig til at rydde op. Ca. 5 minutter efter fyren var gået så jeg hendes kæreste komme gående hjem sammen med en kammerat. De stod og snakkede lidt nede på gaden, hvorefter kæresten gik op. Da han kom ind af døren kunne jeg se at han undskyldte til hende og begyndte at fortælle noget. Der gik ikke lang tid før de to var blevet gode venner igen. Efter de havde kysset lidt begyndte han at tage hendes morgenkåbe af og kysse hendes bryster og hals – tilsyneladende kunne han ikke smage al den sperm der kun ca. en halv time forinden løb ned af hende. Pigen var hurtig klar og lagde sig på køkkenbordet med vidt spredte ben og han slikkede hendes fisse. Der gik ikke lang tid før hun kom – men hun var jo også varmet op! Efter et par orgasmer rejste han sig op og fiskede sin pik frem og gav sig til at bolle hendes våde fisse. Han kneppede hende i lange seje tag og i et stadigt hurtigere tempo, mens hans hånd pillede ved hendes klitoris. Det varede ikke lang tid før de begge to kom og han lagde sig ind over hende og kyssede hende. Jeg var blevet liderlig som bare fanden og min ene hånd gled ned i trusserne og jeg sank sammen på badeværelsegulvet og tilfredsstillede min sultne kusse.

Indsendt af Diana

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *