Sexhistorie om en fremmed pik

Oprettet den 10. maj 2013

Sexhistorie om en fremmed pik. Min kone Kate og jeg var i byen for at handle. Jeg var temmelig længe om det og da jeg kom ud af forretningen, så jeg, at et stykke nede ad gaden stod hun og talte med, en for mig ukendt mand. Hun havde ryggen til mig og de holdt hinandens hænder imellem sig. Af en eller anden grund, bakkede jeg lidt ind skyggen og iagtog dem i det skjulte. De snakkede ivrigt og smilede bredt, som om de var gamle bekendte, der netop havde mødt hinanden efter mange års adskillelse. Manden bøjede sig ned og kyssede min kone let, bakkede vinkende et par skridt tilbage og forsvandt om et hjørne. Hun vendte sig om, stadig med smilet intakt, i det samme trådte jeg ud på fortovet og så mig søgende om efter hende. Pludselig fik jeg øje på hende og vi gik hinanden i møde. Hun sagde ikke noget om at hun havde mødt nogen hun kendte, eller mødt nogen overhovedet inden jeg spurgte. Da fortalte hun at hun havde mødt en gammel bekendt der hed Svend, ja de havde faktisk snakket om at hun skulle gi middag en gang. Vi gjorde vores indkøb færdig og kørte hjem.

Et par uger efter, da jeg var på vej ud af byen og kom forbi en diskret rasteplads, så jeg tilfældigvis Kate komme kørende ud derinde fra og køre ind mod byen. Det undrede mig, hun skulle være på arbejde. Jeg stoppede op, vendte bilen og kørte ind på rastepladsen. Der holdt en autocamper. Mens jeg kørte langsomt forbi, kom en mand rundt om førerhuset for at sætte sig ind. Jeg kendte ham ikke, men det var den samme som min kone havde talt med nede i byen forleden. Jeg fortsatte ud på vejen for at besørge mit ærinde, men jeg havde fået noget at tænke på.

Samme aften, mens vi sad og så tv, forsøgte jeg at udfritte hende.
“Har du haft en interessant dag”? spurgte jeg henkastet.
“Nææ- ikke speciel, den har vel været næsten som alle de andre”, svarede hun og kiggede på mig.
Jeg lod som ingenting, men kunne ikke lade være med at tænke på, hvad fanden der foregik.
Jeg lovede mig selv, at jeg ville finde ud af det. Jeg holdt diskret øje med hendes arbejdsplads et par timer hver formiddag, i håb om at hun igen ville køre ud. Der gik en uge og intet skete. Måske var det de forkerte tidspunkter, eller måske var der slet ingen ting. Jeg gav mig selv et par dage mere og endelig én dag mere, så gav det bonus. Lidt før kl. ti, kom hun kørende ud fra firmaets parkeringsplads. Jeg fulgte diskret efter hende op gennem byen og ud af byen til en plantage nogle kilometer væk. Hun blinkede af og kørte ind på en skovvej. Jeg kørte forbi og holdt ind lidt længere henne. Jeg steg ud og gik gennem skoven, hen til den vej hun havde benyttet. Langsomt fulgte jeg vejen indtil den drejede. Og der, i en lysning, holdt hun. Lige bag autocamperen. Jeg smuttede ind mellem træerne for at prøve på at komme nærmere, men det kunne ikke lade sig gøre, uden at de ville kunne se det. Jeg listede vel rundt i en halv time, uden at jeg blev klogere. De opholdt sig tilsyneladende inde i vognen. Gardinerne var trukket for. Jeg kunne godt regne ud at de ikke fik tiden til at gå med at se på frimærker og det rislede mig ned ad ryggen ved tanken om at min kone var i gang med at få en gang fremmed pik. Jeg kunne se hende med tilbagekastet hoved, åben mund og lukkede øjne, stønne henført under hans behandling, jeg gyste ved tanken og min pik stivnede. Men der var ikke andet jeg kunne gøre, end at gå tilbage til min bil og sætte mig til at vente og fantasere om dem og spille pik af. Efter yderligere en halv time, kom min kone kørende tilbage fra skoven og kørte ind mod byen. Efter yderligere ti minutter, kom autocamperen. Også den kørte ind mod byen. Jeg fulgte efter. Den parkerede udenfor en meget eksklusiv beboelsesejendom og manden gik ind i en opgang. Rundt om hjørnet kom der en mand med en trillebør, viceværten. Jeg gik hen til ham og spurgte om han kendte ham der havde autocamperen. Det gjorde han. Han var ungkarl, handelsrejsende og hed Svend Holm. Nå- ja, hvad kunne jeg bruge det til.?
Samme eftermiddag, mødte jeg en af min kones kollegaer inde i byen. Hun havde været på ferie i 14 dage og ville vide hvordan Kate havde det. Hvad skulle jeg svare.
“Jo-o, det går da bedre”.
” Ja hun begyndte da 14 dage før jeg tog af sted, så det er lang tid, ja altså hvis hun går der endnu. Ja det er da godt nok træls at skulle løbe til behandling 3 gange om ugen”.
“Jo-o, hun var da af sted i dag igen”.
“Så må vi se”.
“Ja så må vi vente og se.” Jeg slap af med den snakkesalige kollega uden at fornærme hende. Jeg var overrasket, hun gik altså til behandling. Hvilken behandling kunne hun få i en autocamper, af en ungkarl der var handelsrejsende?. Det kildrede lidt i nakken på mig da jeg overvejede spørgsmålet endnu en gang, der var næsten kun et svar muligt, —sex.! Men hvorfor? Jeg havde ikke nogen fornemmelse af at jeg var på vej ud, at hun var i færd med at etablere et nyt forhold , for at sige farvel til det gamle, mig. Senere samme aften da vi sad og hyggede os i stuen, spurgte jeg.
“Har du det ikke godt”? hun så uforstående på mig og svarede.
“Hvorfor siger du pludselig det, ser jeg ikke rask ud”? Hun virkede irriteret.
“Jo, det gør du da, men jeg mødte Grete i eftermiddag, hun mente at du gik til behandling, det har jeg ikke hørt noget om”.
“Åh”, sagde hun og kiggede sig forvirret rundt. “Jamen – ææ- det er ovre, det var noget infiltration”.
Jeg prikkede en smule dybere og sagde lidt efter, henkastet.
“Hvordan gik det egentlig, skulle du ikke gi middag til ham Svend du mødte, eller det bliver måske ikke til noget”? Hun så lidt spekulativ på mig. “Hvad foregår der i dit hoved”. tænkte jeg.
“Jo, jeg må også se at få mig taget sammen til at ringe til ham, gud ved hvor jeg gjorde af hans nummer”, Jeg nikkede anerkendende. “Ja-ja, godt gået”, tænkte jeg. Det lod ikke til at hun fandt sammenfaldet påfaldende. Det at jeg snakkede om behandling og Svend i samme åndedrag, kunne ellers godt gi anledning til nærmere overvejelse. Men måske var hun bare god til at spille poker. Nu var bolden givet op, så blev det spændende om hun kunne holde den i luften. Men hun opgiver nok behandlingerne. Der gik igen nogle uger, hvor der ikke skete noget som jeg opdagede. Men så en dag kom hun og sagde, at nu havde hun endelig fået snakker ned Svend og han ville komme til middag førstkommende Lørdag aften. Hun sagde det påfaldende ligegyldigt, som om det kedede hende uendeligt og kom på tværs, eller var til overs. Fredag aften, dagen før dagen, hvor han skulle komme. Delte vi en flaske rødvin til middagen og fik også et par drink bagefter. Kate har det sådan, at hun bliver impulsiv og lidt uforsigtig efter at have drukket spiritus. Jeg lagde op til romantik. Det endte da også med at vi gik i bad sammen og så i seng, hvor vi lå tæt sammen og kælede. Jeg havde en hånd over hendes skamben og en finger krummet ned omkring klitten og det øverste af fissen. Hun havde om min pik og klemte og gned på den. Vi kyssede og kælede. Jeg hviskede.
“Hvor godt kendte du egentlig ham der Svend Holm”? spurgte jeg. Hun tøvede lidt og sagde så.
“Temmelig godt”. Lidt efter. “Hvor ved du fra at han hedder Holm”.
“Sagde du ikke det”?
“Det tror jeg ikke”.
“Har i været i seng sammen”, spurgte jeg hviskende, mens jeg kildrede klitten og kyssede hende på kinden.
“Hvad mener du”? Hun var lidt på vagt. Hun ligesom stivnede en smule.
“Ja – har i kneppet”?
“Ja”. erklærede hun. Jeg stak fingeren dybere ind i fissen og masserede skamlæberne og klitoris. Hun var godt våd og vrikkede lidt med røven. Jeg kyssede hendes kinder, mund, hals og bryster. Jeg bed hende let i øreflippen og hviskede.
“Er det længe siden du har været under hans behandling”.
“Åh – skat”, stønnede hun i stedet for at svare direkte. Hun var klar nu og jeg lagde mig imellem hendes lår, hun førte pikken på plads, den gled uden modstand dybt ind i hende. Jeg begyndte at kneppe hende. Lidt efter borede jeg pikken så dybt ind jeg kunne og lå helt stille. Hun vrikkede med rumpen. Jeg kyssede hende og hviskede.
“Åh – skat, har du kneppet med ham for nyligt”. Jeg huggede pikken ind et par gange og hun stønnede.
“Ja — åh ja – skat”. Hun vrikkede vildt med hofterne og stødte bækkenet op imod mig. “Åh – åh – ja han har kneppet mig åhhh”. Jeg pulede løs og inden længe kom vi begge i en ualmindelig heftig orgasme. Den samtale havde åbenbart pirret os begge. Bagefter lå vi i hinandens arme og inden længe sov hun. Jeg lå længe og tænkte på om hun i virkeligheden havde afsløret noget som helst. Jeg opdagede at det pirrede mig stærkt, at tænke på dem liggende nøgne sammen. At tænke på at han lå mellem hendes spredte lår og pulede hende, som jeg lige havde gjort. Min pik rejste sig igen bare ved tanken og jeg lå diskret og spillede den af. Jeg ville prøve at puste til ilden i morgen aften, for at se hvor varme de var på hinanden og hvor vidt de ville gå, med mig i nærheden. Der var intet der tydede på at hun var i færd med at forlade mig, tvært imod. Mærkelig nok var jeg helt tryg.
Næste dag, Lørdag, hvor han skulle komme kl. 19, forsøgte jeg at bibeholde stemningen fra aftenen før. Jeg var kærlig og opmærksom og blev belønnet med små glade smil. Ingen af os nævnede noget om det vi havde talt om under akten aftenen før. Det var som om begge håbede at den anden havde glemt det, men alligevel godt vidste at det ikke var tilfældet. Kate lavede salater m.v. om eftermiddagen og da klokken blev 16, sagde jeg.
“Jeg skal nok klare resten, med at dække bord o.l. Jeg griller bøfferne, du skal ikke gøre mere. Gå du bare i bad og gør dig lækker, det er primært din gæst og jeg skal nok vide at hygge om jer”. Jeg puffede hende ud i badeværelset, hun kyssede mig med strålende øjne og sagde.—#
“Tak skat”. Jeg dækkede et rigtigt hyggeligt bord, med lys og blomster og det hele. Snart var alt parat og bøfferne klar til at lægge på den varme grill. Det var sensommer, varmt og dejligt, vi skulle sidde i udestuen.
Lidt efter kl.18 dukkede hun igen op, nu som en mands drøm om en sanselig kvinde. Hun var i ærmeløs, nedringet, lang, hofteopslidset, bronzefarvet fløjl, der stod perfekt til hendes solbrændte hud og mørke hår. Makeuppen var perfekt og næsten usynlig. Hun smilede mystisk. Jeg gik hen imod hende, hun standsede op, med noget der lignede panik i øjnene, jeg sagde hurtigt.
“Bare rolig skat, jeg skal nok lade være med at ødelægge din makeup, jeg kan vente til det bliver min tur”. Hun kiggede lidt spekulativ på mig, jeg tog hendes hånd og kyssede den, smilede bredt og sagde.
“Du er meget smuk skat, dig kan enhver mand være stolt af”. Hendes ansigt blussede en anelse og hun smilede taknemlig. Hun gik ind for at mikse velkomstdrink. Hun blev synlig nervøs jo mere klokken nærmede sig 19. Hun gik rastløs rundt og rettede på ting der ikke havde det behov. Det var som om hun gerne ville sige et eller andet, men ikke vidste hvordan hun skulle formulere det. Da jeg gik forbi hende, klappede jeg hende på armen, nikkede og smilede. Hun smilede nervøst igen og udbrød.
“Åh – jeg ville ønske, at jeg ikke havde gjort det”. Hvad præcis hun ønskede ugjort, ved jeg ikke, men jeg sagde trøstende.
“Det skal nok gå skat, bare rolig det bliver alle tiders aften, tro mig”. Det ringede på døren, hun for nervøst sammen og kiggede på mig. Jeg smilede, pegede på døren og sagde.
“Du skal lukke op, det er din gæst”. Hun sukkede dybt, tog sig sammen og gik ud for at åbne.
Efter en del mumlen, dukkede de endelig op. Det var meget mærkeligt. De kom ikke med hinanden i hånden, men det lignede. Det var nærmest som en datter der kom for at præsentere sin nye kæreste for sin far. Min kone havde et mærkeligt skyldsbevidst, undskyldende blik, hendes blik var sænket, nu kiggede hun lidt trodsigt op og så mig i øjnene, slog ud med den ene hånd imod mig og sagde.
“Ja – det er så min mand og det er Svend”. Han iagtog mig åbent og nysgerrigt, vi gav hinanden hånden og hilste formelt som de konkurrenter vi var. Han var høj og bred, med enorme hænder, helt igennem stor, men ikke tyk eller fed, han så ud til at være i god form. Kate kom med velkomstdrinksene og vi skålede. Stemningen var måske en lille smule trykket.
“Nå, men i må hygge jer med jeres fælles minder, jeg vil stege bøfferne”, sagde jeg og gik ud til grillen. Bagefter kom jeg til at tænke på at jeg måske havde været meget uhøflig, jeg måtte passe på. De blev inde, jeg så at de stod meget tæt sammen i ivrig samtale. Efter et kvarter var bøfferne klar, jeg serverede dem på varme jerntallerkner sammen med bagte kartofler m.v. Vi gik til bords. Kate sad for bordenden, med en mand ved hver langside. Det viste sig hurtigt at han var en rigtig hyggelig fyr. Han besad sælgerens evne til at tale med alle om alt muligt. Da vinflaske no. 2, kom på bordet, steg stemningen yderligere og blev rigtig god. Speciel min kone, havde fået gravet det gode humør frem, hun var helt afslappet og sprudlende og morede sig over Svends vittigheder. Der var gået et par timer med at spise og det var ved at mørkne. Kates øjne tindrede i stearinlysets skær når hun kiggede på ham. Han rørte ofte ved hende. Lagde hånden om hendes arm o.l. Da hendes hånd lå på bordet, tog han den og sad lidt åndsfraværende og kærtegnede den med sine stor hænder. Tilfældigvis kom min kone og jeg til at se hinanden i øjnene, hun smilede glad, jeg lod langsomt blikket glide ned til deres hænder og tilbage til hendes ansigt, hun smilede stadig, men nu lidt trodsigt. Jeg nikkede umærkeligt og smilede igen, hvilket fik trodsen til at forlade hendes smil.
Jeg rejste mig for at rydde af bordet, Kate ville også rejse sig, men jeg lagde hånden på hendes skulder og sagde.
“Bliv nu bare siddende, jeg skal nok ordne alt det her, det er dig der har gæster, så det er bare om at udnytte mig”. Jeg forsvandt ind i køkkenet med favnen fuld. Da jeg hentede resten, sad han stadig med hendes hånd i sin.
“Find jer en bedre stol”, sagde jeg. “Så kommer jeg med drink om et øjeblik.” Jeg havde opdaget, at jeg via en rude der spejlede, kunne se dem fra køkkenet. Mens jeg lurede, rejste de sig og faldt i hinandens arme og kyssede hinanden. Han kærtegnede hendes ryg og baller, han kunne have en balle i hver af sine store hænder. Så længe de kunne høre at jeg skramlede og rodede, blev de stående og kærtegne hinanden. Da jeg blev stille, forsvandt de ud af synsfeltet. Jeg gik ned til dem, de sad ved siden af hinanden i hængesofaen. Jeg tændte lidt mere levende lys i stuen, satte noget musik på, miksede en drink til os og smed mig i en lænestol. Vi sad lidt og nød tilværelsen. Pludselig rejste Svend sig, bukkede dybt og elegant for Kate og sagde.
“Skal vi danse”. Hun sprang smilende op, han tog hendes hånd og trak hende lidt væk, derefter gled de ind i hinandens arme og begyndte stille at danse. Til at begynde med var der luft imellem dem, men efterhånden gned de deres kroppe imod hinanden. Han havde begge hænder om hendes talje og hun havde armene om hans hals, deres ansigter var meget tæt ved hinanden, ind imellem, når de fangede mit blik, smilede jeg opmuntrende til dem. Jeg sad helt afslappet og lyttede til musikken. Ind imellem kunne jeg høre dem mumle og hviske lidt. Deres dans havde fået en ny karakter, var blevet tættere og langsommere. De dansede tæt kinddans med lukkede øjne. Det vil sige, Kate havde lagt kinden mod hans bryst og han lagde hovedet mod hendes hår. Et saligt smil lå på hendes læber. Han kærtegnede diskret hendes ryg og baller. Musikken endte, de blev stående lidt, som om de ikke opdagede det. Jeg rejste mig for at lægge en ny plade på. De slap hinanden og inden de nåede at sætte sig, så jeg en kæmpebule foran på hans bukser. Nu bød jeg min kone op, hun faldt mig med det samme om halsen og kyssede mig blidt. Jeg klemte hende ind til mig og hviskede.
“Har du det dejligt skat”? Hun nikkede. Jeg kærtegnede hendes ryg og fortsatte. “Han er da ellers en hyggelig fyr og ret vild med dig”. Hun nikkede igen og hviskede. “Ja”.
Jeg bed hende lidt i øret og kyssede hendes kind, så tog jeg hende om ballerne og trykkede hende ind imod min stive pik og hviskede.
“Er du lige så vild med ham – skat”. Jeg lod hende rigtig mærke pikken. Hun nikkede igen og henåndede et “Ja”. Og vrikkede lidt med hofterne. Jeg lod nu en hånd finde vej ind gennem slidsen og kærtegnede hendes brune lår
“Han kan se det”, hviskede hun..
“Har han ikke set dine lår”, spurgte jeg og fortsatte.
“Åh – skat”, stønnede hun. Jeg lod hånden glide op over hendes hofte og ned over den ene balle. Hun havde ikke trusser på, konstaterede jeg til min overraskelse. Men eet, var jeg sikker på nu. Min dejlige kone var opsat på at hun ville ha fremmed pik, inden natten var omme.
“Hvorfor har du så store øjne bedstemor”, sagde jeg med fistelstemme . “Det er for at jeg bedre kan se dig”. sagde jeg brummende. Og fortsatte. “Hvorfor har du så store ører bedstemor”. “Det er for at jeg bedre kan høre dig”. Hun fnisede.
“Hvorfor siger du det”?
“Jeg er ikke færdig”, hviskede jeg og sagde så. “Hvorfor har du ingen trusser på skat”? “Det er fordi, ja, hvorfor mon”? Hun sagde ikke noget, men sukkede og jeg hviskede.
“Er det fordi, at nogen så nemmere kan kneppe dig”.
“Åh – skat”, stønnede hun. Jeg flyttede hånden om foran og ind mellem hendes lår. Ubønhørlig pressede jeg en finger ind til hendes fisse, konen var sjaskvåd og stønnede lidt ved berøringen. Jeg pressede pikken godt ind imod hendes mave, nulrede klitten lidt og hviskede.
“Åh – skat, jeg vil altid elske dig”. Hun sukkede, kyssede mig og sagde.
“Jeg vil også altid elske dig, skat”. Vi stod næsten stille, mens jeg fortsatte med at kærtegne hendes fisse. Svend sad og iagtog os, hvor meget han kunne se i den dunkle belysning, ved jeg ikke, men han måtte kunne se hendes nøgne hofte og lår. Jeg havde nu en finger inde i hende og hviskede sagte.
“Gad vide hvem af os der først skal have pikken derop”. Hun stønnede og vrikkede lidt og jeg fortsatte. “Har han en pik der er værd at stikke derop, skat”?
“Åh – ja”. Sukkede hun.
“Har du fået den”?
“Ikke i dag”, hviskede hun.
“Vil du ha den i dag, eller i nat”?
“Åh – skat”, stønnede hun og kyssede mig hedt.
Pludselig fik musikken ende, vi slap hinanden og gik hånd i hånd hen for at sidde. Jeg fandt en ny plade og kom til at puste et af lysene ud, så der blev endnu mere dunkel, men mørkt var der ikke i disse lyse nætter. Vi fik endnu en drink i tavshed og eftertanke. Så rejste Svend sig igen og bød hende op, med det samme fulgte hun ham og de dansede stille hen hvor der var dejligt mørkt, men jeg kunne sagtens skelne dem. De dansede, eller stod meget tæt og hviskede og tiskede, akkurat som hun og jeg lige havde gjort. Deres læber mødtes og de kyssede og krammede, men han gjorde ikke mine til at ville gramse hende under kjolen. Pludselig rejste jeg mig og forlod stuen og gik op i den anden ende af huset. Jeg ville gi dem noget tid alene, hvis det var det der skulle til. Jeg var meget liderlig og opsat på at få fart i tingene. Skulle det være, så skulle det være nu.. Jeg puslede og ryddede op i køkkenet, mens jeg hele tiden havde dem i tankerne og så dem rage på hinanden. Hvor langt ville hun gå her under vores eget tag? Jeg er sikker på at hun ville gå linen helt ud, hvis han ville være med. Da der var gået et kvarter, kunne jeg ikke nære mig længere. Jeg listede stille og tyst tilbage til stuen og stillede mig i skyggen af døren. Ved første øjekast, jeg var lidt lysblind, så det hele normalt ud, men da jeg vænnede mig til mørket var det en anden sag. Min kone sad skrævende med enden på bordkanten og kjolen løftet op over maven. Imellem hendes spredte lår, stod Svend med pikken begravet i hendes fisse. Han kneppede hende i et stille og roligt tempo. Hun sukkede og stønnede og pressede bæknet ind imod ham, for at få mere af hans store kølle ind i sig, pikken var lige så stor som resten af manden. Pludselig strømmede følelserne ind over mig. Jeg fik tårer i øjnene af glæde over at se min kone få pik, at se hende rigtig blive gennemkneppet af en fremmed mand og nyde det åbenlyst. Nu satte han tempoet op og inden længe stødte han dybt ind i hendes fisse og blev der. De stønnede begge højt, min kone bed sig i knoerne for ikke at skrige, mens hun fik hans sæd dybt ind i maven. Mens de således var optaget, smuttede jeg igen ud. Jeg gav dem fem minutter, inden jeg kom trampende ind i stuen. De stod atter og dansede, som første gang jeg gik ud.
“I må være tørstige”, sagde jeg, og skænkede en drink, som jeg bar hen til dem. De tog taknemlig imod glassene og tømte dem. Selv i mørket kunne jeg se at Kate var noget rød i kammen. Jeg tog nu hendes hånd og sagde.
“Nu må det vist være min tur”. Hun smilede og tog mig om halsen. Svend fik glassene med hen til bordet. Jeg lod hende igen mærke min pik på maven og vi kyssede hedt. Jeg lod igen hånden glide op over hendes hofte og ned ad benet, for at glide ind mellem lårene. Hun havde samlet lårene tæt. Men enten var de svedige, ellers var det noget andet, for min finger gled let ind imellem dem og op på fissen. Hun gispede højt da jeg rørte klitten og lod fingeren glide ind i alt det fedtede der sivede ud af hende.
“Uha – da”, hviskede jeg. “Vi er nok blevet smurt godt, hvad. Er det hans sæd — er det dejligt”?
“Åh – ja, skat”, åndede hun.
“Den er dejlig varm og blød af al den sæd skat”. Jeg nulrede klitten og hun krympede sig og stønnede.
“Er det en god pik han har kneppet dig med skat”.
“Ja – åh ja”.
“Det er ham der har givet dig behandlinger de sidste par måneder, ikke skat”? Jeg masserede hendes fisse grundigt, med to fingre oppe i hende.
“Ja”. Sukkede hun.
“Er du vild efter at kneppe med ham”.
“Ja”.
“Vil du ha at han skal blive her og kneppe dig hele natten”?
“Åh – ja”.
“Hvad skal jeg så stille op”?
“Åh – skat, du må gerne være med. Det er mit højeste ønske at du er med. Åh – skat, jeg havde sådan håbet på at det der er sket, virkelig ville ske. Åh – jeg vil så gerne have jer begge to, det er derfor jeg har slæbt ham her hjem. Åh – gør det skat, for min skyld”.
Jeg bugserede hende hen til det spisebord, hvor hun lige var blevet kneppet, hev kjolen op over hoften, lynede mine bukser ned, hev pikken frem og kørte den dybt op i hendes fedtede fisse. Efter tre dybe hårde stød, væltede sæden ud i hendes indre og hun kom med et lille skrig.. Lidt efter trak jeg mig ud, gemte pikken væk, trak hende op at stå så kjolen igen faldt ned. Jeg tog hendes hånd og trak hende hen hvor Svend sad.
“Dette kræver en sjus”, sagde jeg.. Jeg trak min kone over til Svend i sofaen, smilede og nikkede og sagde.
“Værsgo”. Og rakte ham hendes hånd. “Din tur, den er bedre end min, siger hun og hun har fortjent det bedste”. Han tog hendes hånd og trak hende ned på sine knæ, slog armene om hende og kyssede hende, hun lod sig villigt rive med.
“Åh – jeg elsker din kone”, erklærede han inderligt, mens han knugede hende ind til sig. “Jeg håber dette betyder, at du accepterer at jeg er hendes elsker”.
“Åh ja”, stønnede hun. “Elsk mig rigtigt her og nu, giv mig din dejlige store kølle, der passer så godt i mig. Åh – skat”. Hun kiggede over på mig med et bedende udtryk i sine smukke øjne.
“Elsk med hinanden så taget falder ned”, sagde jeg og smilede. De begyndte nu åbenlyst at kærtegne hinanden. Svend stak hånden ind i hendes nedringede kjole og masserede hendes bryster. Hun stak hånden ind i hans bukser og masserede pikken. Hun kiggede glad over på mig mens hun hev pikken frem i lyset. Jeg var lige ved at gispe højt, den var enorm i forhold til min, næsten dobbelt så lang og tre gange så tyk. Hun gned kærligt på den og mens hun kiggede på mig med et liderligt blik i øjnene, bøjede hun sig over den og lod den glide ind mellem sine læber og suttede blidt. Åh – hvor det kriblede i mine nosser ved at se det. Åh – min dejlige kone med en stor fremmed pik i munden. Svend begyndte at stønne og hive i hendes kjole. Da hun lettede sig lidt, gled den over hendes hoved og hun sad splitternøgen, mens hans store hænder gik på opdagelse på hendes krop. Åh – hvor hun nød hans kærtegn. Hun begyndte at hive tøjet af ham og snart var de begge nøgne. Hun klamrede sig til hans store pik og suttede og slikkede vildt. Han skubbede hende bagover i sofaen så hun lå på ryggen. Hun rakte en arm ud imod mig. Jeg tog hendes hån og lå på knæ ved hendes side og kyssede hendes mund
“Åh – skat”, hviskede hun. “Åh – se hvor stor”. Jeg kærtegnede hendes bryster og ned over maven. Hun løftede knæene helt op til ørerne og spredte lårene, så hun lå helt åben for ham. Jeg kærtegnede hendes lår og fedtede fisse, mens Svend kravlede i stilling, tog et fast tag om pikken, satte den til fissen. Hun åndede dybt ind og lukkede øjnene. Nu så jeg den lange tykke pølse, glide langsomt ind i min kones fisse, mens hun jamrede af fryd og klemte min hånd hårdt. Han borede den ind i et langt glid, indtil nosserne hang ned over hendes røv. Vi sukkede alle tre dybt af glæde.
“Åh – skat”, stønnede hun. “Åh – hvor er det dejligt. Åh – jeg elsker det. Åh – jeg elsker dig. Åh – jeg elsker den pik”. Svend lod nu sin store krop glide ned over hendes, hun slog begge arme om hans hals, Han greb hende om ballerne og begyndte at kneppe hende med langsomme dybe stød. Hun slog benene om hans lænd og hejste sig op imod hans pik, hver gang han stødte i bund. Åh, hvor var det smukt at skue. Jeg fandt ud af at jeg elskede at se min kone kneppe med en ordentlig tyr. De kyssede og krammede, smaskede og kneppede, så jeg var ved at besvime af lykke. Hun vendte blikket imod mig og stønnede i takt med stødene.
“Åh skat — åh jeg — elsker ham, åh jeg — elsker hans — store pik, åh jeg — elsker dig, åh mine — dejlige mænd, åh skat — jeg vil– ha jer begge, åh skat — sig han — må komme — så tit– han vil, åh skat — han skal — kneppe mig — så tit — han vil, åh og du — skal kneppe — mig så — til du vil, åh jeg — vil ha jer — begge hele tiden, åhhh – skat, åhhh jeg kommer, aahhhhh”. Hun udstødte et vildt skrig og strakte benene lige op mod loftet. Svend brølede som den tyr han var, og fyldte hende igen med sin varme sæd.. De klaskede fuldstændigt sammen og lå som døde i lang tid. Det blev som min kone ville ha det, Svend er nu en flittig gæst i hendes seng og mange gange har jeg siddet og set på og lyttet til deres vilde elskov.

Indsendt af Jens

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *