Sexhistorie sex i baggården

Oprettet den 12. april 2014
sex i baggården

Denne sexhistorie starter en aften, hvor jeg sidder foran min pc, som jeg så tit gør om aftenen. Jeg drikker en kop the og surfer lidt rundt og læser sexhistorier fra forskellige sider, jeg får tjekket min profil på nydate.dk. Der er et par nye breve i indbakken, men de er fra nogle fyre, der ikke rigtigt tænder noget i mig. Men hvad er det også, jeg vil have de skal tænde i mig? Jeg vil både have en fyr, der er varm, ærlig og kærlig. Samtidig skal han også være fræk som bare fanden, og være lækker, sexet og klar på det meste. Det meste hvad? Det er jo trods alt begrænset, hvad jeg har prøvet af ”vilde” ting, men jeg drømmer om at prøve en del mere af end hvad jeg har prøvet

Sidder og dagdrømmer lidt om hvad jeg kunne ønske en mand gjorde ved mig nu og her. Han kunne passende sidde under min skrivebord og tilfredsstille mig med sin tunge og fingre. Lade sin legende tunge køre drillende rundt på min klit, og køre sine fingre ind og ud af min våde fisse. Jeg vrider mig i stolen, og kan mærke liderligheden blusse op. Jeg må have fat i en mand – nu – hvis det kan lade sig gøre!!

Jeg surfer ind på Forums hjemmeside og logger mig på et af deres sex-chatfora som SødMis. Der bliver straks rødt i min vindue, masser af mænd skriver til mig. Der er nogen, der spørger om jeg vil tjene lidt penge? Om jeg kan tage pikken langt ned i halsen? Om jeg er til smæk? Om jeg vil se en spille pik på cam?

Der er masser af tilbud men jeg svarer ikke nogen af dem. Det er alt for urealistisk at skrive med alle der henvender sig, så jeg må udvælge mig et par stykker. Så må jeg se, om der er nogen der er friske på noget.
Efter et minuts tid logger der en ny på chatten, der kalder sig Hankatten. Jeg synes, det lyder meget passende med en hankat til en sød mis, så jeg vælger at skrive til ham for at høre, om han er en frækkert? Han svarer mig straks tilbage, at det er han da – sådan er det jo når man er en hankat. Men hvad vil sådan en sød og kærlig mis dog med en fræk hankat?
Hvad skal jeg skrive? Skal jeg skrive det som det er, at jeg søger sex? Eller skal jeg spille lidt kostbar? Det er jo ikke til at vide, hvordan personen i den anden ende er. Om han vil tage det ilde op, hvis jeg er for direkte. Men det er jo en sex-chat så folk må jo forvente, at tingene kan blive serveret lige på og hårdt.
Jeg vover pelsen, og skriver til ham at jeg godt nok er en sød lille mis, men jeg kan også være lidt af en vildkat, en villig vildkat. Han returnerer med en blinkende smiley og jeg tænker, at det da ikke kan være helt skidt. Han spørger mig så, om jeg er våd? – selvom han jo godt ved at katte ikke kan lide vand. Han har sørme humor. Jeg er meget våd, svarer jeg ham, og skriver også at jeg sidder og drømmer om hvordan en hankat ville tage sig af en mis som mig?
Kort og kontant svarer han: Jeg ville tage dig op af muren inde i baggården.
Kan mærke det snurrer i min fisse ved tanken om det. Men ved også godt at det bare er en chat, og der nogle gange er langt fra fantasi til virkelighed. Vi sidder og chatter lidt mere, får lidt facts på plads om alder, udseende, bopæl mm. Vi bor begge i København, så det er jo et meget godt udgangspunkt. Han er 190 høj, muskuløs bygget, kort sort hår og brune øjne. Med den beskrivelse er jeg solgt til stanglakrids. Jeg skriver til ham som det er, jeg er lille og alm. af bygning, har rødt kort hår og blågrønne øjne. Han skriver tilbage til mig, at jeg lyder som en rigtig sød, lille mis, der godt kunne trænge til at blive kælet lidt bag øret. Jeg skriver til ham, at han virkelig lyder som en fræk hankat, som kan sørge for at en lille, uskyldig mis som mig kunne komme i uføre.
Vil du lokkes i uføre i aften? spørger han mig. Pyha, bliver varm indeni af hans nu direkte facon. Det er jo det jeg egentlig gerne vil, men tør jeg? Jeg har jo kun chattet med ham i en times tid, og jeg aner jo ikke om han er oprigtig nok. På den anden side, hvorfor skulle han lyve?
Jeg tøver lidt, og han skriver om jeg stadigvæk er der? Ja, svarer jeg, og skriver så at jeg er blevet en lidt forlegen mis. Han skriver så, om han var for direkte i sin facon? For så beklager han meget. Men han er bare blevet så tændt af vores chat, og kunne godt tænke sig at møde mig. Han skriver også, at det da godt kan være grænseoverskridende, at mødes med folk fra en chat, men nogle gange skal man vove pelsen – og prøve noget nyt. Jeg skriver tilbage til ham, om han kan maile mig et billede af ham, så jeg kan se hvem han er? Ok, svarer han, hvis jeg også må se dig 😉 Selvfølgelig må han det – noget for noget. Jeg giver ham min mail-adresse, og efter et øjeblik siger han, at billedet er på vej. Der går ikke mange sekunder, så har jeg fået en mail fra en, der hedder Klaus Jensen. Jeg åbner mailen op, og der står i teksten: Jeg håber du har lyst til at mødes med mig, hilsen Hankatten. Jeg åbner billedet, og ser her en fyr der ganske rigtigt har kort sort hår og brune øjne. Han har en grøn T-shirt på og en læderkæde om halsen. Billedet er skåret af midt på brystet, så kan ikke se mere af hans krop, men kan skimte igennem T-shirten at han er veltrænet. Han har nogle utrolig kønne og venlige øjne, og et lidt drilsk smil. Han ligner faktisk, som jeg vil forestille mig en hankat ser ud.

Jeg returnerer et billedet til ham af mig selv, hvor der står at sådan ser den søde mis så ud. Og at jeg håber han kan lide hvad han ser – jeg kunne godt lide, hvad jeg så.

Jeg går ind på chatten og skriver til ham, at jeg har sendt en mail retur til ham – og at jeg ser frem til noget respons på det. Han skriver, at han glæder sig til at se den frække mis. Jeg skriver så at det altså er af mit ansigt! Ja ja, svarer han – men du er jo en mis … eller hvad tænker du på? Bliver helt forlegen. Jeg kom jo til at tænke på, at han måske troede, der var et billede på vej af min fisse. Men hvorfor skulle han dog tro det? Fordi jeg ved jeg kunne finde på det måske?

Så skriver han, at mailen er kommet, så han må lige tjekke mig ud. Da han vender tilbage laver han en glad smiley og skriver at jeg ser rigtig sød ud. Jeg bliver varm ved tanken om, at han synes om mit udseende, da jeg jo er en del lavere end ham.

Han skriver så til mig, om jeg er frisk på lidt hankat-lir efter jeg har set et billede af ham? Jah, svarer jeg, og tøver lidt. Jeg spørger så om han virkelig mener det? Om han vil mødes med mig i aften? Jeg er frisk, svarer han, og jeg er hammerliderlig efter tanken om dig, din dejlige mis, tilføjer han.

Jeg får ham simpelthen serveret på et sølvfad, og jeg kan bare tage ham hvis jeg vil have ham. Hvorfor tøver jeg? Jeg har før dyrket sex med folk, jeg lige har mødt. Om jeg møder dem i byen eller jeg møder dem på en chat kan jo være hip som hap.
Ok, svarer jeg, og er noget overrasket over at jeg hopper ud i det. Men han ser simpelthen så dejlig ud, og hvorfor forspilde en chance for noget god sex med en lækker fyr?

Super, siger han, vi kan mødes i min baggård, hvis du vil? Der er nogle cykelskure der ligger lidt afsides, og der vil jeg meget gerne lave lidt ballade med dig 😉
Jeg svarer ham, at jeg er frisk, jeg skal bare lige have lidt tid til at gøre mig lækker. Han svarer, sød som han er, at jeg da sikkert nok er lækker som jeg er, men jeg kan bare sige til hvad tid vi skal mødes, så skal han nok være der. Han skriver sin adresse til mig. Han bor heldigvis i cykelafstand fra mig, det vil tage mig et kvarters tid at cykle derhen. Han skriver også sit mobilnummer til mig, og skriver at jeg jo kan sende en sms, når jeg er på trapperne. Så vil han komme ned og lukke mig ind i gården. Ok, svarer jeg, og skriver at jeg nu går lidt til og fra pc’en, men at jeg nok lige skal holde ham opdateret om, hvor langt jeg er nået.

Jeg smutter ud på badeværelset, og tager en hurtig tur under bruseren. Jeg har haft lidt en off-dag derhjemme, så har ikke gjort noget ud af mig selv. Men nu hvor jeg skal mødes med ham, vil jeg godt lige gøre lidt ud af mig selv. Jeg smører mig ind i en lækker, duftende creme, sprøjter parfume på og ligger en diskret makeup. Håret må få lov at tørre på cykelturen, heldigvis er det lunt vejr.

Jeg går så tilbage til pc’en og skriver til ham, at jeg nu er ren bag ørerne. Lækkert, skriver han, og han skriver at han glæder sig til at smage på mig. Uhh altså, jeg bliver varm indeni når han skriver sådan noget.
Jeg går ind i soveværelset og finder en kort nederdel frem. Jeg skal huske, at jeg jo er ude på ballade, så det behøver ikke være alt for anstændigt. Jeg dropper at tage trusser på, så er det nemmere for ham at komme til. Ej altså, det ligner ikke mig at være så fræk, men jeg er utrolig tændt pga. situationen og jeg vil gerne gøre mit til, at det bliver en fræk oplevelse også for ham. Jeg tager bh på og tager en stram top på. Jeg tager en strikcardigan henover. Godt nok er det en lun aften, men det er jo aldrig til at vide om det også er lunt, når jeg skal hjem igen. Jeg tager mine sommersandaler på, og så er jeg faktisk klar.

Jeg går tilbage til pc’en og skriver til ham, at jeg nu er dresset op til et møde i en baggård, og han svarer mig at det glæder ham at høre. Jeg skriver, at jeg regner med at være hos ham om et kvarters tid, og om jeg stadigvæk skal sende ham en sms? Han svarer at det ikke er nødvendigt. Men hvis jeg punkterer og bliver forsinket, så må jeg da godt lige skrive til ham, så han ikke tror jeg har brændt ham af. Som det sidste, spørger han mig, om jeg har taget kondomer med, eller om det er noget han skal tage med med? Det må du gerne, svarer jeg ham. Jeg har ikke lige kondomer liggende, havde faktisk lidt svedt det ud. Men det er da rart, at han tænker på det. Jeg skriver til ham, at jeg lukker ned nu – og han skriver at han glæder sig til vi ses lige straks.

Jeg lukker ned for chatten og slukker for pc’en. Stopper op engang. Hvad er det lige jeg har gang i? Smiler for mig selv, og glæder mig over min impulsivhed og over at jeg skal have sex. Snupper min taske og cykelnøglerne, og render ned af trappen til min cykel.

Jeg cykler af sted i sommeraftenen. Det er dejligt vejr, lidt lummert måske. Jeg har kurs mod hankattens gård, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde ham. Jeg har sommerfugle i maven, er meget spændt på hvordan det kommer til at foregå.

Så er jeg ud for nr. 17 på hans gade. Der er lys i nogle få af lejlighederne. Der hvor lyset er slukket er folk vel på ferie, eller gået i seng. Jeg går hen til en gitterlåge der fører ind til gården. Den er låst, så jeg må stå og vente til han dukker op. Jeg hører skridt inde fra gården, og så dukker han op ved gitterlågen. Han smiler stort til mig. Han er flot solbrun, virkelig lækker. Han har en sort T-shirt på og nogle løsthængende, hvide hørbukser. Han har lyse sandaler på. Han ser vældig afslappet ud, og jeg føler mig en lille smule mere tryg ved situationen.

Hej, siger han, godt at se dig. Jeg smiler genert til ham, og siger tak i lige måde. Føler mig virkelig som den generte og søde mis, der står overfor den frække hankat. Han åbner lågen og byder mig indenfor i gården. Jeg stiller min cykel lige indenfor, op af muren. Han giver mig et kram, og kysser mig forsigtigt på kinden. Jeg indsnuser hans duft. Han dufter frisk og sommerligt.

Han går et skridt væk, og giver mig elevatorblikket, mens han smiler frækt til mig. Du ser godt ud, siger han. Jeg smiler igen forlegent, jeg tror endda jeg rødmer. Nåh, siger han, står du der og rødmer, hvor sødt – og smiler stort til mig. Jeg er virkelig forlegen og ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg plejer ellers nok at have ben i næsen til at klare sådanne situationer, men han slår fuldstændig benene væk under mig!

Kom, siger han, og rækker mig sin hånd. Jeg tager fat og følger med. Vi går ned igennem gården. Det er en større gård, hvor der er lejligheder rundt på tre af siderne. På den fjerde side af gården er der en skrænt, og oppe for toppen af den løber S-togsbanen. Vi går i retning mod skrænten. Han vender sig om og smiler varmt til mig. Jeg smiler forlegent tilbage til ham.
Da vi kommer hen for enden af gården, er der, som han skrev på chatten, nogle cykelskure. Der står et par cykler og en udslidt barnevogn, og ellers er der ikke meget at komme efter. Det er tilpas langt væk fra opgangene, så folk vil nok ikke høre, hvad vi snart skal have gang i. Han vender sig om og smiler varmt til mig. Siger til mig, at han er glad for, at jeg var frisk på at mødes med ham allerede i aften. Jeg siger tilbage til ham, at jeg også er glad for at vi kunne mødes, for jeg trænger virkelig til noget godt selskab.

Han tager fat i nakken af mig og trækker mig ind til sig. Han nusser mig i håret med den ene hånd, mens den anden finder vej ned til min nederdel. Han klemmer min ene balle, og han maser mig ind til ham. Jeg omfavner ham, og kærtegner hans ryg udenpå hans T-shirt. Han føles varm her i sommeraftenen. Men det vi har gang i lige nu er jo også ret hedt. Han kører sin hånd ind under min korte nederdel, og mærker så jeg ikke har nogen trusser på. Han hvisker i mit øre, at jeg da vist er en rigtig fræk mis, sådan at dukke op hos ham og så endda uden trusser på. Jeg smiler og jeg presser mit underliv ind mod ham. Jeg kan mærke hans stive pik bag hørbukserne, og jeg kan næsten ikke vente med at skulle se den. Jeg trækker mig væk fra ham, og sætter mig ned på knæ. Tager min cardigan af, og placerer den under mine knæ, så de ikke bliver revet på fliserne. Jeg kigger op på ham, kigger ham ind i hans brune øjne og ser hans frække smil. Jeg smiler tilbage til ham. Så binder jeg snøren i hans hørbukser op, og de falder ned om anklerne på ham. Han sparker dem lidt til side. Også han har droppet at have noget på under, så hans pik rejser sig op for øjnene af mig. Han har en flot pik, større end gennemsnittet, og han har trimmet hårene om den. Jeg aer hans nosser med min ene hånd, de er helt glatte. Så tager jeg fat om roden med min hånd, og lader min tungespids køre rundt på hans pikhoved. Jeg kan høre på ham, at han nyder min behandling, og da jeg pludselig kører læberne stramt nedover hans stive pik, kommer der et gisp fra ham. Jeg sutter og slikker ham ivrigt, det er så længe siden jeg har fået pik, og det er bare skønt at sutte pik på ham. Han smager rigtig godt, og jeg tager ham begærligt i munden. Engang imellem holder jeg en pause, og lader igen forsigtigt min tungespids drille ham, inden jeg igen sutter begærligt på hans pik. På et tidspunkt stopper jeg op, og kigger op på ham mens savlet hænger ned af mundvigene på mig.

Du er vist ikke en helt uskyldig mis, siger han og griner. Jeg smiler til ham og fortsætter med at sutte hans pik. På et tidspunkt tager han fat i min nakke, og begynder at støde mig i munden. Jeg synes det er superfrækt, at han vælger at tage over og styre tempoet, og jeg savler løs mens han knepper mig i munden. Han støder heldigvis ikke for hårdt til, for så tror jeg, at jeg ville falde bagover. Han trækker sig ud af min mund, og sætter sig på hug foran mig. Han kysser mig grådigt. Kom med, siger han, og rejser sig op. Han rækker mig sin hånd, og hiver mig op. Vi går om på siden af det ene cykelskur. Her er ikke fliser men græs. Stil dig med ryggen op mod muren, siger han, og jeg gør som han siger. Han sætter sig på knæ foran mig, og løfter op i min nederdel. Sikke et dejligt syn, udbryder han. Jeg har dagen før trimmet min fisse, så der kun er en enkelt, tynd, rød stribe hår tilbage, og det tyder på at det tiltaler ham.

Han begynder at slikke mig, og hans tunge er virkelig tiltrængt for mig. Han suger ivrigt på min klit, og slikker min fisse. Han tager fat med fingrene og spreder mine skamlæber så han kan komme lidt bedre til. Jeg står med armene over hovedet, og læner dem op ad muren. Prøver så vidt muligt at holde mig i ro, men det er svært. Jeg bliver virkelig liderlig af at han slikker mig, og har svært ved at stå stille. Han stopper og kigger op på mig. Er det godt? Spørger han. Ja, sukker jeg, bliv endelig ved. Han smiler frækt til mig, og fortsætter sit foretagende. Med mine hænder må jeg tage fat i hans hoved, for at forsøge at holde balancen på den måde. Jeg roder rundt i hans hår med mine fingre.
Han stikker en finger op i mig, og jeg stønner af nydelse. Det her var præcis som jeg havde forestillet mig det, hvis det var en mand der sad under mit skrivebord, og forkælede mig. Men det var kun en fantasi, det her er virkelighed! Han stikker endnu en finger op i mig, og begynder at fingerkneppe mig, mens han fortsat slikker og sutter på min klit. Han kan høre på mig, at jeg nyder det, og jeg vrider mig af liderlighed.

Han stopper op, og siger jeg skal vende mig om. Så begynder han igen at slikke mig, og han strejfer et par gange også mit bagerste hul. Det er virkelig frækt og pirrende. Han rejser sig op, og stiller sig helt tæt ind til mig. Han hvisker i mit øre, at jeg er rigtig fræk og lækker, og at han er virkelig liderlig, og glæder sig til at stikke sin stive pik op i min våde mis. Jeg svarer ham, at jeg bare så gerne vil have han skal tage mig, lige som han vil have mig. Jeg er så liderlig og jeg føler nærmest at mine safter render ned af benene på mig. Han omfavner mig, og klemmer på mine bryster. Jeg nyder, at han tager fat i mig, og jeg nyder at han vil have mig. Jeg får vendt mig om, og jeg kigger ind i hans smukke, brune øjne. Han smiler med dem, smiler til mig. Så kysser han mig igen begærligt, og jeg kan smage mine egne safter. Jeg synes selv, jeg smager godt, og jeg nyder at han kysser mig og deler oplevelsen og smagen med mig. Jeg kysser ham grådigt tilbage, mens jeg kærtegner hans nakke med mine fingre.

Han vender mig om igen, og klasker mig et par gange i den ene balle. Han klemmer den godt, og jeg nyder at han tager fat i mig. Han bukker sig ned, og jeg ser, at han finder et kondom frem fra bukselommen. Han åbner for pakken, og fører kondomet nedover hans stive pik. Så vender han mig om igen, og beder mig om at stritte lidt med røven. Jeg gør som han beder mig om. Han tager fat om hofterne på mig, og trænger op i min våde fisse. I starten støder han stille til, men efterhånden tager han mere og mere fart på. Hvor er det bare frækt det her, at blive kneppet i en baggård i København af en fyr jeg lige har mødt. Hvor er det bare god sex det her. Jeg nyder hvert et stød af hans pik i min fisse.

Sommeraftenens lunefulde temperaturer tager overhånd, det er rigtig hedt. Nu skal også himlen have forløsning, og det begynder at regne. En rigtig sommerregn. Men det gør ikke noget at det regner, det gør det bare nærmest mere frækt. Han støder hårdere og hårdere til og mens regnen siler ned, kommer han med et brøl. Mine ben sitrer og jeg har svært ved at blive stående. Han trækker sig ud af mig, griber fat i mig og vender mig om. Omfavner mig, og maser sit underliv ind mod mig. Jeg mærker hans pik, som netop har gennemkneppet mig og jeg mærker hans krop sitre mod min. Han er, som jeg, helt gennemblødt af regnen. Han kysser mig inderligt, og siger det var dejligt. Jeg kysser igen og putter mig ind til ham.

Jeg sætter mig på hug foran ham, og tager kondomet af ham. Han har sprøjtet en god ladning sæd ned i kondomet. Han tager det, og smider det over i en skraldespand. Han tager sine drivvåde hørbusker på igen, og rækker mig min gennemblødte cardigan. Han smiler varmt til mig, og rækker mig hånden. Kom siger han, så følger jeg dig over til din cykel. Jeg tager hans hånd og går med ham, tilbage igennem gården og hen til min cykel.

Han låser gitterlågen op og går så hen og giver mig et kram og et kys. Han siger tak for i aften, og ønsker mig en god cykeltur hjem. Jeg siger selv tak, og siger det virkelig var godt at møde ham, og smiler til ham. Jeg trækker min cykel ud på gaden, og han lukker lågen efter mig. Jeg sætter mig op på cyklen, og vinker til ham. Han vinker igen og smiler stort – som da jeg ankom.

Jeg cykler hjem i regnen, totalt gennemblødt og helt træt i kroppen. Det har virkelig været en fræk oplevelse her til aften, og jeg er glad for jeg sprang ud i det. Jeg trænger til at komme hjem og få tørt tøj på, og til at sunde mig ovenpå oplevelsen.
Jeg slæber mig op til 4. sal, kan godt mærke jeg er meget træt. Jeg kommer ind i lejligheden, skifter til noget tørt tøj og sætter vand over til the. Jeg tænder for computeren, for at høre noget musik på den.
Jeg kan se i hjørnet på skærmen, at jeg har fået en ny e-mail. Jeg åbner straks op for programmet. Den er fra ham. Han skriver: Tak for en dejlig aften, frække mis. Jeg håber på vi skal ses igen. Skal det være i din gård næste gang? 😉 Hilsner fra Hankatten. Jeg smiler ved mig selv, henter min kop the og sætter mig til rette ved tastaturet. Jeg kan vist godt lige skrive en enkelt mail og læse en sexhistorie inden jeg skal ind og sove.
Indsendt af MISSEN

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *