Sexhistorien et drømme møde

Oprettet den 12. august 2013

I denne sexhistorie ankommer jeg til den café hvorpå vi har aftalt at mødes og jeg får med det samme øje på Lena, som sidder der helt for sig selv over ved vinduet. Hun har en tynd hvid skjorte på hvor de 2 øverst knapper ikke er knappet, en blazerjakke henslængt over stolen ved siden af, og selv helt henne fra døren kan jeg ane hendes flotte hvide blonde bh og let stritende brystvorter gennem det tynde stof. Hun har en ternet kort nederdel på, der når hende til lige over midt på lårene, hvor den afløses af fine meget tynde hudfarvede let blanke nylon strømper og høje sorte stiletter. Som hun sidder der med benene næsten helt samlet, kan jeg helt tydeligt se den brede kant øverst på hendes nylon strømper så jeg ved hun har hofteholder på. Jeg får også lige et svagt glimt af en tynd søm, da hun flytter sig lidt på stolen.

“Hej smukke”, siger jeg, idet jeg læner mig ind over hende, og får et kig ned til hendes skønne c-skåls bryster og kysser hende vådt i øret.

“Du ser godt ud her til morgen…”, siger jeg mens jeg betragter hendes strittende brystvorter. “Er du klar, eller vil du have en øl først?”

“Det ville være lækkert med en kold øl”, nikker jeg og finder penge frem.

“Lad mig hente den til dig”, siger Lena, og stryger sig tæt forbi mig på vej op til baren så jeg tydeligt kan dufte hendes sensuelle parfume.
Hun kommer tilbage og vi sætter os til og snakke om aftenen før, imens øllen langsomt begynder at sænke min temperatur.

Lena, som var den eneste der havde ekstranøgle til min lejlighed, havde været i min lejlighed i går da jeg kom træt hjem fra arbejde. Da jeg kom ind af døren, og stadig stod i entréen, så kunne jeg se hende sidde inde i stuen i min lænestol, med benene hvilende på hver sit armlæn så der var frit udsyn til hendes våde grotte, hvor hun sad og kørte sin trofaste sorte dobbelt dildo ind og ud. Jeg stod nu og så Lena lige i øjnene, imens dildoen stadig, dog langsommere, arbejdede sig frem og tilbage i hende. Jeg smed min taske fra mig, og gik langsomt hen mod Lena.
Foran stolen lagde jeg mig på knæ, og blidt men bestemt overtog jeg dildoen. Omhyggeligt lod jeg den arbejde sig ind i hendes våde grotte fra alle mulige vinkler, fik stukket min pegefinger ind i hendes lille snævre røvhul, og ført min våde villige tunge rundt om og hen over Lena’s stenhårde klitoris. Der gik ikke længe før hun i ekstatisk fryd kastede sit hoved tilbage og kom i den dejligste orgasme hun længe havde fået.

Hun var dog liderlig efter behandlingen, så uden tøven tog hun mig blødt i nakken og gav mig et lækkert dybt tungekys, så hun kunne smage sine egne safter. Så tog hun min hånd og trak mig ind til dobbeltsengen.

Her tog hun langsomt min jakke af, mens jeg kærtegnede hendes bryster under den tynde overdel hun bar til den korte nederdel hun havde på. Lena stønnede ophidset og lukkede sine øjne mens jeg langsomt skilte hendes røde læber med min fugtige tungespids. Hun tog min ene hånd fra sit bryst ned til kjolekanten og langsomt listede den op ad det ene nylon beklædte inderlår, når det øverste af strømpen, og kærtegnende førte hun hånden videre op ad det bløde varme nøgne inderlår, hvor safterne havde drevet ned mod strømpekanten.

Så satte hun sig på sengekanten, og fik langsomt åbnet mine jeans og taget min varme dryppende lyststav ud fra sit skjul. Hun sad et øjeblik og kiggede lystent på den mens hun langsomt lod sin våde tunge glide hen over sine smukke røde læber hvorpå hun langsomt tog mit hoved i munden og gav sig til at tage mere og mere af den ind i munden.
Efter at have slugt den nogle gange sad hun atter en gang og stirrede på den med et dejligt lystent blik i sine skønne øjne.
Hun kravlede op på sengen og lå nu på alle fire og havde sin skønne lyst grotte vendt lige i mod mig. Hun bakkede så hendes dryppende våde revne lige foran min dunkende stav. Hun havde en meget smuk mis og hun havde de skønneste lysebrune krøllede hår på den øverste del af missen imens den nederste del rundt om revnen var helt glatbarberet.

Jeg løftede op i hendes nederdel og samlede den bag på hende, over balderne, så jeg havde frit udsyn til den frække sølvgrå hofteholder og de meget ophidsende supertynde sølvgrå nylonstrømper.

Hun spredte sine ben ud til siderne og rykkede endnu tættere på mig, så min lyststav nu lige akkurat kunne nå et stykke ind i hendes varme våde lyst grotte.”Uhh, mmnh…”, lød det fra Lena, da min pik med et langsomt ryk gled helt i bund.
Hun begyndte rytmisk at bevæge sit underliv og det havde ikke tog lang tid, før hun igen var kommet i en bragende orgasme, hvorefter hun klynkende var faldet sammen under mig. Jeg kravlede hen til hende og trak hende ind til mig så hun kunne mærke mit dunkende hjerte og vi lå arm i arm og bare nød hinanden, indtil det var tid til at stå op og komme igang med aftensmaden.

“Kom jeg for tidligt?”, smilede Lena, “Nej, det er oki, det var mig der var lidt for sent på den”, smilede jeg mens jeg satte mig ned overfor hende ved bordet.
Da jeg havde sat mig, kunne jeg høre, at hun forsigtigt lirkede den ene sko af og lod den falde ned på gulvet. Straks efter kunne jeg mærke, at hun strakte benet så hendes skønne varme nylon beklædte fod gled ind mellem mine let spredte lår og op mod mit skridt. Hun havde som altid valgt et bord med dug, så den slags kunne lade sig gøre. Jeg stønnende ganske svagt ved følelsen af hendes berøring og lyden af nylon mod mine jeans. Jeg drak ud og sagde til Lena at vi vist hellere måtte komme videre så vi ikke kom for sent til vores middags reservation.
Lena nikkede, og lod med en langsom bevægelse sin fod glide ned af mit ene ben for derefter diskret at lirke sin høje stilet sko på igen.
Idet vi rejser os, fangede hendes blik en ung fyr ved et andet bord. Han havde diskret lagt sin hånd i sit skridt, imens han sultent kiggede Lena lige i øjnene. Så sænkede fyren pludseligt blikket ned mod kjolekanten, hvor hofteholdernes metalhægter blev fanget i sollyset.
Meget langsomt, og omhyggeligt, tog hun fat i kjolen imens hun kiggede fyren direkte i øjnene. Hun trak nærmest ulideligt langsomt kjolen de få centimeter ned, som lige akkurat skulle til for at dække den afslørende kant på hendes nylon strømper.

Jeg lod mærke til det hele og trak hende hen til mig og gav hende et dybt vådt kys mens jeg lod min ene hånd langsomt glide ned mod hendes skønne røv for at give den et lille klem mens jeg stillede viskede “Tror du skal straffes lidt i aften skat.”
Jeg tog hende stille under armen og vi gik ud af caféen på vej mod vores middagsaftale. Jeg er sikker på at fyren fik en god udsigt til hendes frække nylon strømper med søm og hendes frække hjerterøv. Jeg nød i hvert fald at gå ned gennem strøget mens jeg lod mærke til at mændene rundt omkring os kiggede langt efter min kvinde.

Indsendt af John A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *