sexnovelle hvor konen får pik

Oprettet den 10. maj 2013

Sexnovelle hvor konen får pik. Det var Fredag, du kom over på min arbejdsplads med min madpakke. Kl. var omkring 19, jeg skulle arbejde om aftenen. Du var klædt på til narrestreger, smart og dejlig var du at skue. Mine arbejdskammerater gloede lystent efter dig, da du gik forbi dem. Du lagde armene om min hals og trykkede, let skrævende, skambenet imod mit lår, mens du lænede overkroppen bagover og kiggede bedende på mig, med dit særlige halvt undskyldende liderlige smil om læberne, så kyssede du mig let på munden og sagde.
“Jette har ringet, om jeg vil med i byen i aften, jeg har sagt ja.”
“Hvor vil i hen?”
“På La’strada, der kommer sikkert mange, nu hvor der er messe.”
Jeg lod en hånd glide ned over din mave, hvælvede den over skambenet og hviskede.
“Vil du gerne i byen?”
“Ja – har du noget imod det?” Jeg rystede på hovedet og klemte hånden hårdt imod skambenet og bøjede fingrene ind mellem lårene og sagde, mens jeg kiggede dig dybt i øjnene.
“God fornøjelse skat, jeg vil glæde mig til du kommer hjem. Mor dig godt.” Vi kyssede hinanden på munden. Jeg klemte endnu en gang skambenet, du huggede imod min hånd et par gange og smilede liderligt. Du vendte dig og gik med en vinken og et glad smil. Det var mit indtryk, at du vrikkede lidt mere med hofterne end da du kom. Jeg rystede lidt på hånden af spænding og begær, adrenalinen begyndte allerede at køre i min krop. Jeg vidste at min dejlige liderlige kone var på vej i byen for at få sig noget fremmed pik. Da du var gået ud af døren, savnede jeg dig allerede.
Jeg spiste min mad og passede mit arbejde indtil kl. 23, hvor jeg havde fri. Jeg skyndte mig hjem. Jeg lavede en kop kaffe, som jeg drak, mens jeg sad og tænkte på dig. Var i kommet ind på La’strada og hvad lavede du. Aftenen var kun lige begyndt, så i sad nok og nød en drink. Jette havde været gift med en af mine ungdomsvenner, hun ville gerne i byen, men ville ikke gå alene. Det var for hendes skyld, at i var begyndt at gå i byen sammen. For os to havde det udviklet sig til lidt af et spil. Det endte på samme måde næsten hver gang, du kom hjem med fissen fuld af fremmed sæd, og vi elskede så det bragede, mens jeg gradvis lirkede og lokkede din tilståelse om utroskab ud af dig.

Jeg elskede de aftener og nætter, hvor jeg sad og ventede på dig. Når jeg kom fra arbejde og havde sat mig, begyndte jeg langsomt at skrue op for forventningerne. Efter kaffen gik jeg i et brandvarmt karbad, hvor jeg så lå og drømte. Tankerne havde allerede fået min pik op at stå. I det varme vand lå jeg og masserede den langsomt, mens jeg så dig danse med en fremmed mand. Han klemte dig let for at fornemme din stemning og da du ikke strittede imod, trak han dig tættere ind imod sig. I dansede et par numre, hvor der opstod en vis sympati og han førte dig igen hen på din plads. Jette kom også tilbage og i sad og skålede.
“Var det noget,” sagde Jette med et glimt i øjet.
“Åh – ja,” svarede du. “Det kunne blive meget godt, han reagerede i hvert fald, kunne jeg mærk,” “Hvordan kunne du mærke de.”
“En vis stor ting i hans bukser rørte på sig, så lad os se om han kommer igen.” “Det gør han,” sagde Jette. “Han er på vej nu, god fornøjelse, han ser godt ud.” Din ven fra før kom igen og bød dig op, du fulgte smilende med og gled ind i hans favn. Denne gang var han mere dristig. Han begyndte at spørge om dit navn, hvor du boede, om du var messedeltager o.l. og til sidst det vigtigste, om du var her alene. Du fortalte kun, at du var her sammen med en veninde. Han strammede grebet om dig og pressede jeres kroppe sammen. Kind mod kind dansede i stille rundt og du kunne mærke en halvhård ting mod din mave. Han lagde en finger under din hage og løftede dit ansigt op. Du smilede let til ham og i studerede hinandens øjne. Langsomt nærmede han sit ansigt til dit og jeres læber mødtes i et dvælende kys. Jeg var stået op af badet og kunne se mig selv i spejlet, mens jeg havde et fast greb om pikken. Idet i kyssede hinanden, spulede sæden ud i lange sprøjt, mens jeg stønnede højt. “Åh – ja skat, kys ham, tag ham på pikken.” Jeg havde nu fået lettet det værste tryk og kunne fortsætte min fantasi. Jeg gik rundt i huset, med min halvstive strittende pik stikkende ud af den åbenstående morgenkåbe. Klokken var blevet hen ad et, der var sikkert godt gang i den nu. Du og din kavaler, havde sikkert flyttet jer sammen til det samme bord. Han købte drink, var beleven og flettede fingre med dig. Ind imellem var i på dansegulvet, hvor i dansede kinddans og han pressede pikken ind imod din mave, mens du pressede igen og han kærtegnede din ryg og baller. Ind imellem mødtes jeres læber i liderlige lidenskabelige tungekys. Jeg så det hele meget tydeligt og adrenalinen pumpede rundt i min krop. Af og til fik min pik en tur med hånden. Klokken blev to. Jeg fandt nogle gamle blade frem, som jeg havde gemt, fordi de indeholdt historier om gifte kvinder der knepper udenom. Jeg elskede de historier og læste dem gang på gang. Jeg beundrede og elskede de koner der tog sig en elsker, for at sætte kulør på tilværelsen og som kunne li at få fremmed pik ind imellem. Jeg forestiller mig at i nu er gået hjem til ham, eller du havde taget ham med ud til Jette, eller i var på hans hotel, eller hvor ved jeg. I sad måske nu i en sofa, han med armen om din ryg. I kyssede og han tog dig på brysterne og lårene. Han lod hånden glide op ad dit lår, helt op til trusserne. Du gav ham plads og han kærtegnede dig uden på trusserne.. Du lod en hånd falde ned på hans buksegylp og greb om hans hårde pik. I begyndte at trække vejret hastigt, mens i forsøgte at klæde hinanden af. Inden længe var i begge nøgne og idet du bøjede dig ned og lukkede læberne om hans stive pik, eksploderede jeg i endnu en voldsom sædafgang. Dine røde læber om hans stive pik, blev stående på nethinden, som om det var virkelig. “Åh – skat, jeg elsker dig.” Klokken var nu tre. Jeg så dig ligge på ryggen, med hans pik dybt begravet i fissen, han pulede løs, mens du vrikkede med røven og i stønnede højt. “Åh, der kan ikke være længe inden du kommer hjem nu.” Jeg slukker alt lyset, så der kun er tændt i entreen, døren er ikke låst. Jeg åbner et vindue, så jeg vil kunne høre når der kommer en taxa. Jeg river mig i pikken , der er stiv som jern af forventning. Jeg ser jer ligge og kneppe med ham øverst, pludselig stivner han og banker pikken op i dig og sæden spuler ud i din fisse, som begærligt drikker det hele. Jeg er lige ved at komme igen, men behersker mig, næste gang er det dig der skal ha det. Der kommer en bil, jeg trækker vinduet til og gemmer mig bag gardinet, men nej, den kørte forbi. Han bliver liggende ovenpå dig med pikken inde i dig, men langsomt bliver den blød og han trækker den ud, en tyk, lang, blød og fedtet pølse. “Åh, min dejlige kone, der så villigt har taget imod den fremmede pik.” Nu kommer der igen en bil, den holder lidt henne ad vejen, med gadelyset som baggrund, han jeg se et par kysse hinanden. De bliver siddende i mindst fem minutter, så går døren op og der stiger en ud fra passagersædet. Jeg kan nu se det er dig. Samtidig går døren i den anden side op og ud stiger et stort brød af en mand. I mødes foran bilen og følges hånd i hånd hen imod vores hus. Jeg fjerner mig fra vinduet så i ikke opdager mig. Stille og sagte lukker du jer ind og i går ned til gæsteværelset, helt nede i den anden ende af huset. Jeg hørte jer næsten ikke. Da der var gået nogle minutter og jeg ingenting havde hørt, listede jeg varsomt døren op og kiggede ud i gangen. Jeg listede hen ad gangen, ned om hjørnet, stadig ingenting. Da jeg rundede det sidste hjørne ved døren ind til gæsteværelset, kunne jeg høre at i puslede og stønnede bag den lukkede dør. Jeg lister tilbage til soveværelset og ud af terrassedøren, ned for enden af huset og hen til gæsteværelsesvinduet. Jeg kan se lys. Gardinet, der er to centimeter for kort, gir mig adgang til at kigge ind uden besvær. Jeg så et herligt og overraskende syn. Sengen stod ved den modsatte væg, men med fodenden mod vinduet. I sengen lå du, splitternøgen, oven på dig lå manden, lige så nøgen, dine arme og ben var slynget op omkring hans krop, han havde hænderne om din røv og sin store pik dybt begravet i din nøgne fisse. I lå helt stille, kun manden bevægede sig lidt, idet han i små stød, prøvede at presse sig længere ind i dig. Et par store behårede nosser hang ned i revnen mellem dine baller. Nu løftede han røven og trak pikken halvt ud, jeg kunne se at der løb saft ned over røven på dig. “Åh skat, han havde fyldt din dejlige fisse med sæd.” Han begyndte nu at støde ind og trække ud. Han ville kneppe dig en gang til med den samme stivert. Du vrikke lystent med bagdelen, det så ud til at passe dig fint. Det må have været en ordentlig ladning du havde fået, for det blev ven med at løbe ned i din røvrevne og hans pik var meget fedtet, det var nok godt det samme, for det var en meget stor pik. En stor mand, med en stor pik, du blev næsten væk under ham. Nu rejste han sig på strakte arme og begyndte at bore pikken ind i dig, helt ud og dybt ind i langsomme glidende bevægelser. Mens i hele tiden havde øjenkontakt, pulede han dig med hestepikken. “Åh skat, hvor er det skønt endelig at se dig rigtig få pik, det er betagende at se din dejlige fedtede fisse spilet ud og villigt modtage den store fremmede pik, åh, gid du rigtig må nyde det.” Dine fisselæber danner en tyk vold om det tykke skaft og safterne pibler ud omkring den. Åh, hvor er du skøn og dejlig. Det er så smukt at se på, at du bliver pulet igennem af en ordenlig pik. Han satte farten op og pulede så det klaskede, for til sidst at banke den dybt ind, lægge sig ned over dig og knuge dig ind til sig. du slår benene om hans hofter, armene om hans hals, jeres læber mødes i et vildt kys, et skrig undslipper dig, mens sæden vælter ud af pikken dybt oppe i din mave. Nu ligger i faktisk som jeg først så jer. Sveden glinser på jeres hud, i bliver liggende i en tæt omfavnelse i lang tid, med pikken dybt inde i fissen. Der gik vel fem minutter, så rejste han sig igen op på strakte arme. I smilede til hinanden og snakker et stykke tid, en gang imellem, hiver han pikken halv ud og ind igen og i snakker videre, du kan lige nå om hans nakke, du trækker hans hoved ned til dit og i kysser et stykke tid. Så begynder han igen at kneppe dig. Jeg var imponeret, tre gange på den samme ståpik og den så ud til at være lige stiv og hård som første gang. Åh, du fik hele turen en gang til. Denne gang var jeres orgasme endnu vildere, du havde benene om hans lænd, og huggede dig op imod ham, så strakte du benene ud og løftede dig i en bue ved at støde fra med hælene, du var lige ved at smide ham af. Men han havde et fast tag i dine baller med begge hænder og pikken dybt begravet i dig. Et skrig undslap dig og endnu et vildt hug med bækkenet, så faldt i sammen. Du lå helt flad og han oven på dig. Lidt efter vippede i rundt og lå på siden, da du svingede benet over ham, så jeg at pikken stadig var på plads og safterne løb fra dig, den begyndte at bøje sig og snart efter trak han den helt ud og væltede om på ryggen. For helvede for en stor pik du havde fået. Du blev liggende i hans arme og i snakkede, mens du legede med den halvslappe pik, der stadig var enorm stor, mens du holdt om den ved roden, svingede den tungt fra side til side, Pludselig bøjede du dig frem og suttede vildt på den en kort tid og lagde dig så igen.. Åh skat, jeg er så glad på dine vegne, jeg kan se du nyder det. Jeg trak mig tilbage, jeg regnede ikke med at der ville ske mere og desuden frøs jeg. Jeg gik ind i min seng for at få varmen.
Jeg lå med min stive pik i hånden mens jeg ventede. Jeg lod billederne af jeres samleje passere revy for mit indre blik. Jeg glædede mig til at holde om din varme bløde krop og trænge op i din dejlige fisse. Bare det nu ikke blev for stor en skuffelse for dig, efter den kølle du lige havde fået, min var ikke mere end halv så stor. Der gik tyve minutter inden du listede døren til soveværelset op, jeg havde overhovedet ikke hørt dig ved hoveddøren eller i gangen. Du kom stille ind og lukkede døren, i den smule lys der var, kunne jeg se at du var nøgen. Du smøg dig ned under dynen til mig, jeg lå på siden og du krøb ind i min favn.
“Hej skat, nå er du hjemme,” sagde jeg hæst. Du nikkede
Jeg klemte dig ind til mig og du var akkurat så varm og blød som jeg havde drømt om.
“Har du haft en god aften?” Spurgte jeg.
“Ja,” hviskede du. “Dejlig.” Jeg begyndte at kærtegne dig ned over ryggen og ballerne. Nu startede jeg på det ritual vi havde udviklet og som skulle føre til din tilståelse og vores hede forening.
“Var i på La’strada?”
“Ja.”
“Var der mange der?”
“Helt fyldt.”
“Mødte du nogen du kendte?” Jeg skubbede dig nu om på ryggen og kærtegnede dine bryster, ned over maven til skambenet, du sukkede og tog min stive pik i hånden og klemte om den. Gad vide om du nu lå og sammenlignede den med den anden du for nylig havde haft fat i.
“Jeg mødte en som jeg kom til at kende.”
“Hvem var det?”
“Han hedder Jan.” Jeg kyssede dig blidt på munden.
“Hvad var han for en?”
“Det var en stor høj fyr, der var flink og gavmild med drink.”
“Dansede i meget?”
“Ja, hele tiden, næsten.”
“Var han varm på dig?”
“Ja, han ville ha mig, han ville gøre mig til en lykkelig kvinde.” Du lå nu med spredte ben og jeg lod en finger glide ind i din fisse, der var meget våd og blød.
“Hvordan skat?”
“Han sagde at han havde noget som jeg ville sætte pris på og ikke ville undvære igen, når jeg først havde fået det.”
“Åh hvor er du dejlig våd, skat.” Jeg lagde mellem dine lår og lod pikken glide ind i dig, den røg helt i bund, som i blødt smør.
“Åh skat, hvor er du våd og blød og dejlig varm, hvordan kan det være?”
“Åh ja, det er ham,” hviskede du.
“Hvad gjorde han?”
“Åh – skat, han kneppede mig, åh – så dejligt.”
“Er du fyldt med hans sæd?”
“Åh – ja.”
“Hvor var i henne?”
“Først oppe hos Jette, der kneppede han mig en gang.”
“Åh skat, hvor er du dejlig, hvor var i så?”
“Åh skat, det passede at det han havde til mig ville jeg ikke undvære igen, åh han kneppede mig så godt, at jeg ville ha mere, åh – meget mere.”
“Fik du det?”
“Åh ja, tre gange i træk, uden at den var ude, åh den var så stiv og stor skat.”
“Hvor var i?”
“Åh – her, lige ved siden af.” Idet du sagde det, begyndte du at hugge op imod mig med underlivet og vrikke fra side til side. Jeg pulede løs og vi eksploderede samtidig. Jeg fyldte igen din fisse med varm sæd. Lidt efter blev min pik slap og gled ud af dig. Vi lagde os på siden, med armene om hinanden. Jeg kyssede dig blidt på munden og sagde.
“Tog du ham virkelig med her hjem.” Du nikkede.
“Åh ja skat, han er så god.”
“Var i gæsteværelset?”
“Ja.”
“Jeg syntes nok jeg hørte noget.” Vi trykkede os sammen og kyssede.
“Åh skat, kneppede i tre gange her lige nede i gæsteværelset.” Du nikkede.
“Hvad specielt var der ved ham?”
“Han er høj og bred, og hans pik er lang og tyk, den passer perfekt inde i mig, åh skat, og så er den stiv hele tiden, åh – det er som om den drejer rundt inde i mig og fylder mig fantastisk ud, den sprøjtede tre gange uden at blive slap, åh – jeg fik al hans sæd dybt ind i mig tre gange.”
Jeg kyssede dig igen og sagde.
“Jeg er så glad for at du kan li det, at du fandt en god pik. Åh skat, jeg elsker dig, jeg er så glad for at du er en liderlig tæve der render efter fremmed pik”. Du kyssede mig vildt, skubbede mig om på ryggen og satte dig op på mig, du førte min stive pik ind i din glødende fisse og begyndte at ride mig voldsomt. Safterne løb ud af dig så det smaskede. Du lagde dig ned over mig, kyssede mig vildt og stønnede hæst.
“Åh skat, han lå oven på mig og pulede mig, så jeg skreg efter mere, åh – ja, næste gang vil jeg ride oven på hans store fede pik, til den sprøjter langt op i min fisse. Åh – ja skat, jeg vil ha den, åh – den venter på mig i gæsteværelset. Åh – han er her endnu og om lidt går jeg ned og knepper med ham igen. Åh – skat, jeg kommer ååhhhh- åh hans store dejlige tykke pik.” Mens orgasmen rullede ind over dig, sprøjtede jeg igen i din fisse. Du faldt sammen ved min side. Det var satans, tænkte jeg. Så hun har beholdt ham her, det havde jeg ikke lige regnet med.
“Ved han hvad du laver nu?”
“Ja, åh ja skat, jeg sagde at jeg gik op i soveværelset for at kneppe med min mand og ville komme om lidt igen for at få mere pik af ham, er du sur?”
“Nej, jeg under dig gerne al den pik du måtte ønske dig.”
“Kan du igen skat?”
“Nej, det varer nok lidt.”
“Åh – så kommer jeg tilbage.” Du hoppede ud af sengen, sendte mig et bedrøvet undskyldende smil og sagde desperat.
“Åh skat, jeg må ha den dejlige pik igen.” Du forsvandt ned til din elsker og lod alle dørene stå åben. Jeg listede ned og lagde mig på en sofa i et tilstødende værelse og lyttede til jeres vilde elskov indtil jeg fadt i søvn og så jer i drømme. Jan blev fremtidig en hyppig gæst i min kones seng. Vi blev gode venner og betjente hende på skift. Det vil sige, når Jan var der, var det kun ham hun ville ha, så måtte jeg sidde på sidelinjen og kigge på. Hvilket jeg havde stor fornøjelse af.
Åh – skat, hvor jeg elsker dig.

Indsendt af Drømmen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *