Min sexnovelle Jeg elsker pik

Oprettet den 10. maj 2013

Sexnovelle: Det var en af disse skønne morgener, hvor man vågner langsomt og halvt i søvne, stadig kan fornemme nattens elskov i kroppen. Min mand var kørt på arbejde og jeg lå alene i sengens varme rede og tænkte på om jeg skulle stå op, klokken var snart otte. Det kunne ikke vare længe inden Oskar kom og byttede mit hjemmearbejde. Jeg strakte mig velbehageligt, tog om brysterne og klemte dem hårdt, lod hænderne glide ned over maven og ned mellem lårene, jeg lod prøvende en finger glide ind mellem skamlæberne og da jeg rørte klitten, rislede det sødt gennem min krop, Jeg lod fingeren glide dybere ind og mærkede safterne fra min mands udløsning. Jeg stak to fingre ind og klemte hårdt op under skambenet, mens jeg strakte kroppen i en bue, åh – jeg ville ønske at min mand var her, så jeg kunne få en god stiv pik op. Jeg slog dynen til side, spredte benene og begyndte at lege med mig selv, Jeg stak fingrene godt ind i safterne og masserede rundt om klitten. Åh – det var skønt, jeg måtte ha en spiller inden jeg stod op. Jeg lagde mig godt til rette med vidt spredte lår, med den ene hånd masserede jeg brysterne og den anden fissen. Jeg borede fingrene dybt ind i mig selv og kørte de fedtede fingre rundt om klitten. Jeg lagde nakken bagover og lukkede øjnene. Det kildede i hele mit underliv og op ad rygraden. Jeg nulrede ganske langsomt, for at forlænge nydelsen og flere gange var jeg tæt på, men afbrød og startede forfra, det var virkelig skønt i dag. Jeg ved ikke hvor længe det stod på, men da jeg åbnede øjnene, havde jeg næ fået et chok, først troede jeg det var min fantasi, der spillede mig et puds, men så gik det i sin gru op for mig at det var Oskar der stod ved fodenden af sengen og ikke nok med det, han stod med sin pik i hånden og gned på den. Der gik flere sekunder, hvor ingen af os rørte sig. Dybt i min hjerne, var der en der sagde. “Åh – sikker en dejlig kæmpepik han har”. Jeg tror jeg udstødte et skrig, greb dynen og rullede den over mig og gemte ansigtet under den. Jeg tror jeg begyndte at tude af skam, hvilket jo egentlig var unødvendig. Det brændte stadig mellem mine lår.. Jeg hørte Oskar gå rundt om sengen. Jeg lå på siden med ryggen til ham.
“Jamen dog”, sagde han og klappede mig på skulderen. Jeg kunne mærke at han satte sig på sengekanten.
“Du skal ikke være ked af det”, sagde han, mens han rystede mig lidt. “Jeg synes det var utrolig smukt, du har intet at skamme dig over”. Han tog lidt hårdere fat i min dyne og jeg trillede om på ryggen, jeg lagde den ene arm over ansigtet, hvorved mut ene bryst blev blottet.
“Bare tag det helt roligt”, hviskede han. Han lagde hånden oven på dynen lige under mit nøgne bryst. Det gibbede lidt i mig, jeg havde været lige ved at få orgasme da jeg så han og det snurrede stadig i min krop. Jeg kunne ikke tænke nogen ting, jeg mærkede at han forsigtig lod enden af en finger strejfe brystets underste bue.
“Der er ingen grund til panik”, hviskede han. “Jeg har set unge smukke nøgne piger før”. Det, at jeg bare blev liggende stille, må ha beroliget ham og inspireret ham til at fortsætte. Hans kuplede håndflade lagde sig blidt over brystet, brystvorten kom i klemme mellem to fingre da han blidt masserede det.
“Åh hvor er du varm og smuk”, hviskede han og æltede brystet. Uvilkårligt sukkede jeg dybt og bevægede mig lidt.
“Det var bedre”, sagde han. “Bare slap helt af”. Jeg var tændt, det var egentlig dejligt, jeg tænkte ikke rigtig. Der eksisterede kun min krop, der var optændt af det begær, jeg selv lige før havde bygget op. Åh, hvad ville han, hvad ville der ske, hvad kunne der ske?
“Hvad gør du”? Udbrød jeg og trak den anden arm fri af dynen, lagde den over hans hånd og prøvede at flytte den. Den lod sig ikke lige flytte, det passede mig egentlig godt. Jeg havde ikke kræfter til at gøre modstand, hvorfor så forsøge? Nu var begge mine bryster fri, ja dynen var gledet helt ned til midt på maven.
“Jeg gør ikke noget du ikke selv vil”, hviskede han. “Bare nyd det”. Jeg var tilbøjelig til at give ham ret, jeg kunne jo bare rulle væk fra han, løbe skrigende ud og råbe voldtægt. Mine nedre regioner reagerede positivt på ordet, voldtægt. Der løb ilinger fra klitten og op ad rygraden, jeg stønnede ufrivilligt. Han opfattede det som et tegn på at han kunne fortsætte. Han lod nu hånden glide ned på min mave, mens han bøjede sig ned, tog min brystvorte i munden og suttede på den, hvilket sendte ilinger ned til klitten den anden vej. Ganske langsomt gled hans hånd længere og længere ned. Jeg var meget bevist om hans berøring, jeg kunne mærke alle fingerspidserne og forsøgte ved viljens magt, at trække dem endnu længere ned. Lillefingeren rørte nu skambenet. Han suttede og bed let i brystvorten. Nu gled lillefingeren ud over skambenet og nedad imod det øverste af fissen. Jeg havde nu næsten ingen tanker tilbage i hovedet. Pludselig genså jeg mit første glimt af ham, Jeg så hans hånd der var næsten lukket om hans store pik, åh – jeg havde set en kæmpepik i hans hånd. Her stoppede mine tanker midlertidig. Hans finger brændte som ild, da de gled ned over min fisse, en af dem gled indenfor i revnen og op over klitten. Det gibbede i mig, jeg havde stadig den ene arm over ansigtet, som for at skjule mig, så var det måske slet ikke mig. Min anden hånd, kom til at svæve lidt ud i luften da jeg opgav at fjerne hans hånd fra mit bryst. Jeg lod den nu dumpe ned det første det bedste sted og jeg mærkede at den ramte noget hårdt og varmt kød, der først gled til side, men så lagde sig på langs af håndleddet og underarmen. Åh – det er den, jeg gyste, det må være kæmpe pikken. Jeg lod hånden ligge helt stille og fornemmede at den pulserede og hoppede. Han var holdt op med at sutte brystet og koncentrerede sin opmærksomhed om min fisse. Han rev dynen helt væk og jeg lå igen helt nøgen under hans blik.
“Åh hvor er du smuk”, hviskede han hæst. “Og så blød og glat”. Han havde en finger dybt inde i mig. Ufrivilligt spredte jeg lårene for at give ham mere plads. Jeg var nu snart kun eet nervebundt af begær. Nu bøjede han sig endnu længere ned og hyssede skambenet, han lod tungen vandre ned mod revnen, jeg stemte imod med hælene og løftede bækkenet op imod hans mund, der lukkede sig over min fisse, hans tunge for ud og ind og snoede sig omkring min klitoris. Åh, det var ufattelig skønt, jeg var lige ved at komme da han holdt inde. Han lagde sig på knæ ved siden af mig og masserede hele min krop fra halsen til knæene. Mine øjne var stadig skjult af min arm, men jeg fornemmede at hans ansigt var tæt på mit. Nu mærkede jeg hans læber mod mine, jeg lod ham kysse mig, jeg lod ham stikke tungen ind i min mund, åh – og jeg suttede kun lidt på den. Nu var hans fingre igen i min fisse. Mens han stadig lå på knæ ved min side med to fingre i min fisse, tog han min ene hånd og lukkede den sammen om den store varme ting. Åh – pikken. Instinktiv lukkede mine fingre sig om den. Åh – den var tyk. Jeg kunne ikke lukke fingrene helt sammen, jeg greb hårdt om den og klemte og masserede og gned frem og tilbage. Han stønnede højt og hviskede hæst. “Åh – skat, hvor er du skøn”. Han bøjede sig ned og kyssede min på munden. Jeg lagde armen om hans nakke og gengældte grådigt kysset, mens jeg gned løs på pikken. Der var ild i min fisse, jeg stødte op imod de to fingre han knæppede mig med, jeg var så jeg dirrede. Pludselig så jeg billedet af min mand, der smilende betragtede os, mens han spillede på sin pik. Åh – det gjorde mig kun endnu vildere, det fik det til at gå op for mig at jeg var i færd med at være ham utro. Åh – mon han ikke havde tænkt sig at knæppe mig med den dejlige pik jeg holdt i hånden, turde han ikke alligevel? Men han måtte selv finde ud af det. Han holdt op med at kysse mig og sad nu kun og nød synet af min liderlige vridende krop. Jeg lurede ud under armen og så at han var ved at spænde livremmen op, han lod bukserne falde ned om knæene, han flyttede min hånd fra pikken så længe han fik underbukserne ned. Åh – gud, under den største pik jeg har set, hang der et par mægtige nosser og dinglede i takt med at jeg rykkede i pikken. Hans pik, nosser og mave var helt hårløs, ligesom jeg selv, helet glatbarberet. Åh – det eneste jeg i øjeblikket ønskede var at få disse skønne genitalier ind mellem mine syndige lår. Han havde nu trukket skjorten af og var lige så nøgen som jeg. Åh – endelig tog han sig sammen og kravlede ned mellem mine lår, han fumlede lidt for at finde det rigtige sted. Utålmodigt rakte jeg ned, tog den store pik og pressede dens hoved mod min fisse indgang, han pressede på for at komme ind, åh – den var stor, nu gled hovedet ind, åh – ja hvor det strammer, heldigvis var jeg godt våd.
“Åhh – ja”, stønnede jeg højt af glæde. Jeg flyttede nu armen fra øjnene og kiggede op på ham. Det gik op for mig, at jeg var i gang med at blive kneppet af en lidt ældre halvskaldet herre, men jeg var ligeglad. Åh – hans pik, der gled ind og ud af min fisse, var vidunderlig, hver gang han stødte ind, gled den længere og længere ind i mig og snart kunne jeg mærke de bløde nosser mod røvballerne. Åh – den strammede så vidunderlig at jeg kunne græde af lykke.
“Åh hvor er du dejlig”, stønnede han. Jeg begyndte at hugge underlivet op imod ham og sagde hæst. “Åh – ja, knep mig”. Jeg slog arme og ben om ham, mens han lagde sig ned over mig.
“Åh ja, jeg skal kneppe dig din dejlige kælling, det har jeg ønsket mig længe”. Han begyndte nu at pule mig hårdt med kæmpe pikken, heldigvis var mit indre så elastisk at det ikke gjorde så ondt, når han bankede det store hoved mod livmoderen. Åh, det brændte som ild i min fisse, skaftet gnubbede klitoris, jeg var næsten helt væk i liderlighed og stønnede og peb som en hundehvalp og vrikkede med hele kroppen. Åh, pikken blev hårdere og hårdere, han pulede løs som en gal. Pludselig huggede han pikken i bund og brølede som en tyr, jeg mærkede sæden presse sig ud omkring pikken, der helt fyldte mig ud. Orgasmen væltede ind over mig, hver eneste nerve i min krop dirrede, jeg tror jeg skreg da det hele bristede og jeg faldt ned i et dybt sort hul. Langsomt dukkede jeg igen op til overfladen af min bevidsthed. Det gik først op for mig, hvad jeg lavede, da jeg mærkede Oskar rulle ned af mig. Det kildrede helt sindssyg, så jeg kom til at fnise, da han halede pikken hele vejen ud af min fisse, noget vådt rendte ned mellem mine baller. Jeg var slap som en klud og lå på ryggen med arme og ben spredt ud over hele sengen, min krop var våd af sved. Oskar bøjede sig ind over mig, smilede og sagde.
“Det er det bedste jeg har oplevet i meget lang tid”. Han kyssede mig blidt og rejste sig for at klæde sig på. Jeg kiggede nysgerrigt på ham, hans krop så ikke værst ud og der mellem benene hang den og dinglede tungt, den store pik, der havde gjort det så dejligt ved mig, Uden at jeg ville, rakte min ene hånd ud efter den og tog om den store halvslappe fyr, den var varm og blød, mens den hang der i en stor bue over sækken. Åh, jeg fik sådan en lyst til at smage, jeg lænede mig frem og tog den i munden og suttede på det store hoved, men jeg greb en håndfuld af de store nosser, der var bløde som dun. Jeg slap igen hans kronjuveler og lagde min tilbage på sengen. Han smilede og sagde.
“Jeg kommer jo hver dag, så du skal bare sige til, hvis du får lyst til den igen”. Oskar klædte sig på og gik, efter at han endnu en gang havde rost min krop og fisse. Jeg lå nu tilbage, med spredte arme og ben og en øm fisse. Åh, den havde virkelig været stor og den var virkelig skøn. Det undrede mig at den passede så perfekt til min fisse, eller skulle jeg snarere sige, jeg vidste ikke at jeg havde så stor en kusse. Min mand havde aldrig beklaget sig over at den var for stor. Åh – ja, min mand, jeg var jo en gift kone og her lå jeg og fantaserede om en fremmed pik, men det skete der jo ikke noget ved, der kunne i hvert fald ikke ske meget mere end der var sket. Det skete heller aldrig mere, lovede jeg mig selv. Jeg stod op og tog et langt varmt bad, jeg ville ikke tænke nu. Jeg klædte mig på og begyndte at arbejde. Det lykkedes mig at komme igennem de næste tre timer, så var det slut. Jeg kunne igen mærke den store varme stav mellem mine skamlæber og det blev ved resten af dagen. Om aftenen da vi kom i seng, overfaldt jeg min mand, ja nærmest voldtog ham, sad på ham og kneppede, indtil min og hans orgasme næsten slog mig ud og jeg faldt slap sammen ved hans side. Mens jeg sad på ham, drømte jeg om den store pik. Min mand udbrød forundret.
“Hvad fanden gik der af dig skat, så længe er der da heller ikke siden sidst”.
“Åh, jeg fik bare sådan lyst”, hviskede jeg og puttede mig ned til ham.
Men billedet af Oskars store pik forfulgte mig selv ind i drømmen. Næste dag stod jeg tidligt op og var i gang med arbejdet da Oskar kom. Vi snakkede som vi plejede, men jeg kunne ikke lade være med at kigge ned mod hans skridt. Da han var gået, måtte jeg spille den af på mig selv for at få nogenlunde ro i kroppen. Om aftenen måtte min mand igen holde for, han forstod ikke rigtig min nye voldsomme lyst, men syntes det var dejligt. Sådan gik der tre dage, den fjerde dag gav jeg op. Jeg blev liggende nøgen på sengen med åbne døre og ventede på at Oskar skulle komme. Jeg hørte han kom og holdt vejret, jeg hørte hans forsigtige skridt gennem stuen, han stak forsigtigt hovedet ind gennem soveværelsesdøren. Han fik øje på mig, smilede stort og kom nærmere. Ingen af os sagde noget. Han kom bare ind og begyndte at klæde sig af, mens han stirrede på mig. Ufrivilligt udstødte jeg et suk da underbukserne gled ned og jeg genså pikken, der langsomt var begyndt at rejse sig til sin fulde højde. Han lagde sig på knæ, ved siden af mig på sengen og jeg greb ud efter pikken. Åh, endelig havde jeg den igen i hånden, jeg gned på den og klemte den begærligt. Oskar begyndte at massere og kysse hele min krop og endte med at slikke fisse. Han lagde sig på ryggen og rullede mig op på sig, så jeg lå med et ben på hver side af hans hoved, nu kunne han rigtig slikke fisse. Jeg tog hans store pik i munden og suttede og slikkede pik og nosser så spyttet rendte. Åh, den var så blød og hård på samme tid og fuldstændig hårløs. Nu kunne jeg ikke vente længere. Jeg rullede ned af ham, løftede knæene helt op til ørerne og spredte dem vidt, så jeg lå helt åben for ham.. Han placerede hurtigt pikken på det rigtige sted og arbejdede den langsomt dybt ind i min mave. Åh, det var nøjagtig lige så dejligt som jeg huskede det, måske endda dejligere. Snart begyndte jeg at få en orgasme, der var lige så vild som sidst, mens han pumpede mig fuld af sæd. Jeg var besat af den pik og herefter kneppede vi flere gange om ugen, vist jeg skal være helt ærlig, var det nok mindst hver anden dag. Det mærkelige var, at jeg var lige så vild om aftenen sammen med min mand. Jeg lod Oskars sæd blive i mig og fik et ekstra kik, mår min mand stak pikken op i det og kneppede mit våde indre. Jeg havde det dejligt i den tid og syntes at livet var vidunderligt. Men selvfølgelig blev det opdaget. En morgen havde min mand glemt sin madpakke og var kørt hjem for at hente den. Han kom listende ind i soveværelset, netop som Oskar besteg mig og spiddede mig med sin store pik. Jeg opdagede det ikke med det samme, for jeg havde set det samme syn en gang før og troede virkelig at det også denne gang var et drømmesyn. Min mand stod ved siden af sengen og grinede liderligt, med bukserne nede om hælene og spillede pik. Da det gik op for mig at det var virkelig, drønede en voldsom orgasme øjeblikkelig igennem mig og det blev sort for øjnene. Jeg mærkede ikke at Oskar fyldte mig med sæd. Det næste jeg mærkede var at han trak den lange pik hele vejen ud af min fisse, så det kildrede afsindigt og at en ny stiv pik borede sig ind i min følsomme fisse. Jeg åbnede øjnene og så og mærkede at min mand nu lå oven på mig og begyndte at kneppe mig hårdt. Jeg slyngede arme og ben om ham og knugede ham ind til mig. Ud af øjenkrogen, så jeg Oskar forsvinde ud af døren med “min” store dejlige pik. Jeg turde ikke tænke på nogen ting og lod begæret fylde hele min krop og sind.
” Åh – skat”, hviskede min mand i mit øre. “Åh – jeg elsker dig, åh – du er så skøn. Åh – det var liderligt at se dig ligge og kneppe med den store pik”. Jeg lyttede begærligt og sugede hans ord til mig.
“Åh – skat, din fisse er blød og lækker, når den er fuld af sæd”. Han pulede løs og stønnede højt. Jeg kunne mærke at det var ved at ske for mig igen og da han sprøjtede i mig, eksploderede jeg igen i en brændende orgasme, der rullede rundt i kroppen i lang tid. Jeg knugede stadig min mand ind til mig, mens han lå stille oven på mig.
“Har du knæppet med Oskar længe?”, spurgte han.
“Et par måneder”, hviskede jeg. “Er du sur?”.
“Hvorfor skulle jeg være sur, jeg har aldrig fået så dejlig fisse som de sidste par måneder, men jeg begreb ikke hvad der skete, det ved jeg nu”.
“Jeg skal nok holde op”, hviskede jeg.
“Selvfølgelig skal du ikke det skat, hvis du kan li det, skal du gøre det, åh – det er det mest liderlige jeg har set”. Vi lå lidt og tænkte hver især, så sagde han.
“Kan du godt li hans store kæmpe pik skat”.
“Åh – ja”, hviskede jeg. “Jeg elsker den”.
“Åh – jeg elsker dig”, hviskede han inderligt og kyssede mig hedt. Han blev hjemme fra arbejde den dag og vi kneppede og snakkede hele dagen. Han fik mig til at ringe til Oskar og invitere ham på middag samme aften, han lød lettet da jeg sagde at min mand også ville være der og at jeg længtes efter hans store pik igen. Det blev kutyme, at Oskar besøgte os om aftenen, min mand og han, blev ret gode venner og de kneppede mig på skift.

Indsendt af Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *