Sexnovelle om den liderlige elsker

Oprettet den 10. maj 2013

Sexnovelle om den liderlige elsker: Jeg hedder Adam er 37 år og bor i det sydlige af Danmark, jeg chatter en del og det var ved en sådan lejlighed jeg mødte hende, jeg her vil fortælle om. Hun hedder Nenne er 32 år og har været gift med Jonas i 14 år, sammen har de en datter Signe på 7 år. De har et umildbart godt familieliv. Jonas har med Nennes “godkendelse” haft en elskerinde i de sidste 5 år og Nenne har i 16 år haft en bi-veninde.

Jonas og hans elskerinde, som Nenne kender, har i de år forsøgt at få Nenne til at finde sig en elsker, men hun har ikke kunnet på trods af at det ikke har skortet på emner og tilbud, men Nenne har bedt dem om at blande sig udenom, at hvis det skulle ske, så ville hun selv “finde” den rette.

Jeg var på chatten som så ofte, og det var en lørdag aften, jeg chattede med en pige i rødt, og sagde hej til nye emner der kom ind. Jeg må hellere indskyde at jeg er single og det har jeg været i nu 3 år, så jeg søger da efter en kæreste, måske finder jeg hende på nettet. Tilbage til chatten, der loggede så en ind der kaldte sig Tove32, skøn alder tænke jeg og bankede på i rødt. Der gik ikke længe, så var hun i mit private rum. Vi snakkede frem og tilbage, jeg fik hende til at beskrive sig selv fuldt ud. Hun svarede at hun var 170 cm høj, vægten 60 kg, hun var blond og har blå øjne og 85 B i Bh størrelse. Aha, en høj slank tøs, tænkte jeg, hun fik så mine data(ja jeg kan da godt nævne dem, 180/77, mørkblond, brune øjne). Vi var så lidt inde på hvad vi hver især søgte, hun søgte ikke noget, at hendes mand var hjemme, men sad i stuen og så Tv. Vi kom så lidt ind på sex, jeg var lidt fræk og hun sad og blev lidt liderlig. Pludselig ringede det på min dør og jeg fik gæster, så jeg kunne ikke chatte ret meget mere.

Der gik så ca. uges tid, så var jeg på chatten igen, det var atter blevet lørdag, og jeg fangede tilfældigt Tove32.. Hejsa, er det dig fra?? jeg vidste at hun kun boede en time fra mig, og jeg kendte byens navn. Jamen det var hende, om vi skulle finde et privat rum, hvilket vi gjorde. Her snakkede vi frem og tilbage, pludselig kom hun ind på at hendes mand havde en elskerinde, som samtidig var hendes veninde. Det var kommet ved at Tove/Nenne var blevet træt af at veninden klagede over tykke ører, så hun havde sagt til Jonas, at det måtte han da lige være mand for at klare….Jeg var nærmest målløs, at en kone opfordrede sin mand til at kneppe hendes veninde, det er sgu da ikke “normalt”. Det er noget fis sagde jeg, men hun sagde at det altså var den ægte sandhed. Vi blev enige om at ringe sammen i stedet.

Nenne fik mig så fortalt hele historien som jeg har givet jer en del af allerede.

Hun ville måske gerne finde sig en elsker, javel ja, svarede jeg, men jeg søger jo primært en kæreste.

Hun syntes at jeg lød som en sød og rar person, hun blev varm indeni når hun snakkede med mig.

Inden vi sluttede samtalen, så havde vi aftalt at hun skulle sende et billede til mig så jeg kunne se hende, og hun kunne se et af mig på den profil jeg havde oprettet på dating.dk

Der gik et par dage, jeg fik et brev med foto af hende, tja hun så da ret almindelig ud, men hun var jo gift og jeg ville jo have en kæreste, nå nu havde jeg da set hende. Senere den dag snakkede vi sammen i telefonen, det førte til en hed omgang telefonsex, hvilket Nenne aldrig havde prøvet før.De næste par dage fik vi snakket i telefonen og hver gang havde vi fræk hed telefonsex, hvilket tændte os begge meget.

Pludselig en aften ringede min telefon. Hej det er Nenne, skal du have gæster i aften, ville hun vide, næ det skulle jeg ikke, jeg skulle bare slappe af. Nå, men hun havde sagt til Jonas at hun gerne ville møde mig(han havde sgu fået at vide en del om mig), så de havde aftalt at hun skulle køre ned til mig. Jamen så lad os mødes et sted og snakke.. så det blev vi enige om at gøre. Jeg nævnte et sted hvor vi kunne gå en tur og snakke. Den første gang vi skulle se hinanden live, måtte det jo være et offentligt sted, vi skulle i al fald ikke bare være her. Ca. en time efter snakken, så kørte jeg frem mod vores bestemmelsessted, hmmm, det kildede i maven, men nu skulle vi bare snakke, hun var jo også nervøs for dette her.

Da jeg så hende, syntes jeg straks at hun så sødere ud nu end på det billede jeg havde set. Vi sagde hej og jeg fik et kæmpeknus. Vi fik os en lang gåtur og en lige så lang snak om alt muligt, men selvfølgelig mest om det at hun havde turde tage springet til at møde mig. Efter 1½ times tid, var vi nået tilbage til bilerne. Hvad nu, spurgte jeg Nenne. -Jeg skal tisse og jeg fryser lidt. Okay sagde jeg så, hvis du vil kan vi da køre hjem til mig et smut. -Ja det er okay med mig, svarede Nenne. Hjemme ved mig, fik hun klaret sit toiletbesøg, vi fik noget at drikke og satte os i sofaen for at snakke.- Hvordan har du det så nu, spurgte jeg, -Jo jeg har det godt, men jeg er stadig nervøs, svarede hun. Hun sad ganske tæt på mig, en slank smuk kvinde, med et par dejlige bryster gemt under t-shirt og BH. Jeg holdt bevist en afstand til hende, så hun ikke skulle tro noget skidt om mig.- Adam, du er en urolig sød og forstående person, jeg er glad for at jeg kørte ned til dig og fik set dig rigtigt sagde Nenne – Tak Nenne, du er nu også en sød pige, men kæreste du ryster jo endnu, er du virkelig så nervøs? – ja det er jeg , ses det så tydeligt, …ja meget, svarede jeg, vil det hjælpe at du kunne få et knus??–ja Adam, det ville være dejligt…så selvfølgelig fik hun sit knus, men det var bare ikke et lille knus, nej hun holdt sørme fast og det blev et længere knus. Hvad sidder du og tænker på Nenne, ville jeg vide..-Jeg sider faktisk og tænker på at jeg har lyst til gå i seng med dig Adam!–Okay, svarede jeg dumt, og pikken begyndte at røre på sig i mine cowboybukser. -Er du helt sikker på det, Nenne?..Ja Adam, svarede hun og vores læber mødtes for første gang..Uhhmm, hun kyssede dejligt, blidt, blødt og vådt. Jeg måtte mærke hendes krop mod min, og jeg lod mine hænder vandre rundt på hendes krop. Først uden på tøjet, hvor jeg krammede hendes dejlige bryster, og hun sukkede dybt og inderligt. Hun rørte også ved mig, hendes bløde hænder fandt ind på mit bryst under min t-shirt, og videre ned mod pikken, der nu havde rejst sig i fuldt hunnør.

Kom lad os gå ind i soveværelset, sagde jeg. Herinde klædte jeg hende af og hun fik ikke lov til at røre ret meget ved mig. Nu ville jeg nemlig i gang med min ynglingsbeskæftielse, nemlig at slikke en kvinde over hele kroppen. Jeg fik hende ned på min seng, hun var nu kun i g-streng og Bh..Uhhmm en lækker krop tænkte jeg. Jeg tog Bhen af hende og begyndte at slikke og kysse hendes dejlige bryster…det var noget hun kunne lide. Hun lå og vred sig og stønnede dejligt, jeg fortsatte ned af hendes bløde slanke mave, ned mod missen, jeg kyssede hende på missen uden på g-strengen og fortsatte provokerede ned af først det ene ben og så det andet ben. Hun kunne ikke ligge stille, jeg gled op af hendes dejlige krop, op til brysterne som igen fik en dejlig omgang, ned af maven. Jeg tog så fat og trak hendes g-streng af, nu skulle jeg så se hendes mis..uhhmm et lækkert frækt syn, næsten glat, men en lille sød dusk for oven. Jeg kunne se hun var liderlig, missen glinsede af hendes safter. Jeg slikkede og kyssede hende over det meste af kroppen dog uden at ramme hendes våde mis. Hun kunne slet ikke ligge stille og bevægede sig temmligt uroligt og stønnede hele tiden, til sidst forbarmede jeg mig over hende. Jeg søgte ned mod en dejlige våde mis, hvor jeg lod min tunge slikke hendes våde skamlæber, det var noget som hun kunne lide. Jeg skilte så hendes skamlæber med min tunge, hun smagte himmelsk. Jeg fandt hurtigt hendes klitoris, som jeg småbed og nappede i, hun stønnede af fryd. Jeg lod en finger trænge op i hende, og råslikkede hendes nu liderlige fisse samtidig med at jeg fingerkneppede hende, først med en finger og senere med to og tre fingre. Pludselig gennemrystede hun af en dejlig orgasme. Det fik mig til at fortsætte, jeg er vild med at give kvinderne orgasme med min tunge, og sagt beskedent, jeg kan blive ved og ved. Det gjorde jeg så og hun fik flere orgasmer inden jeg stoppede og kyssede mig vej op til hendes bryster, de fik hver en ordentlig sutte og slikketur, inden jeg tungekyssede hende vådt og længe.

Hun lå lidt og slappede af, jeg aede hendes slanke mave, man kan ikke se på hende at hun har født. Jeg lod mine fingre nusse i hendes kønsbehåring, men hun “trak mig væk”, vi skulle tungekysse, hvilket jeg senere fandt ud af var og er en af hendes store lidenskaber. Mens vi lå og kyssede trak hun min t-shirt af mig og kyssede mig på brystet, nu lukkede hun mine cowboybukser op, og fik hendes bløde hånd indenfor, hun skulle lige mærke lidt på min bule i mine tights. Så trak hun cowboybukser og tights af mig, så jeg var lige så nøgen som hende. Vi kyssede vådt og lækkert, men hendes ene hånd legede med min stive pik. Hun kørte frem og tilbage på den , mens hun kyssede mig på brystet og ned over maven. Hun lod sin tunge blidt slikke på mit pikhoved, vådt og drillende. En skøn og fræk fornemmelse. Så tog hun min pik ind i den frække dejlige mund og begyndte at sutte den frækt og krævende….Jeg siger jer, hun kan slikke pik denne Nenne, det var som at høre himlens fugle. Hun skiftedes til at slikke på skaftet, ned af den, sutte på mine nosser og så slikke op ad pikken igen, samtidig med at hun onanerede den blødt. Det var virkelig noget hun nød, ja det gjorde jeg også. Pludselig satte hun farten op og jeg kunne godt mærke hvor det bar henad. Af og til stirrede hun mig direkte i øjnene, det var et liderligt syn, når hun så samtidig havde pikken i munden. Så stoppede hun pludselig..-Hvis du nu får lov at komme nu, er du så træt og færdig for i dag, spurgte hun..-Nej, min skat, så skal jeg bare lige have et øjebliks pause, så skal jeg kneppe din dejlige fisse….Det fangede hun og begyndte så at sutte videre på min stadig stive pik, hun suttede hurtigere og hurtigere, alt i mens hun onanerede på pikken…Gisp, der var ikke langt igen, det kunne hun både høre og mærke…Åhhh, Nenne, hvis du fortsætter på den måde så sprøjter jeg dig sgu i munden, stønnede jeg hæst..Så satte hun farten op, jeg mærkede den velkendte sitren i kroppen, og så kom det…spermen pumpede for fulde kraft ind i hendes liderlige mund, og hun suttede og drak al spermen, hun blev simpelthen ved og ved, ja hun malkede mig nærmest. Fedt mand. Da jeg så var godt færdig lagde hun sig op til mig og puttede sig godt. Skønt med en fræk tøs liggende lige ved siden af mig, nu havde vi fået “overstået” de indledende øvelser, nu skulle vi bare lige slappe af et lille øjeblik.

Vi lå et lille stykke tid og småsludrede, mens vi nussede og kælede med hinanden. Jeg skulle jo lige ovenpå igen, efter at hun havde slikket mig til en fed udløsning. Vi kyssede meget, både blidt og blødt, men også vådt og krævende. Det gav selvfølgelig resultat igen. Pikken begyndte at røre på sig.

Jeg begyndte atter at kysse Nenne på hendes dejlige bryster, tog vorterne i munden, slikkede, suttede og småbed i dem. Det var sgu noget hun var vild med. Så kyssede jeg mig ned af hendes bløde mave og ned til den varme fisse, som jeg selvfølgelig atter bare måtte smage på. Hurtigt begyndte hun at stønne igen, det var tydeligt, at hun nød min tunges behandling. Men nu skulle jeg jo ikke slikke hende i længere tid denne gang. Jeg ville jo gerne kneppe hende, og hun ville gerne mærke mig oppe i hende.

Jeg er jo vild med at slikke en lækker fisse, så hun nåede lige at få en lille tur ud på bølgen, inden jeg stoppede igen. Jeg kyssede mig vej op fra fissen, op mod brysterne som fik en slikketur mere. Så mødtes vores læber, så hun kunne smage sine egne safter. Jeg er altså vild med at kysse denne tøs…

Langsomt nærmede min stive pik sig hendes varme, våde og ventende fisse. Den smuttede let indenfor, jeg begyndte langsomt at lade pikken udforske hendes varme grotte. Uhhmm, så fornøjeligt, vi fandt hurtigt ind i en dejlig rytme. Det var ubeskriveligt dejligt at kneppe Nenne i dejlige bløde tag. Jeg trak drillende pikken næsten helt ud af hende, for så atter at støde den dybt op i hende. Vi kneppede længe på denne måde, hun fik en lille serie af orgasmer. Jeg drillede lidt ved at trække mig næsten helt ud og så ligge helt stille, eller bare pludselig stoppe, mens at det var allerbedst. “Neeeejjjj, du må ikke stoppe”, stønnede Nenne hovedrystende, hun var helt vild i øjnene. Fedt syn at se, hvordan hun rullede med øjnene, og nærmest vendte det hvide ud…Jeg satte tempoet op, det var virkelig en liderlig kneppetur, hun kom i små bølger, og stønnede på mere. Jeg sagde til hende at jeg ville kneppe hende bagfra, hun vendte sig hurtigt om.

Uhhmm et dejligt syn, jeg trængte hurtigt op i hendes lækre fisse. Jeg bankede pikken ud og ind, vi stønnede om kap. Så stoppede jeg op, men det fik jeg ikke lov til, hun skød røven bagud og mens jeg stod stille, kørte hun røven frem og tilbage, og kneppede faktisk sig selv på min stive pik. Hold kæft hvor var det fedt, jeg tog fat i hendes hofter og kneppede hende hurtigere og hårde. Hun faldt forover, men beholdte røven oppe, mens hun lå på sine bryster og bare tog imod min stive pik, der igen og igen bankede ud og ind i hendes sjask våde fisse.

Uhhmm, jeg fik øje på hendes fristende bagdør, jeg trak pikken ud af fissen, kørte den op mellem hendes baller, og pressede forsigtig på hendes numsehul. Langsomt gav det efter og pikken trængte langsomt, men sikkert op i røven på hende. Uhhmm, jeg røvkneppede nu denne dejlige kvinde, hun stønnede og nød det hele i fulde drag, hun kommer i flere småorgasmer. Pludselig exede hendes ben, hun var øm i knæende, så jeg trak mig ud af hendes frække røv. Hun lå stille og pustede ud, i mens så gik jeg ud på badeværelset for at vaske pikken.

Jeg gik tilbage til sengen til Nenne og lagde mig ved siden af hende i sengen, hun smilte til mig. “Du er fandeme vild, Adam” sagde hun, “Hvor længen, fanden kan du dog blive ved”…”Længe” svarede jeg hende og kyssede hende.

Pikken var ikke faldet til ro, jeg var heller ikke kommet endnu anden gang. Vi småkælede lidt og hun tog fat om min pik, begyndte at spille den af på mig, så kyssede hun mig ned af mit bryst. Hun kyssede og slikkede rundt om pikken, legede med mine nosser, så det var en fryd. Pikken var nu blevet rigtig stiv og hård. Hun lod sin tunge spille rundt på pikhovedet, uhhmm for satan, her var virkelig en mester på sit felt. Der er en del piger/kvinder, der i årenes løb har slikket min pik, men Nenne er simpelthen den bedste pikslikker jeg til dato har mødt. Hun slikker pik med følelse.

Hun mundkneppede mig og drillede pikken med sin frække tunge, også denne gang kiggede hun i korte øjeblikke mig dybt i øjnene, mens hun suttede min stive pik. Hun satte tempoet op, for satan det var godt.

Pludselig stoppede hun, og skrævede hen over mig, for så at lade min pik glide op i hendes varme fisse igen, nu skulle der rides på pikken. Mens hun red så krammede og æltede jeg hendes dejlige bryster, og fandt hendes klitoris med en finger og legede med hende. Desværre kunne hu ikke holde så længe, hun fik ondt i ben og knæ, så hun steg af pikken, der poppede ud med et svup. Hurtigt fangede hun den med sin varme mund og begyndte igen at mundkneppe mig. Ivrigt slikkede hun pikken ren for sine egne safter, suttede og onanerede pikken i et skønt skønt tempo. “Er det meningen, at du vil have mig til at komme på denne måde igen?” stønnede jeg, “Ja Adam, jeg elsker smagen af din varme sæd” svarede hun, og fortsatte med sit sutteri. Nu var det tæt på, det var sgu svært at ligge stille. Det mærkede hun og øgede tempoet.”Åhhh Nenne, jeg kommer sgu nu” stønnede jeg. Hun satte mere tempo på, spermen pumpede fra pikken og ind i hendes varme mund, lidt af det løb sammen med hendes spyt ud mellem hendes fingre og ned af pikken. Hendes øjne lyste langt væk af liderlighed og min orgasme blev dejlig langvarig. Hun suttede mig tom for anden gang denne aften, hun slikkede mig hent ren, og satte sig derpå op med et liderligt smil om munden. Hendes ansigt glinsede af min sperm og hendes spyt. Så kyssede hun mig krævende, og smuttede ud på badeværelset.

Pust, jeg var lidt mat i sokkeholderne. Jeg lå og tænkte på hvor heldig jeg var lige nu, med sådan en elskerinde, der virkelig forstod at nyde sex fuldt ud. Hun kom ind i sengen til mig igen og puttede sig ind under dynen til mig. Vi kælede blidt med hinanden, småsnakkede, vi havde det hyggeligt. Der gik noget tid. Hun snakkede om, at hun snart måtte finde vejen hjem, vi kyssede mere, og så fik jeg rejsning igen igen. “Du er sgu for vild Adam” sagde hun, da jeg lagde mig ind over hende, og førte min stive pik op i hendes stadig våde fisse.

Jeg måtte bare kneppe den skønne kvinde en gang mere, inden hun forlod mig igen for denne gang.

Vi kneppede blid og blødt, hun spredte sine dejlige ben så jeg rigtig kunne trænge op i hende. Jeg fik hende til at lægge sine ben på mine skuldre, så pikken kom dybere op i hende. Sådan kneppede vi et stykke tid. Nenne gled atter ud på bølgetoppene nogle gange….Åhhh det var lækkert at kneppe hende.

Nu meldte trætheden sig, jeg kunne ikke komme en tredje gang så hurtigt, så vi stoppede efter et stykke tid, lagde os tæt sammen og kyssede blødt og blidt. Vi kunne begge godt mærke lidt ømhed forskellige steder.

Nu var det tiden for at hun måtte klæde sig på og så køre hjem. Hun havde jo opnået langt mere, end hun havde håbet på og drømt om inden hun var kørt hjemmefra. “Adam, jeg håber ikke at det er sidste gang”, sagde hun inden hun gik ud af min dør. “Nej, Nenne, det håber jeg heller ikke. Jeg glæder mig allerede til at du dukker op næste gang”, svarede jeg og kyssede hende farvel.

Fulgte hende ud til bilen og vinkede farvel. Nej det skulle ikke blive sidste gang med den frække tøs i min seng….Heldigvis….

Jeg havde nu haft fornøjelsen at være sammen med Nenne nogle gange, og jeg vil her berette om endnu et af hendes besøg her hos mig. Disse besøg står tydeligt i min hukommelse. Faktisk som om at jeg har oplevet dem i går.

Indsendt af Adam

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *