Sexnovelle om en fræk pige

Oprettet den 10. maj 2013

Sexnovelle om en fræk pige. Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal starte eller begynde, da det er første gang jeg nogensinde prøver det her.
Grunden at jeg overhovedet skriver hertil, er vel egentlig lidt fordi, jeg selv synes det kunne være frækt at fortælle andre om mine oplevelser, om jeg så har fortæller evnen, det vil vise sig?

Men jeg kan vel starte med at fortælle lidt om mig selv først:
Jeg hedder Charlotte, er 27 år gammel og bor lige uden for København. Jeg er for tiden single pige, hvilket har en del med denne her historie at gøre!
Så jeg prøver..

Jeg er ansat i et stort kendt landsdækkende firma, hvor vi ca. er 15.000 ansatte i alt. Hvad firmaet hedder vil jeg helst ikke røbe, men vi har forskellige afdelinger rundt om i landet.
Jeg er ansat på hovedkontoret i København, hvor jeg sidder i et kæmpe call-center og besvarer alle mulige (og umulige!) opkald.
Det er mest piger der sidder her, vi er i alt 20 personer og kun de 2 af dem er mænd, så de må lægge øre til lidt af hvert.

I bygningen sidder også en masse ledere og sælgere, men dem har vi næsten ingen kontakt til i det daglige. Det meste kommunikation foregår via intern mail rundt i huset.
Vi har en fast tradition, at firmaet hvert år holder en sommerfest for alle medarbejderne i vores bygning. Det er ca. 85 medarbejdere, hvis alle er med.
I år blev den holdt den første lørdag i juni måned og jeg var med i planlægningen.
Vi ryddede kantinen, pyntede op, bestilte mad og drikke og sørgede for noget god musik.

Min daværende kæreste var ikke begejstret, for jeg har det med at blive godt liderlig når jeg er fuld. Men jeg fik ham beroliget og fortalte ham, at det helt sikkert ville gå ud over ham, når jeg kom hjem. Det tændte han straks på og forlangte så, at jeg skulle være helt glatbarberet forneden. Han barberede mig med sin skraber, slikkede mig lidt inden jeg bad ham kneppe mig.
Det var bedre han gjorde det nu inden jeg havde været i bad, for hvis jeg først havde været i bad fik han ikke lov! Ellers skulle jeg gå hele aftenen med ?snask? i trusserne?..

Det blev til en sort kjole lavet af en slags blondestof. Den var gennemsigtig på maven og ryggen, men ikke så man kunne se min sorte push-up bh eller sorte g-strengs trusser.
Den gik til lige over mine knæ og havde foroven en dyb udskæring, så man kunne se lidt kavalergang. Jeg havde sorte selvsiddende strømper på, som fik lidt hjælp til at blive oppe, af en sort hofteholder. På fødderne havde jeg et par sorte høje sko, ikke for høje, men alligevel med lidt hæl. En lille smule sminke og lidt læbestift så var jeg klar.

Min kæreste kørte mig ind i firmaet, vi kyssede farvel og han bad mig om at passe på, ikke og blive for fuld. Det lovede jeg.
Det var vildt hyggeligt og sjovt, jeg sad over for en af mine ledere, der hed Leif. Han var 54 år, gift og havde 2 børn, hvoraf den ene var en pige på min alder og arbejde i samme afdeling som mig.
Vi fik en del vin til maden og jeg blev efterhånden godt fuld. Da vi nåede til dessert og kaffe, vidste jeg at jeg snart skulle stoppe, hvis ikke hele næste dag skulle ødelægges af tømmermænd.
Men som altid, nå ja, det er jo først i morgen?.

Vi havde moret os, hygget os, spist os mætte og drukket os fulde, nu var det tid til at åbne baren og dansegulvet.
Jeg dansede den første dans med Leif, han var sjov og kunne hele tiden få mig til at dø af grin. Det meste af tiden befandt jeg mig på dansegulvet, ikke kun med Leif, men stort set med alle der gad danse. Når jeg var ved at dø af tørst, var det bare over i baren og få tanket op.
På et tidspunkt, hvor jeg sidder i baren, ringer min mobiltelefon. Jeg fisker den frem og ser, at der har været 5 ubesvarede opkald. Jeg tager den og siger hallo, det var min kæreste, som skulle høre hvordan det gik, og om han snart skulle hente mig.
Det var for tidligt, klokken var ?kun? 3 og jeg havde næsten ingenting fået at drikke!

Det kunne han tydeligt høre var løgn, og blev ved med at sige at han ville komme og hente mig.
Jeg blev lidt sur og bad ham blive væk indtil jeg ringede efter ham. Så blev han sur og vi begyndte at småskændes. Jeg var kanonfuld, så jeg kan egentlig ikke rigtigt huske hvad det endte med, men i hvertfald ville han vente til jeg ringede efter ham.

Mit humør blev lidt ødelagt af, at han var så jaloux, så jeg sad lidt i baren og fik noget mere og drikke. Leif kom over og satte sig ved siden af mig, han spurgte hvad der var galt og jeg fortalte ham det hele. Han kom rigtigt i charme-humør og begyndte at fortælle mig, hvorfor min kæreste var jaloux. Det var jo p.g.a. mit flotte og smukke udseende, min dejlige og sexede krop o.s.v?.
Jeg slugte det hele råt og stirrede ind i hans brune, varme bambi-øjne.

Han bød mig op til dans, lagde en hånd på min numse mens vi gik ud mod dansegulvet. Det generede mig ikke, han havde jo fået mig i godt humør igen?.
Musikken var blevet lidt langsommere og vi dansede tæt. Hans ene hånd var nu hele tiden på min numse og nussede den blidt. Det gav kuldegysninger og det opdagede han, så han lagde begge sine hænder på min numse og nussede mig blidt.

Sådan stod vi og dansede i et stykke tid, ingen havde lagt mærke til noget, så jeg lukkede mine øjne og lagde hovedet på hans skulder. Han duftede godt af barbersprit og deodorant.
Jeg kunne mærke jeg havde lyst til ham, og der var langsomt ved at ske et eller andet forneden mellem mine ben.

Han begyndte at kysse mig på panden og spurgte om jeg var okay. Jeg åbnede mine øjne og kiggede ham dybt i øjnene og svarede; ja, jeg nyder det bare!
Hans ansigt lyste op i et stort smil og han krammede mig.
Han begyndte at kysse mig på halsen og det var virkelig skønt, jeg følte jeg var lige ved at få orgasme! Bliv ved, bliv ved, tænkte jeg. Jeg havde aldrig fået orgasme uden at blive direkte berørt mellem mine ben, men jeg kunne mærke det var lige før!

Han kyssede mig på halsen og i nakken, og jeg kunne selv høre min vejrtrækning blive tungere og tungere. Men lige meget hvor tæt jeg var på at få orgasme, skete der ikke mere. Jeg prøvede at danse så klitoris blev påvirket, jeg pressede mig mod hans ben, men der skete intet.
Det var hele tiden lige ved, men der manglede den sidste berøring.

Til sidst måtte jeg simpelthen spørge; skal vi ikke finde et andet sted?
Han kiggede på mig med de store brune øjne og nikkede. Vi forlod dansegulvet og gik over mod døren til kontorlokalerne, jeg så han blinkede med sit ene øje til en sælger og vi gik ud af døren.

Første rum var kopi rummet, vi gik ind og låste døren.
Han kastede sig straks over mig og vi begyndte at kysse. Imens fik han trukket ned i min kjole, så han kunne fiske mine bryster ud af bh´en. Han kyssede og slikkede dem helt vildt, han var vist godt liderlig!

Imens fumlede og famlede han med at få åbnet sine bukser, så jeg tog mine hænder ned og hjalp ham med at få knappet op og lynet ned. Frem kom hans pik og jeg tog fat i den og begyndte at rive den af på ham. Den var ikke særlig lang, og heller ikke særlig tyk, jeg blev faktisk i tvivl om den overhovedet var stiv!?
Men det var den, han satte sig oven på mig, tog fat i mit hoved med den ene hånd og den anden om sin pik, og så førte han min mund hen til den.

Jeg begyndte at sutte på den, jeg kunne ikke længere mærke den der orgasme, som var så tæt på lige før.
Mens jeg suttede fik han hevet op i det nedereste af min kjole og trukket trusserne af mig. Han fjernede sig fra min mund, lagde sig mellem mine ben, og vupti var han oppe og i fuld gang!
Jeg blev lidt underlig tilpas, han ikke engang sprurgte om jeg brugte noget!!
Han stønnede og pustede, som den gamle mand han nu engang var, da jeg sagde; du Leif? Jeg bruger altså ikke noget!!

Jeg skal nok passe på, fik han stønnet.
Jeg synes ikke længere det var så frækt, jeg kunne intet mærke og det gik alt for stærkt! Leif, jeg synes du skal stoppe, sagde jeg. Jeg vil ikke mere?..
Øjeblik Lotte, så er jeg færdig, svarede han!
Nej, du må ikke komme, jeg vil ikke Leif! Sagde jeg.
Jeg skal jo nok passe på, vrissede han. Jeg prøvede at skubbe ham væk og få ham ud af mig, han faldt godt nok ud, men var lige så hurtigt inde igen!

Han satte tempoet op og inden jeg nåede at sige mere, mærkede jeg noget varmt ramme mig på halsen. Leif!! Næsten råbte jeg. Jaa, Lotte, jaa, stønnede han mens han tømte sig ud over mig!
Det var godt klaret at en så lille pik kunne komme så meget!
2 eller 3 gange lykkedes det ham at ramme mig på halsen eller på min brystkasse med sit sperm.
Jeg bliver sur og fornærmet, sætter mig op og roder efter mine trusser, tager dem på, og i det samme forsøger han at få mig til at tage hans nu halvslappe pik i munden igen!
Jeg skubber ham væk og vil rejse mig. Jeg kan mærke der løber lidt ?snask? ud af mig og priser mig lykkelig for, at jeg bruger p-piller!
I det samme finder jeg ud af, at min sorte kjole er totalt smurt ind i hans sæd! Shit!!

Helt ærligt, Leif, jeg sagde jo du ikke skulle komme, hvad skal jeg sige til min kæreste?; sagde jeg. Han undskyldte, men lød ret ligeglad.
Han stod stadig med sin halvslappe pik ude af bukserne, da jeg i min fuldskab fik en idé?.

Jeg tog fat i hans pik og begyndte at lege med den igen, gad vide om han kunne mere?
Det var næsten lyst udenfor, så jeg kunne tydeligst se hans luskede smil, da jeg igen tog hans pik i munden. Jeg hader smagen af sperm, men hvad gør man ikke for lidt hævn, for med munden fuld af spyt og sperm rejste jeg mig og tungekyssede med ham.

Det tog ikke lang tid før Leif var klar igen og prøvede at lægge mig ned, men jeg bad ham om at lægge sig i stedet. Det gjorde han så.
Leif havde stadig kun sin pik ude af buksernes lynlås og nu skulle han til at trække sine bukser ned, men jeg bad ham lade være, for tænk nu hvis der kom nogen?
Selv gled jeg helt ud af kjolen, smed trusser og bh så jeg nu stod nøgen, kun iført hofteholder og selvsiddende strømper, foran ham.

Han kiggede intenst på min glatbarberede revne, jeg tror faktisk først han opdagede det der!
Jeg satte mig overskrævs på ham og lod ham glide op i mig. Jeg begyndte at bevæge mit underliv og han tog fat i mine bryster.
Er det dejligt, Leif? Spurgte jeg. Han nikkede febrilsk og sagde; du ved godt du nu har fået lidt af min sæd op i dig, ikke?
Overrasket spurgte jeg; hvad mener du? Han svarede; der er jo sæd på min pik fra før?, men jeg tror ikke der sker noget ved det! Jeg stoppede med at bevæge mig og lod som om jeg var overrasket og sagde; tror du så ikke der vil ske noget ved at du kom oppe i mig? Nej, slet ikke; forsikrede han.

Det var en del af min fuldskabshævn at han skulle komme oppe i mig, og nu foreslog han det selv?
Jeg begyndte at bevæge mig igen og sagde; Okay?
Der gik ikke lang tid før han nåede klimaks og jeg kunne mærke hans pik pumpe løs oppe i mig, mens han stønnede og gav sig.
Jeg blev siddende ovenpå ham og kort efter faldt han ud af mig. Jeg rettede mig lidt så hans sperm kunne løbe ud på hans sorte bukser.
Pludselig kom han i tanke om det, flyt dig, flyt dig så jeg ikke får det på tøjet, sagde han.
Men for sent, vi var nu begge i samme båd hvad det angik, hans busker var sølet til af hans eget griseri!

Jeg rejste mig og tog mit tøj på og kunne høre de andre pusle ude på gangen. Jeg kunne nu høre min kærestes stemme og jeg gik helt i panik, hvad nu?!
Leif skyndte sig at lukke sine bukser og kravle ud af vinduet, det nåede jeg ikke, for i det samme blev døren låst op.
Ind kommer 2 af mine kollegaer og min kæreste. Nå her er du, sagde de, vi var urolige for dig, vi kunne ikke finde dig og var bange for du lå og havde det dårligt et sted!
I det samme tænder de lyset i loftet, jeg kigger ned af mig selv og kan nu se alle de våde pletter på min kjole. Jeg skynder mig og sige at jeg har kastet op og ville lægge mig til at sove her. Mine kollegaer går igen og min kæreste går hen og krammer mig. Du er jo helt våd, Lotte, hvad har du lavet, spørger han.
Han mærker på ?det våde? han har fået på sine hænder og siger hvad er det her? Og hvordan er det du ser ud? Fortæl mig sandheden, siger han vredt.

Jeg begynder at græde og så vidste han jo godt hvad klokken var slået!
Vi kørte hjem til os selv, jeg fik lov at sove på sofaen og næste dag pakkede han sine ting, det var slutningen på vores forhold.
Leif klarede vist frisag, og jeg ser ham stadig ind i mellem i firmaet. Jeg hilser aldrig på ham og har heller aldrig fortalt nogen om det her, men jeg tror Leif har fortalt det til alle i firmaet, jeg ved det dog ikke?.

Indsendt af Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *