Sikker sex naturligvis

Oprettet den 9. april 2013

Jeg havde igennem en annonce jeg havde sat i avisen fået kontakt til “Ham”. I annoncen stod der: “43 årig pæn og velskabt gift bifyr, søger legeplads hos dig i København, hvor smerte og anal ikke er til mig. Sikker sex naturligvis”. Vi havde skrevet et par gange til hinanden via mail, og jeg havde bla. fortalt om mit problem med at komme hjemmefra. En dag fik jeg beskeden: Kom på torsdag kl. 9.15 med barberede nosser. Når du kommer skal du tage dit tøj af, uden brok, og gå i bad!

Jeg havde fået fri den formiddag på arbejdet og var mødt op på adressen. Jeg havde ikke fået noget navn, udseende eller anden data fra “Ham”. Præcis kl. 9,15 ringede jeg på døren. Døren blev åbnet, og jeg gik indenfor. Han var i midten af halvtredserne og ikke den type som man vendte sig om efter på gaden. Han lignede nærmest en onkel. Med det sammen tog jeg min frakke og sko af…tøvede lidt, men klædte mig så helt af.

Ud af øjenkrogene kunne jeg se han kiggede på mig. Han kunne lide det han så! Da jeg var færdig gik han ud i et rum – badeværelset viste det sig. Jeg fulgte efter. I badekaret tog han bruseren og tændte for vandet. Med et nik med hovedet fortalte han mig at jeg skulle gå derop. Vandet ramte mig, og jeg gav et hyl fra mig. “Er det for koldt?” det var første gang han talte til mig. Der kom nu varmere vand fra bruseren, og jeg blev sprøjtet til.

Der blev slukket for vandet og han tog nu en børste. En af dem med stofrem på bagsiden. Han tog sæben og sæbede børsten ind. Meget. Først blev håret, hovedet og skulder vasket godt. Dernæst mine fødder, og langsomt arbejde han sig op til skridtet. Derefter blev det ryggens tur. Jeg havde lige været i bad for en time siden, men dette at blive skuret gjorde at det ‘brændte’ i huden. Min pik stod lige frem. Dejligt frækt, tænkte jeg. Så kom turen til skridtet. Igen blev børsten sæbet godt til. Nu kørte børsten omkring min pik, så ned mod nosserne og bagved. Nu skulle der indsæbes igen.

Jeg mærkede pludseligt en finger inde i mit hul. Den gled let frem og tilbage ved hjælp af sæben. Det kunne jeg ikke lide, men jeg havde ikke noget valg. Han bestemte! Nu blev vandet tændt og sæben kom af. Der blev lukket for vandet, og han bøjede sig ned mod min pik. Han rørte ikke ved pikken. Den var kun et par centimeter fra hans læber mens Han kikkede på mine barberede nosser med et blik som når en frimærkesamler kikker på et dyrt frimærke.

“Vend dig om og buk”. Jeg stod nu med hullet lige mod hans hoved. “Du har jo ikke barberet dig som du fik besked på”. “Joe, jeg har gjo…” – Et klap bagi stoppede min talestrøm. Han tog derefter noget barberskum og sæbede mig ind på mine nosser og bagi. En skraber blev fundet frem – “Hold den lige!”. Jeg måtte holde pikken for at han kunne komme til at skrabe. Han var meget omhyggelig, og alt blev barberet to gange. Jeg var liderlig. Så liderlig så jeg gav pikken et par ryk med hånden. Et hårdt klap afsluttede dog mit spilleri.

Jeg blev derefter bruset igen og mine nosser var nu helt hårløse – Dejligt!. Så blev jeg tørret godt og grundigt. Igen ‘brændte’ min hud. “Kom!” – han gik ind i stuen. Den så meget sparsomt møbleret ud. Et spisebord i midten af stuen, en sofa og et sofabord. På dette kunne jeg se nogle massageapparater og en dildo, 4 stk. håndjern, reb og noget stof. I hjørnet stod der et videokamera på stativ – Det var dog ikke tændt.

“Stil dig her!”. Jeg skulle lægge mig over bordet. Et par håndjern kom på den ene hånd og derefter på den anden hånd. Disse var fastgjort til bordbenet. Han gav mig et bind for øjnene, og en autonomhue, så jeg ikke kunne genkendes på film – Meget betænksomt. Der blev tændt for noget soft musik. Så højt så man ikke kunne høre noget i stuen. Jeg lå der længe – Meget længe. Det er meget svært når man ikke kan se eller ‘høre’ noget.

Pludselig mærkede jeg nogle hænder som kørte over mine baller, imellem benene og ned og derefter op igen, dog uden at røre ved min pik. Desværre! Mine balder blev trukket fra hinanden og jeg blev indsmurt i et eller andet. Et lille massageapparat blev presset op i mig. “Nej!” sagde jeg, men igen fik jeg et klap bagi – den sved. “Hvis den ryger ud af dig så får du den store op, og husk du kan intet gøre” – Det blev sagt mens en hånd kærtegnede mit ben.

Pludselig var der et håndjern om det og bordbenet. Nu kunne jeg slet ikke gøre noget. Jeg havde det meget slemt med det snurrende apparat bagi, som hvert øjeblik kunne ryge ud hvis jeg ikke passede på. Jeg kan ikke lide at få noget bagfra, og så risikoen for at få noget som var større! Nej tak. Jeg kunne mærke Han kærtegnede mine lår igen. Denne gang var jeg heldig. Han rørte min meget stive pik.

Igen gik der lang tid uden noget skete. Jeg fornemmede at han videofilmede mig bagfra. Pludselig var der noget som rørte mig på ryggen. Det var en pisk. Små klask gav han mig bagi. Han måtte have stået foran for pludseligt løftede han mit ansigt med et par fingre under hagen. Da hovedet var i den rette position kom han sin pik i munden på mig. Jeg gabte omkring den mens små klask blev givet mig. Han havde taget gummi på, og jeg suttede så godt jeg havde lært. Nu skulle han have slikke sine nosser. Han havde slet ikke noget hår omkring pikken. Min begærlige tunge slikkede skaftet og nosserne. Han trak pikken ud af min mund, og igen skete der intet i et stykke tid.

Jeg kunne ikke fornemme noget. Dels pga. bindet og huen om mit ansigt og dels pga. musikken. Jeg måtte have ligget i 5 minutter da jeg fik et chok. Noget varmt brændte mig på ryggen og balderne. Det var stearin som blev dryppet ned på min fastspændte krop. Massageapparatet var lige ved at ryge ud bagi, men det værste kom først lidt efter. Min pik og nosser som var blavet bundet sammen af en klud blev dyppet ned i en skål med isklumper – Jeg skreg og rykkede i håndjernene.

Jeg var prisgivet og kunne ikke komme fri. Et hårdt klask stoppede mit klynkeri. Dernæst blev isklumperne lagt på ryggen. Jeg vred mig. “Hvis de falder ned eller dildoen falder ud så stopper jeg den store op i dig!”. Det var den værste form for tortur man kunne udsætte mig for! Jeg måtte være hel, hel stille mens isklumperne smeltede og stearinen dryppede ned på min fastspændte krop. Jeg lå og gispede. Min mund måtte være fristende for han stak pikken ind i den, og begyndte langsomt at køre den frem og tilbage.

Min egen pik var på bristepunktet skønt jeg ikke kunne røre ved den. Pikken blev igen taget ud af munden. Han måtte være gået om bag mig fordi pludselig fik jeg tre lidt hårde klask med flad hånd. Min krop sydede og boblede af begær for udløsning. Jeg mærkede at håndjernet på det ene ben blev løsnet fra bordet og sat sammen med den andet ben, og det samme blev gjort med hænderne. Dildoen sad stadigvæk og snurrede bagi – Fandens osse!.

“Kom ned på alle fire og kravl”. Jeg måtte nærmest rulle mig ned for den ikke skulle falde ud af mig. Fik rejst mig op og begyndte at kravle. Det var svært med fastspændte hænder og ben. Jeg ramte en stol og måtte den anden vej. Pludselig ramte jeg ind i hans ben. Jeg rejste mig begærligt op. Slikkede på benene, opefter, længere og længere indtil min tunge legede med de hårløse nosser. De fik en slikketur. Han havde spredt benene, og jeg kunne mærke at han gned på sin pik. Den blev presset ind i min mund, og han kneppede mig i munden.

hev den pludseligt ud og jeg begyndte lydigt at slikke nosserne. Han gned igen – denne gang hurtigt. Den blev presset ind i min mund igen mens han stønnede og jeg kunne mærke igennem gummiet at han kom – Meget. Pikken blev trukket ud af mig. Jeg kunne mærke at han nu gik væk. Jeg ville lægge mig ned. Det forbandede massageapparat røg ud af mig. Hvad skulle jeg gøre?

Der gik et par minutter og han var tilbage. “Nu er det din tur!”. Jeg blev rejst op og ført ind i et andet værelse. Der blev jeg lagt på sengen og håndjernene på fødderne blev taget af. Nu begyndte han at slikke og kysse sig op fra mine fødder. Forbi skridtet og op til mine brystvorter, som nu nød den tortur han gav dem. Han kyssede sig vej nedad min krop og tog min forventningsfulde pik i munden. Den blev kysset og slikket igennem gummiet – Dette var himmelsk!

Et par gange måtte jeg bede ham om at indstille slikkeriet. Jeg var nemlig bange for at komme for hurtigt. Han vidste hvordan det var. Snart kunne jeg ikke holde mig. Jeg eksploderede med et højt støn. Det var bare så dejligt! Han stoppede slikkeriet så jeg kunne nyde eftervirkningen. Derefter tog han gummiet af og tørrede mig. Håndjernene og hætten kom af.

Jeg rejste mig uden et ord og gik ud af soveværelset, forbi stuen med stearinlyset og massageapparatet på gulvet og ud i badeværelset. Jeg vaskede mig – undgik at se i spejlet. Jeg skammede mig over at en så pæn mand som mig havde disse lyster. Fy, hvad ville omverdenene ikke tænke om mig! Da jeg var færdig gik jeg ud og tog mit tøj på.

Jeg gik ind for at sige farvel. Han var kommet i tøjet og havde ryddet op. Han vidste hvordan jeg havde det. “Må jeg gerne komme igen?” Han svarede med en rar stemme: Du er meget velkommen – Nu skal du få et telefonnummer”.

Jeg var der i alt fem gange. Alle gangene var dejlige. En af gangene blev jeg iført dameundertøj efter badet. Det var sort og var med hofteholder, strømper og brystholder – Dejligt frækt. Vores leg stoppede fordi han skulle hjem til Jylland efter endt arbejde med tunnelen under Øresund. Jeg fik et videobånd med alle optagelserne af vores lege. Det gemmer jeg godt oppe på loftet.

Indsendt af  BISSEN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *