Skjulte Lesbiske lege

Oprettet den 16. april 2013

Det er meget svært at finde nogle steder at elske, når ingen må få nys om dette. Jeg prøvede at indrykke en annonce i scor. Der stod to piger søgte husly for at elske i fred. Et hav af mænd svarede og en enkelt kvinde. Jeg kontaktede hende og vi måtte godt komme derhjem. Hun ville gå en tur imens. Hun kendte godt situationen: At finde et elskovsrede!
Vi kom en dag hjem til hende. Hun havde passeret sin første, anden og nu på sin tredje ungdom. Der stank af cerutter og katte i hjemmet. Hun forlod lejligheden og jeg bad Margit tage sit egen tøj af og dernæst mit. Slik mine fødder din dorske lærer. Hun kunne lide tone og gik straks i gang med at slikke mine fødder. Hendes tunge var dejlig ru. Det kilede, mest i min dåse. Også mine ben. Igen løb tungen og ned af mine glat barberede ben. Jeg kunne næsten ikke mere. Jeg satte mig på sofabordet med bene langt ude til siden. Margit vidste hvad det betød. Hendes tunge var med et i min grotte. Jeg kikkede mig rundt og fandt en avis som jeg rullede sammen. På den lange led og en smal rulle. Den var lang. Med et så slå jeg efter Margit med avisen. Der lød et brag og Margit hyllede. Skal du hylle Så skal du også have noget at hyle for. Jeg blev ved og ved. Margit slikkede vildt og dejligt. Jeg åbnede mine øjnene lidt. Og så kvinden stod ude i gangen for at kikke. Jeg var tæt på målet: Klimaks. Ligeglad bare jeg kunne komme. Komme af med min spændinger som var sparet op i 3 uger. Næste gang jeg kikkede stod kvinden, damen, konen bag Margit og skulle lige til at rører hende.

Margit skreg forskrækket. For og. Hva fanden er meningen! Hele hendes ansigt var vådt af mine safter. Skrub af, dumme kælling, din so. Kvinden bad om at bare se. Det var så længe siden. Ud, ud Margit skubbede kvinden ud af stuen. Og begyndte at tage tøjet på. Jeg kaldte forventningsfuld, forgæves. Jeg blev også nød til at tage tøjet på.

Lidt efter sad vi i Margits bil. På vej hjem. Margit var gal. Mest på sig selv og vores situation. Hva fanden gør vi Stopper eller ryger på forsiden af alle landes aviser. Pædofil lærerinde..
Vi var kørt forbi Peter Banksvejs Station. Da jeg fik en ide. Stop og parker jeg har en ide. Hurtig var vi ude af bilen og henne ved stationen. Hva skal vi her I det samme åbnede jeg en dør ind til handicap toilettet og hev Margit med derind. “tag mine trusser af og slik mig” sagde jeg til Margit. Hele mit underliv kogte. ” naturligvis Pia” svarede Margit lydigt og uden protester. Jeg løftede op i min kjole og Margit lod blidt fingrene glide op af mine lår til trussekanten og trak langsomt de små trusser helt ned. Jeg trådte ud af dem og sparkede dem om bag toiletkummen. “tag din kjole af, så du ikke griser den, og slik mig så, min skat” hviskede jeg ophidset “gi mig en hurtig orgasme så jeg igen kan tænke klart.

Hurtigt tog Margit kjolen af, hængte den på en knage, mens jeg satte sig helt ud på kanten af toilettet, med benene helt spredt. Margit lagde sig på knæ mellem mine ben, og kiggede, ikke for første, gang på min mis. Jeg har fyldige lidt røde skamlæber, den er helt glat bortset fra en meget lille tætklippet stribe lige over revnen. Hun begyndte at slikke mine inderlår og arbejdede sig langsomt op mod missen. Jeg stønnede da Margits tunge gled rundt langs mine skamlæber og fortsatte ned i midten og ramte min klit. Margit drillede mig lidt, og lod tungen cirkle langs kanterne inden hun langsomt pressede sin tunge ind mellem skamlæberne og op i min våde mis. Hun gled længere ned og lod tungen slikke området ved mit stramme hul, og pressede så tungen så højt op hun kunne, mens hun samtidig begyndte at gnide langsomt på min klit, der hurtigt blev helt hård.
Jeg stønnede. Margit lod tungen glide op i min våde mis, mens hendes finger overtog arbejdet i mit bageste hul. Hun stak fingeren helt op og begyndte af køre den hurtigt ud og ind. Hun slikkede og gned nu hårdere og hurtigere på min klit. Jeg gispede, stønnede højt, og prøvede forgæves at dæmpe min orgasme. Bagefter faldt jeg helt sammen. Margit fortsatte med at slikke og gnide, denne gang langsommere og mere blidt og slikkede alle mine safter i sig, og fortsatte til jeg kom endnu engang.

“som tak får du nu en lille belønning” hviskede jeg og holdt Margits hoved fast mod min mis. Margit slikkede videre, og jeg slappede af. “åben munden og drik det hele” sagde jeg.
Margit åbnede lydigt munden og den blev straks fyldt op af en stråle varm urin.

“drik det hele min skat og slik mig ren bagefter” sagde jeg. Min lærerinde drak det hele uden at spilde, og slikkede bagefter min mis helt ren. Da hun var færdig trak jeg hende op og gav hende et kys. Et dejligt langt et. “tag din kjole på skat” sagde jeg, “vi har nogle der står og venter udenfor. Mens Margit tog sin kjole på, kiggede jeg på mine trusser der lå næsten bag toilettet, men blev enig med sig selv om at lade dem ligge, så Margit kunne komme hurtigt til næste gang.
Vi kørte hjem mens Margit ofte havde sin hånd oppe under min kjole.

Efter den gang blev bla. handicap toiletter vores sex legeplads. Margit og jeg mobilede til hinanden og Margit havde en pose med tæppe, lagen og gulvklude klar i bilen. Når vi kunne, elskede vi på toiletter forskellige steder fx McDonalds, Magasin. Ingen tænkte over at et par piger skulle på toilet sammen. Ej heller handicappede som nogle gange måtte vente længe

Det var blevet sommer. Oven i købet var der ferie om 2 dage på skolen. Margit og jeg var taget til Rødovre Centret. Nærmere forklaret: Vi havde været inde på handicap toilettet og slikket og krammet os igennem 2 orgasmer. Vi gik nu en tur i Vestskoven arm i arm, som mor og datter. Om tre dage ville Margit og familie tage på ferie i 6 uger som de kunne som skolelærer. Denne gang skulle de til det græske ø hav. Det var en farvel i lang tid. Vi var kommet hinanden nærmere end mange ægtefolk kommer hinanden i et helt liv. På bare 10 måneder.

Kan du huske jeg fortalte om Grete og så hende Karen Jeg nikkede. Den historie glemte jeg ikke. Jo, en dag skulle Grete ud og rejse for firmaet i tre uger. Det er lang tid når man er vant til at få orgasme dagligt. Den første uge gik godt. Jeg var flittig med fingrene under dynen om aften, men den anden uge gik bare slet ikke. Jeg kom pludselig i takke på den lap papir som Karen havde givet mig. Og om torsdagen ringede jeg op. Fortalte hvem jeg var og sådan noget. Karen ville hente mig om lørdagen ved et stoppested i nærheden og køre mig til hendes hjem i Næstved.

Om lørdagen havde jeg pakket min badmintontaske og fortalt derhjemme at jeg skulle spille kamp hele dagen. Jeg gik til stoppestedet og 10 minutter senere stoppede Karen i sin lille Macort og tog mig med. Hun snakkede og snakkede og jeg sad bare og kikkede ned. Jeg var flov eller genert. Ude på Vestmotorvejen spurgte Karen hvad jeg havde på af trusser. Da jeg ikke svarede rørte hun ved mine lår uden på cowboybukserne. Vil du ikke se hvad jeg har på Hun tog min hånd og lod den ligge på hendes lår som var indhyllet i sort blonde nylon strømper. Jeg turde ikke bevæge den så Karen lod den fører op under hendes sorte skind nederdel og ned i skridtet. Hun havde ikke trusser på og jeg kunne mærke hun var våd. Hun trak nederdelen op og et par strømper bukser, hvor bunden var væk – hun var bundløs. Hun grinede til mig og rørte min kind. Op med humøret min skat!

Vi kom til Næstved og kørte ind i nogle rækkehuse, hvor Karen parkerede. Vi gik ind i huset og hun tog mit overtøj og taske. Vil du ikke se hvordan jeg bor Jeg nikkede og så først arbejdsværelset med en masse bøger og så soveværelset. Der fik jeg et chok! Der var på alle væggene spejle og også i loftet. Sengen var kæmpe stor. I hvert hjørne var der nogle løkker af reb. Jeg blev bange og begyndte at ryste. Du skal ikke være bange min skat. Der sker intet medmindre du selv vil! Kom så får vi os en kop the. Vi gik ind i stuen og Karen gik ud i køkkenet for at lave the. Vil du ikke have et glas juice Jeg fik juice med isklumper. Den smagte lidt mærkeligt. Det er fordi den er lavet af rigtigt frugt! Karen kom ind i stuen med the og tre kopper. Nå du har drukket din juice vil du ikke have en mere Som svar gik Karen ud i køkkenet og kom tilbage med et nyt glas. Theen blev skænket op og en småkage blev spidst da det ringede på døren.

Karen åbnede og jeg kunne høre det var en pige. Lidt efter kom pigen ind i stuen og jeg rømmede og skammede mig. Jeg troede hun kunne se hvad for een jeg var. Det er Lene. Lene var en høj kraftig pige i en stram bluse og cowboybukser. Hun var ikke fed, men kraftig bygget. Hendes bryster var store kunne jeg se. Almindelig at se på, ikke nogle skønhed, men hellere ikke grim. Lene har mig til engelsk på gymnasiet. Hun er kommet for at aflevere nogle opgaver. Ikke sandt, Lene Lene smilede til Karen og nikkede til mig. Sammen fik vi the uden mange ord blev udvekslet. Lene, sæt noget musik på! Lene rejste sig og gik hjemvant op og åbnede skabet og tog et bånd og startede musikken. Hun blev stående og rokkede til musikken. Dans for os Lene. Karen kikkede på mig og spurgte om jeg ville have en ny juice. Gik ud i køkkenet for at hente den. Jeg vil også have en vodke..juice. Kom det fra Lene. Karen gav Lene sin og jeg drak min egen. Mens startede Lene med at danse for os til disco rytmerne. Margit kan du godt lide at danse Jeg nikkede bekræftende så dans sammen med Lene. Det var som om det hele var meget lettere nu. Jeg rejste mig og var lige ved at vælte. Grinede af dette og gik ud på gulvet og begyndte at danse med Lene. Der gik lidt tid så kom Karens hæse stemme igennem musikken. Lene, hvad betyder jeg for dig Alt, alt, Karen. Du ejer mig! Karen nikkede. Lene begyndte derefter at tage sit tøj af. Jeg bare stod og dansede ved siden af hende. Jeg var på vippen til at løbe væk, men blev.

Hendes bluse røg først og afslørede en brystholder som var ved at springes af at holde hendes store brysters indespærret. Hun dansede videre og kikkede Karen lige ind i øjnene. Så tog hun sine bukser af. Nu var hun kun iført trusser og bh. Hun dansede hen til mig og ventede sig om. Jeg åbnede spændet på bhen. Hun vente sig om og jeg kunne se brysterne var faste og vorterne stod i luften. Hun dansede hen til mig igen og vrikkede med bagdelen og jeg begyndte med mystiske kræfter at tage hendes trusser af. Nu var hun nøgen. Dansede rund og grinede til Karen. Karen havde taget en hånd op under sin kjole. Skal du ikke også danse Margit Det var signalet til at Lene kom igen hen til mig. Lagde hånden rundt om mig og dansede tæt. Vi så ind i hinnandes øjne. Lenes mund kom imod min. Jeg kunne ikke kæmpe imod. Jeg modtog hendes kys. Vores tunger legede vildt med hinanden. Hendes hånd bevægede sig op og begyndte min afklædning. Snart var jeg også nøgen. Nu kunne vores elskov begynde. Men Karen stoppede det ved at sige: Lene, skal Margit ikke gå tur med dig Lene adlød og gik ud af stuen. Jeg stod der nøgen og skuffet. Hvad nu Der lød noget lyd fra skuffer og så kom Lene ind i stuen igen. Hun gik ikke. Hun kravlede. Med et halsbånd på som var hun en hund og snor og pisk i munden. Hun kravlede hen til mig. Margit, gå tur ved Hunden! Jeg tog snoren og begyndte at gå rund i stuen med Lene kravlede bagefter. Da jeg gik rundt om spisebordet måtte jeg rive hårdt i snoren for at få Lene til at følge med. Giv hende nogle pisk. Jeg gav Lene et par rap over bagdelen. Der kom straks røde spor efter dette. Skal hunden ikke behage sin herre Lene begyndte at slikke mig. Fra fødderne og op. Snart var hendes tunge ved mit skridt. Nu slikkede hun mig. Med dejlige lange slik. Sikken en tunge. Lang og ru og kunne finde alle revner og spalter! Åhe, hvor var det dejligt. Jeg kikkede over med Karen. Hun havde taget nederdel og skjorten af. Sad bare og onanerede til vores show. Jeg spredte mine ben således at Lene kunne slikke mig til udløsning.

Det var så længe siden. Karen kunne se jeg snart var på klimaks toppen. Hun rejste sig og gik ud i hallen og fandt et halsbånd med snor til mig. Nu vil jeg gå tur med mine hunde! Jeg fik halsbåndet på og ganske naturligt bøjede jeg mig ned og kravlede ved siden af Lene. Vi grinede af det hele. Skal mine hunde behage sin Herre Karen var stoppet og skudt bagdelen bagud mens hendes flotte lange ben var spredt. Lene var hjemvant mellem disse ben. Hurtig var hun forfra, hvor hun slikkede Karen godt og grundigt. Jeg rejse mig for at kærtegne Karen. Et rap bagi fortalte mig at jeg skulle være ved gulvet. Jeg kravlede ydmygt bagi og begyndte min slikketur. Lene fulgte mig med øjnene. Smilede venligt og kærligt til mig. På et tidspunkt rakte hun sig ind mod mig for at kysse mig. Et dejligt tungekys. Karen gav hende et rap som tegn at det var Karen som skulle behages. Karen kom, men ikke i noget mægtigt orgasme bare et lille et. Hun virkede sur over dette. Trak os rund i stuen og så ud i Hallen og ind på toilettet. Læg dig på måtten din luder! Lene var ikke glad for situationen, men lagde sig på måtten på ryggen. Karens øjne var vilde. Hun hev i snoren hos os begge. Stod nu med spredte ben imellem Lenes krop. Din luder, tror du kan tage hvem som er der. Jeg ejer dig! Med de ord begyndte hun at tisse over Lene som gav et forskrækket brøl fra sig. Strålen var først på Lenes bryster, men kom langsomt op til Lenes ansigt. Hun prøvede at kravle væk, men Karen slog hende hårdt. Drik de gyldne dråber, din luder. Der var ingen anden udvej for Lene at åbne munden, hvor et på stråler tis kom i munden. Synk det, din luder. Løber efter drengen. Karen ansigt var mærket af ophidselsen da hun vendte sig mod mig. Rejs dig og gør det samme som jeg! Hun kvitterede befalingen med et hårdt rap. Jeg rejste mig og kunne sagtens tisse efter alt det jeg havde drukket. Jeg tissede overalt på Lene som nu lå og græd. Da jeg var færdig kom Karens befaling: Nu skal du slikke os rene og til orgasme din so. Først dig Margit.. Jeg satte mig på Lenes hoved og snart var jeg oppe i de høje luftlag. En dejlig tunge. Hurtig og spids. Så blev det Karens tur. Det tog 5 til 10 minutter før hun kom. Nu i et kæmpebrøl. Imellem tiden havde jeg gnuppet Lenes kusse godt og grundigt. Da Karen rejste sig så hun dette. Slik hende så. Og jeg slikkede Lene til orgasme. Hun kom hurtigt. Da vi rejste os var Karen nu en hel anden. Kærlig og havde tændt for vandet til et fælles lesbisk bade seance. Bagefter gik vi ind i soveværelset og resten var almindeligt lesbisk leg. Dejligt, varmt, kærlighed. Karen kørte mig hjem først på aften. Dagen efter fandt jeg en seddel i lommen fra Lene. Ring til mig, din Lene Thorsvang. Jeg ringede til Lene og vi elskede hjemme i Gretes lejlighed uden at hverken Karen eller Grete fik det at vide. Vi gjorde det måske fem gange.

Da Margit var færdig med den grundige beretning var jeg på bristepunktet af liderlighed. Der skulle ske noget her og nu! Margit kunne mærke det. Hvad er der Pia Spurgte hun dumt. Vestskoven er ikke en tæt stor skov. Mange stier er der. Alligevel fandt jeg et sted for os selv. Hurtigt havde jeg taget mit tøj af og begyndt at flå Margits af. Vi faldt omkuld og elskede i en liderlig 69er. Vi var bare ligeglade om nogle så/ hørte os. Orgasme skulle vi have.

Bagefter kørte Margit mig hjemad og pakkede til ferien. 6 ugers afsavn!

Ferien var begyndt. Af en eller anden måde var jeg bare liderlig hele tiden. Jeg chattede for at finde én som jeg kunne elske med. Jeg fandt en pige på 21 år som jeg skulle mødes med. Hun hed Helle og jeg glædende mig. På stationen viste det sig at Helle var en fyr ..som bare lige ville prøve om han kunne . Jeg turde simpelthen ikke finde en pige til lesbisk leg. En aften sad jeg ved pcen. Igennem Krak skulle jeg finde et eller andet og så kom den der: Prøv Lene Thorsvang. Der var to. En i Sønderjylland og så en i Birkerød. Hende i Birkerød var præst! Dagen efter ringede jeg til Lene. Præsenterede mig med vores fælles bekendte Margit. Lene kendte intet til dette. Jamen, har du boet i Næstved Bekræftende var svaret og nu kunne jeg uddybe mere med Margit og hendes lærerinde Karen. Hvad vil du Kom det skrapt fra Lene. Da hun hørte jeg ville møde hende aftalte hun Lyngby Stor Centeret næste dag. Næste dag var der hedebølge og jeg havde derfor taget en sommerkjole på. Mange mænd kikke efter mig. Selv var jeg bare så liderlig at jeg havde taget opstilling ved vores mødested en halvtimer før.

På et tidspunkt kom der en kvinde. Hun var høj, kraftig og kedeligt tøj og hår. Der var bare et eller andet der sagde mig at det var Lene Thorsvang. Det var det også. Hun var hel rød i hovedet, men alligevel kort for hovedet: Hvad vil du mig så Kikkede rundt for at se om at måske biskoppen var i nærheden. Vi satte os et sted og fik to sodavand. Jeg kender intet til det du siger. Hvorfor vil du ødelægge mit liv Jeg fortalte hende at jeg blot ville møde hende som min ven, Margit havde talt så varmt om. Hun rystede og svedte under næsen. Et tydeligt tegn på at Lene havde det skidt. På en eller anden måde måtte jeg tage over. Jeg lagde min hånd oven på hendes og så hende dybt ind i øjne. Lene, kan du se derhenne Der er et handicap toilet. Nu går jeg derover og så kan du komme, hvis du har lyst. Det sidste ord sagde jeg mens jeg klemte hendes hånd blødt. Jeg rejste mig og gik derover uden at kikke tilbage. Gik derind og låste. Hurtig havde jeg taget min kjole og g-streng af. Nu kunne jeg blot vente. Tiden sneglede af sted i alt min liderlighed da det pludselig bankede på døren: Pia det er Len. Jeg låste op og hurtig var Lene inde bag den låste dør. Da hun så min nøgen krop kom hun langsomt hen imod mig. Tog mig i sine arme og rystede igennem hele kroppen. Vi kikkede hinanden dybt ind i øjne.

Vores munde mødes og åbnede og vores tunger begyndte en leg. Lenes hånd var nede i mit hårløse skridt. Jeg skubbede hende hen til toilettet for at hun kunne side der. Derefter kravlede jeg op på stativet som er omkring toilettet. Nu var min kusse ud for Lenes mund. Ganske langsomt kom hendes tunge frem og begyndte en slikketur. Tungen var vidunderlig. Lang og ru. Intet kunne skjule sig for den. Jeg drev af elskovssafter. Hurtigt kom jeg. Endda så hårdt at jeg røg ned fra stativet og kunne nu kysse Lene. Jeg nød dette. Jeg rejste mig op og trak Lene med op for blot at tagen hendes bukser af. Hun havde et par store hvide bomulds trusser på. Ikke særligt sexet. Jeg lagde mig imellem hendes lår og slikkede hende. Hun havde en vild hårpragt imellem bene. Tit fik jeg hår i klemme imellem mine tænder. Alligevel blev jeg ved og ved. Lene kom i et brøl. Trak vejret i høje, hastige stød. Der blev banket på døren

Er De rask. Skal jeg kalde på en ambulance Nej tak. Fik jeg sagt med flere kussehår imellem tænderne. Lene kom hurtigt til sig selv. Kikkede mig i øjne og da hun så mit smil kyssede vi hinanden. Tog vores tøj på og gik forbi de måbende tilskuere udenfor. Vi gik hen og fik os en kop kaffe. Lene fortalte om sit liv. Universet og så gift, en stor søn som var autonom, skilt. Ingen glæder! Kun arbejde og arbejde i en tom kirke. Jeg fik ondt af hende. Dette kunne hun mærke. Hvad med dig Jeg fortalte om mit liv og fortalte lidt om samværet med Margit.
Vi aftalte at om søndagen klokken 12 skulle jeg komme op til hende. Vi skiltes med et kys på kinden og jeg glædende mig til om søndagen. Om tre dage..

En dejlig dag. Høj himmels og bare så varmt. En rigtig sommerdag. Jeg havde måske forregnet mig, men jeg kom til Birkerød kirke halvanden time før jeg skulle. Forsigtigt gik jeg ind i kirken. Jeg kunne høre Lene Thor-svang prædike fra stolen deroppe. Da hun så mig blev prædiken lidt usammenhængende. Det gjorde ikke så meget! De fire personer som var til stede lagde med garanti ikke mærke til dette. Men jeg gjorde dette og så hende lige i øjnene. Der var altergang gik jeg derop. Med rystet hånd fik jeg min kiks og frugtvin. Nu var kirkegangen slut og vi gik alle mod udgangen, hvor Lene stod og hilste farvel. Da jeg kom bad Lene mig vente. “De kan godt gå. Jeg skal nok låse når jeg har vist konfirmanden lidt rundt”. Det blev sagt til kordegne som hurtigt forsvandt. Vi gik ind i kirken og Lene viste rundt og præsenterede de forskellige ting som om jeg virkelig var en konfirmand. “Og herinde skifter jeg min præstekjole til alter kjolen”. Det blev sagt mens vi gik ind i rummet ved alteret. Lene låste døren og gik hen til mig. En lussing fik jeg. Det sang i hele hovedet. “Hvorfor gør”. Hun tog mig i håret og tvang mig i knæ. “Hvor vover du at komme og ødelægge min prædiken og mit liv! Har du ingen skam i livet” Hun rev mig i håret hårdt og gav min endnu en lussing. Hun tog nu hårde i håret og jeg havde tårer i øjne. “Som straf skal du slikke mig. NU!”

I det samme løftede hun op i præstekjolen og tvang mit hovedet imellem hendes lidt kraftige lår. Hun havde spredt benene for at jeg bedre kunne være der. Min tunge begyndte af refleks at slikke præsten. Selvom jeg havde tårer kunne jeg godt smage hendes safter, som smagte af æblesaft og honning. Dejligt! Præstekjolen lod hun falde ned. Jeg lå nu og slikkede præsten.

Hun havde prædiket uden trusser og med en tæt klippet kusse. Jeg gjorde mig umage med slikkeriet. Min ungepige tunge var både inde og bag ved rosen. Der gik ikke længe så kom Lene.

Hun løftede præstekjolen op og gik mod døren. “Følg med.” Var den enkel ordrer. Præsten låste kirken af og gik nu over mod en stor mørk villa. Låste op og gik derind. Jeg fulgte bare med. “Tag dit tøj af”. Ude på gangen tog jeg min lille sommerkjole af og g-streng trusserne. Åbnede forventningsfuld døren til stuen. Der stod Lene stadigvæk i præstekjolen. “Læg der over spisebordet!” Jeg gjorde som hun ville have det. “Hænderne hen af bordet”. Jeg gjorde stadigvæk som hun gav ordrer til. Mine hænder blev bundet med noget snor som var på en af stolene. Et tørklæde blev bundet omkring mine øjnene. Der gik måske et lille øjeblik. Så skete det! En hånd ramte med fuld kraft mine stramme balder og jeg gav et gisp fra mig. “Åhe lad vær. Hvad har jeg gjort” “Du kommer og ødelægger mit liv! Med hvilken ret har du til dette. Er det den onde som vil afprøve mig” Imens slog af al sin kraft. Og jeg græd. “Hvor mange år er du Du får et slag for hvert år som du har levet, din synder!” Jeg talte til femten og der stoppede præstens tortur. Derefter lå jeg bare på bordet uden jeg kunne eller ville rører mig. Jeg græd og havde ondt af mig selv. Musik spillede ret højt. Jeg prøvede at kalde på præsten, men forgæves. Måske gik der lang tid eller så føles det bare som der gik lang tid, men lige pludselig kunne jeg mærke en hånd som kærtegnede min lår. Op og ned og på yder som indersiden. Det var dejlig. Mens det var rarest tog Lene mig i håret og slæbte mig af sted. “Ned på knæ. Helt ned! Find mig så og gør mig glad!” Jeg kunne lugte hendes dejlige safter som måtte flyde ud af præsten. Jeg tog pejling af duften og kravlede hen i mod denne. Ramte Lenes lår og krøb og for at forsætte mit slikkeri. Hun måtte sidde i en stol mens hendes lår var på armlænene. Hun var helt åben. Hendes kusse var klippet siden sidste gang. Jeg fik ikke hår i munden. Denne gang gik der længere tid inden hun kom. Hun holdt mit hovedet mens hun kom og tog det hurtigt væk, mens hun gispede efter vejret. Lidt efter trak hun min igen i håret. “Kravl efter mig”.

Lidt efter mærkede jeg noget hårdt på min knæskaller. Det var fliser og jeg ville tro vi var i badeværelset. “Lig dig ned på ryggen og åben munden!” Igen skulle jeg slikke hende. Min tunge var ved at gøre ondt, men jeg måtte adlyde. Noget varmt ramte mig på mine ungepige bryster. Så kom det opad. Nu ramte det mig i munden. Det var tis. Ade, jeg forsøgte at kravle væk, men Lene tog fat om mit ene bryst og rev hårdt i dette. Jeg skreg af smerte. “Drik din ussel synder. Drik det!” Jeg ville ikke. Noget måtte jeg dog drikke. Da hun var færdig med sin tissetår blev hendes kusse mast ned over mit hovedet. Jeg behøves ingen forklaring på hvad jeg skulle gøre nu. Der gik ikke lang tid så kom hun igen. Tørklædet var røget ned så jeg kunne se hende. Måske var vores øjenkontakt det som gjorde at Lene fik dårlig samvittighed. Fordi med eet blev hun venlig, kærlig og sød. Trøstede mig og bandt mig op. “Hvad har jeg dog gjort mod dig, mit barn” Hun trøstede mig og snart blev jeg badet og masseret. Snart var min liderlighed på sit højeste og det forstod Lene at tage varer på. Med sin lange ru tunge blev min kusse bearbejdet indtil jeg måtte tigge hende om at lade mig være. Vi havde et par vidunderlige timer sammen.

Lene Thorsvang kørte mig hjem. I resten af sommerferien var jeg hjemme hos hende et par gange om ugen. Hun blev faktisk en anden kvinde den sommer. Nyt tøj og hår, ja selv hendes kedelige møbelvalg blev delvis udskiftet. Alt dette var min skyld. Jeg store synder!

Margit var endelig kommet hjem. To timer at de var hjemkommet ringede hun til mig. “Jeg skal have dig NU.” Var hendes eneste kommentar. Jeg var alene hjemme i de næste par timer og det afgjorde hvor. Hurtig var hendes bil der og vores klæder var flået af og vi var i gang. Margit kunne ikke få nok. Jeg selv var glad for gensynet, men havde dagen forinden været hos Lene. Jeg var tilfreds! Da jeg havde slikket Margit til tre orgasmer kom vi begge i tøjet og Margit blev sig selv. Jeg fik nogle søde gaver og så afsked.
Vi ringede sammen og aftalte at om søndagen klokke et skulle hun hente mig. Jeg fortalte at det nok var noget som ville tage et par timer eller tre. Ellers intet hvad, hvor eller hvorfor. Da vi sad i hendes bil bad jeg om hun skulle køre af Kongevejen. Målet var Birkerød. Kørte ind foran kirken og Margit var stadigvæk et stort spørgsmålstegn. Gik op til præstegården. Jeg skjulte navneskiltet.

Døren blev åbent og Lene bød velkommen. Margit havde givet et gisp ved gensynet og kikkede på os begge for at få en forklaring. Men forgæves. “Velkommen Margit. Kom ind i stuen. Og du Pia tag at dæk bord. Det står ude i køkkenet”. Jeg gik ud i køkkenet og der stod to kopper og tekande samt et hvidt forklæde med hvid kamme til. Dette måtte være fra menighedsrådets mødelokale. Jeg tog mit tøj af og to derefter forklædet og kappen på. Intet andet. Gik ind i stuen som intet var mere naturligt. Margit var ved at tabe munden, mens Lene smilte gådefuldt. Jeg dækkede bord og begyndte at hælde the op. Lene rørte mig bagved og dette gjorde at jeg spildte lidt the. Betalingen kom prompte. Et hårdt slag fik jeg bagfra: Slik det op, dovne stuepige”. Jeg gjorde det omgående og “kom” også til at spilde lidt sukker. Det samme skete. Bag efter stillede jeg mig hen til døren, som jeg havde set man gjorde i gamle dage i England med deres tjenestefolk. De sad lidt og snakkede. Samtalen flød bare ikke. Margit sad som på nåle. Lene talte pludselig til mig: Tag at kravl hen til mig, Pia”. Jeg begyndte at kravel igennem den store stue hen imod Lene. Vi havde øjenkontakt. Hun havde flyttet sig ud på det yderste af stolen. Da jeg var helt henne ved hende tog hun kjolen op og nikkede.

Jeg vidste hvad dette betød. Mit slikkeri begyndte i hendes bedårende kusse. Dejligt lyserød med store læber samt en dejlig smag af æblesaft med masser af honning. Jeg kikke skævt op mod Margit. Hun så meget forbavset ud. Det plejede at være mig som kommanderede. Nu var jeg den underordnet. Lene begyndte at tale som intet var sket. Jeg bed en blidt i hendes ene læbe som straf. Efter en stund på 5 minutter sagde Lene: Vil du ikke have samme tur, dejlige Margit”. Margit rejste sig op og tog hendes trusser af. “Nej stop. Lad hende bare gøre arbejdet fra dine lår. Med tænderne. Pia så er det Margit tur”. Jeg kravlede over til Margit og begyndte at rive trusserne ned. De små trusser sad stramt omring hendes lår. Endeligt kom de af og jeg kunne begynde mit slikkeri. Hun var pjaskvåd! Lene rejste sig og kom over imod os. De kikkede hinanden en stund ind i hendes hinandens øjne. Deres kys blev efterfyldt med magen støn og kram. Mens lå jeg og slikkede. Margits ben var begge oppe på sofabordet. Hun hammerede hendes høje sko ned i bordpladen da hun kom. De rejste sig begyndte hinandens afklædning.

De krammede og kyssede hele tiden hinanden. De faldt ned på gulvet og startede de ældgamle lesbiske ritualer med tilfredsstillelse som mål. Snart lå de i en 69er. Jeg kravlede over for at være med. De opfangede ikke min tilstedeværelse. De havde kun hinanden! Jeg slikked Lene som lå ovenpå Margit bagi. Slikkede hvor jeg kunne. Under deres armhuler bryste, ja hvor jeg kunne gør lidt glæde. Jeg tror ikke at mærkede mine ivrige tiltag. Da de var udkørt af deres ridt i saksestilling gik de ud i badeværelset. Jeg gik med. De åbnede for vandet og skulle lige til at gå ind. “Hvad med mig Har i glemt mig” De kikkede nu på mig og Lene lagde mig på måtten. Der som jeg havde lagt for 5 uger siden mens Lene tissede på mig. Lene begyndte hendes slikning af min elskovsgrotte. Hendes dejlige lang, ru tunge vidste hvor den gjorde godt. Imens satte Margit sig over min mund. Jeg kom lidt efter i et mega orgasme. Bagefter gik vi sammen i bad.

Indsendt af vita

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *