Slavekonen til julefrokost

Oprettet den 19. april 2013

“Åh, Skat, jeg véd altså ikke, hvad jeg skal tage på til den julefrokost i mit firma?”
“Ikke det? Jamen det véd jeg godt. Nu skal du se: denne her sorte dybt nedringede og noget korte kjole skal du have på!”
“Uha, tror du ikke, den er lidt for fræk?”
“Njoo, fræk ér den, men til julefrokoster forventes det jo, at damerne ser særligt sexede ud, så det vil du leve fint op til i denne her kjole.”
“Ok, så ta’r jeg den på, men det er altså din skyld, hvis der er nogen, som vil ta’ på mig..”
“Ja, men det regner jeg da med, at der er nogen som vil. Det er jo derfor, man drikker sig fuld: mændene får mod, og kvinderne får lyst, eller åbner adgang for sig selv og andre til deres lyst. Jeg synes bare, du skal give fanden i det hele og bare more dig: gør alt hvad du har lyst til undtagen at bolle med nogen, når jeg ikke er der, og uden at give tungekys – de tilhører kun mig!”
“Så skal jeg måske heller ikke have trusser på?”
“Hvis det skal være, så hedder det G-streng, men jeg synes du skal tage af sted uden, – de er bare i vejen!”
“Er du slet ikke bange for, at jeg ikke kan sige nej, når der er én, som vil noget? Jeg er ikke selv sikker på, at jeg kan …”
“Du skal bare vente, til jeg kommer for at hente dig. Han skal spørge mig om lov, fordi jeg er din Hersker, men du kan roligt stille ham alt muligt i udsigt. Jeg vil jo gerne se dig få noget pik af en anden mand, og det mener jeg helt seriøst. Hvis du bedrager mig og gør noget, du ikke må, så straffer jeg dig hårdt, når vi kommer hjem!! Du kan også få et par rap, inden vi tager af sted, så har du noget at more dig for, he he ..

Jeg giver dig et par drinks, mens du gør dig klar. Du barberer fissen helt glat, tager meget mørk neglelak på alle negle, finder en push-up bh som rigtig “sælger varen” med en ordentlig kavalergang, selvsiddende sorte strømper, og de nye højhælede sandalsko med den frække ankelrem. Den tykke sorte jernkæde om halsen og slavinderingen er dine eneste smykker.”
“Uhm, jeg synes jeg er horny. Du må hellere give mig en gang pisk, inden vi kører ..”

Jeg fandt et reb, bandt hendes hænder sammen, førte hende ind i stuen og bandt hende fast til en bjælke med armene over hovedet. Jeg rullede kjolen op og lod hende stå foran terrassedøren med nøgent underliv, mens jeg hentede et par piske. Jeg slog nogle gange, krammede hendes krop, slog igen, omfavnede kyssede og krammede, slog atter og vekslede sådant længe, mens jeg spurgte:” er du liderlig slavinde?” “Ja jeg er!” “Kan du godt li’ at være så frækt klædt på?” “Ja, det er dejligt.” “Hvorfor synes du, det er dejligt?”
“Jeg kan godt li’, når mænd ser efter mig og begærer mig.” “Hvad sker der så, bliver du våd i fjamsen?” “Ja, jeg gør så!” “Glæder du dig til at komme ud og danse?” “Hmmmm, ja jeg gør.” “Er du ikke bange for, at dine liderlige dansepartnere skal presse deres stive pikke mod din mave?” “Nej det er jeg ikke bange for, det regner jeg faktisk med, at de gør.” “Kan du godt lide, når de gør det?” “Ja, der er da ret frækt.” “Tror du, at de gerne vil ha’, at du skal ta’ dem lidt på pikken?” “Ja, det håber de sikkert, at jeg gør.”
“Er det ikke synd for dem, hvis du har gjort dem så liderlige, og du så ikke leger lidt med deres pikke?” “Jo, det kan man vel godt sige.” “Ja du har jo engang givet nogle ordentlige gang narrefisse, så nu synes jeg, du skal betale aflad ved at være rigtig sød ved dem, du danser med.” “OK, det er en aftale, jeg skal nok være meget sød, – jeg tror du skal slå noget hårdere min elskede.” Jeg gav hende nogle ordentlige rap i røven med den nihalede, og selvom jeg slog rimeligt hårdt, hørte jeg kun halvliderlig stønnen, hver gang jeg ramte. “Så min skat, nu er taxameteret fyldt op, kan du nu have en rigtig dejlig aften!” Jeg løsnede rebet og satte din kjole pænt. Din kollega dyttede uden for, jeg hjalp dig i frakken og kyssede farvel.

Sikken et abegilde de havde gang i, da jeg kom til aftalt tid, kl. 01 om natten. Da jeg åbnede døren ind til kantinen, måtte jeg skræve hen over et par, som lå og gramsede på hinanden, så godt de nu kunne i deres kæmpebranderter. Chefen sad med 3 af de unge piger fra samleafdelingen tæt omkring sig. De opførte sig som en flok ludere, de grinede og fjantede og skiftedes til at kysse ham og hinanden, og de lod ham gramse dem, alt det han gad på deres patter, og det var nemt, for deres bluser var helt knappet op. En af dem sad med hånden på bulen i hans bukser og gned stille frem og tilbage. Personligt synes jeg, en chef skulle holde sig for god til den slags, men han slipper godt fra det hvert år. Mændene er nok imponeret over, at han er sådan en horebuk, og pigerne får nok lidt ekstra i lønposen, når de er søde ved ham. Min kone synes, han er er svin, hvad det angår, men bortset fra det en udmærket chef, ellers gad hun vel heller ikke arbejde der. Enkelte lå hen over bordet og sov i deres brandert, men de fleste var endnu på dansegulvet. Det lignede mere en sauna-klub end en firmafest.

Bortset fra de lidt ældre medarbejdere, var der kyssen og krammen over det meste af linien. Min kone faldt i øjnene ved at være klemt som en pølse i en hotdog mellem to mænd. De var klinet helt op ad hende, og de havde trukket hendes kjole helt op til hoften, så man kunne se hendes lange slanke ben i de frække blondestrømper. Mændene holdt sammen på hotdoggen med deres venstre arme, mens deres højre hænder var beskæftiget med at kramme hendes ene balde hhv. hendes fisse. Bagmanden slikkede og kyssede hende i nakken, mens ham foran fik et dybt tungekys. På et sekund snurrede hun en halv omgang, så der straks efter var byttet roller for mændene. Der var slet ingen andre end mig, der tog notits af det, alle var så optaget af egen liderlighed. Jeg gik hen og tog omkring dem alle tre. “Hej min skat, har du det godt?” spurgte jeg. Mændene stivnede, de var nok noget spændt på, hvad der nu skulle ske.

Min kone kyssede mig dybt og vådt, og sagde med typisk fuldmandsstemme: “jeg har aldrig haft det bææædre, synes du igggge de er søøde ved mig?” Jo det er helt fint, de er søde ved dig min skat.” Henvendt til mændene sagde jeg: “jeg behøver vist ikke spørge, om I har lyst til hende, men nu skal I høre her: den næste halve time må I gøre alt, hvad I på nogen måde har lyst til med hende, det skal bare foregå her inde i kantinen.

Så er der nogen drømme, I vil have afprøvet, så har I chancen nu!” “Må vi også kneppe hende og sådan noget”, spurgte den ene. “Ja selvfølgelig. Bare gå til hende, hun vil gerne, og hun elsker, at der er nogen, som kigger på, når hun er fræk.” Den anden var hurtigst:” sæt dig på knæ, og vis mig hvad du kan med din smukke mund,” beordrede han min kone” og straks gled hun ned på knæ foran ham, åbnede ind til hans store stive pik, fiskede den ud i det fri og lukkede munden omkring den. Nu var der en tre-fire par, som dansede tæt på og stod og kiggede på min frække kone. En mand blev vældigt modig af det, og knappede dansepartnerens bluse helt op, stillede sig bag hende og stak begge hænder ned i hendes bh og krammede hendes mægtige patter. Hun lagde bare hovedet tilbage mod hans skulder og stak en hånd om bag sin bagdel, hvor hun utvivlsomt gramsede på hans pik. Han krængede bh’en væk, så vi alle sammen kunne se de store yvere med nogle ordentlige vorter på. Min kones anden partner satte sig på knæ bag hende og krammede hendes balder, legede lidt med hendes fisse, tog hende på brysterne uden på kjolen og tog så resolut fat i kjolekanten og hev kjolen helt op til hendes armhuler. Hun tog armene ud, slap pikken et øjeblik, mens kjolen gled forbi og sad nu kun iført sko, nylonstrømper og pushup-bh og suttede pik på en eller anden kollega. Ham bagved dirigerede den anden ned på knæ, så min kone endte på alle fire for at fortsætte sutteriet. Derved struttede hendes bagdel fristende og frit tilgængeligt, og på et øjeblik havde bagmanden fundet sit jern frem og ført det til hendes skamlæber, hvor han nemt og ubesværet gled til bunds i den utvivlsomt drivvåde fisse. De fleste folk dansede bare videre omkring os, men alle sørgede for at komme hen forbi det fine live-show, som blev givet til bedste. Kvinden med kæmpepatterne blev hevet med over til et bord, hvor manden lagde hende på ryggen, løftede hendes ben op på sine skuldre og mere diskret begyndte at kneppe hende under dække af hendes store løse nederdel. Jeg hentede mig en bajer og satte mig på en stol, hvor jeg kunne kigge ud på dansegulvet. En af min kones veninder og kollega kom hen til mig, og spurgte om jeg ville danse. Det gjorde vi så, men hun plaprede bare løs, om hvor fræk min kone havde været hele aftenen.

Jeg skulle absolut have at vide, at både chefen og mindst fem andre i aftenens løb havde både kysset hende og taget hende på brysterne, og een gang var hun gået ud i hallen med en ung fyr i over en halv time. Jeg blev liderlig af at høre om min kones udskejelser, så jeg fik et ordentligt jern på. “Hvad så med dig selv ?”, spurgte jeg, “har du også været fræk?” “Nej, jeg er da en gift og pæn kone, den slags kan jeg sagtens holde mig fra,” sagde hun samtidigt med, at hun trykkede maven mod mit stive lem og gned frem og tilbage. “Er du slet ikke blevet kysset?” spurgte jeg, hun rystede på hovedet, og jeg tog fat om det og gav hende et langt vådt kys, som hun besvarede lidenskabeligt. Enten løj hun, eller også havde hun gået og ventet på at jeg kom.

Vi plejede altid at flirte og pjatte, når vi var sammen, og jeg har også tage hende på brysterne en enkelt gang til en fest, men mere har der aldrig været. Nu smøg hun sig ind til mig, lod en hånd glide op i mit hår og en ned på min røvbalde. Det tydede jeg som en åbenlys invitation, og jeg tog et godt tag i hendes balder og klemte hårdt. “Uhm, du er stærk,” sagde hun bare, så hev jeg op i kjolen, så jeg kunne lade hænderne glide ind bag trussekanterne og kramme balderne på det bare skind. “Hov, hov nu bliver du vist lige lovlig fræk”, sagde hun og prøvede at hive ned i kjolen. Vi var kommet hen til min kone, som sad og red på en mand, mens den anden krammede hendes røv og balder. “Kys min kone”, sagde jeg til hendes veninde, og hun bukkede sig ned og kyssede hende. Jeg tog fat i hendes kjole og hev den helt op til armhulerne, men så gjorde hun modstand. Så tog min kone fat i kjolen og sagde: “kom nu, der sker ikke noget ved det”, og så fik hun minsandten lov at tage venindens kjole af. Jeg gav mig til at kramme venindens små søde bryster, kærtegnede hendes meget slanke krop. Min kone lagde sig på ryggen, så hendes partner kunne kneppe i missionærstilling. Samtidig omfavnede og kyssede hun sin veninde, så venindens mås struttede indbydende op imod mig.

Det var godt regnet ud, tak min elskede, tænkte jeg og hev mit min pik frem, trak venindens trusser til side og fandt ind i hendes varme spalte. Hele situationen var noget uvirkelig, men yderst pikant og fræk, så der gik ikke særligt lang tid, før jeg sendte en ordentlig ladning sperm op i hendes snævre fisse. Fyren, som oksede løs i min kone, kunne ikke komme igen i al sin berusethed, så hun fik ham til at hoppe af, hvorefter hun trak sin veninde ned til sig og begyndte at kysse og kærtegne hende temmelig inderligt over hele kroppen. Hun endte med at ligge og slikke venindens fisse. Se det er jo et syn for guder sådan noget kvindeleg, så nu stod næsten alle de som ellers overhovedet kunne stå, og kiggede på. Det endte med 3-4 orgasmer til veninden, før jeg foreslog, at vi fik pakket sammen og drog hjemad.

Indsendt af  Tny

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *