Smæk af Tante

Oprettet den 17. april 2013

Det var en de somre som vi yder at huske bedst. Let vind og en stærk, næsten berusende varme. Jeg var lige blevet 15 år, og mor og far skulle ud og rejse. På det sidste havde vi været kant med hinanden, og mor mente at jeg ville have godt af lidt luftforandring. Så jeg blev sendt på sommerferie hos tante. Tante var enke efter hendes mands alt for tidlige og pludselige død, og hun boede nu på landet i et lille bondehus med stokroser. Da det var langt væk fra storbyens gode tilbud, var jeg ikke meget for ideen om en hel sommer på landet. Men der var ingen vej udenom.

Da mor og far satte mig af hos tante, kom tante ud for og møde os. Jeg tror ikke at tante havde ændret sig betydeligt, men det havde jeg. Tante var nu en dame på 45 år, og hun var alt det som kun mine pubertetsfantasier kunne byde på. Høj og mørkhåret, med brede hofter og store, tunge bryster. Synet af så meget kvinde virkede næsten skræmmende, på en ung og uerfaren mand som jeg. Inden mor og far kørte igen sagde mor at tante ikke skulle finde sig i noget fra min side og at “bare fordi jeg var kommet i puberteten, skulle jeg stadig opføre mig ordentligt”. Tante kvitterede med en stram bemærkning om at “det skulle hun nok klare”. Havde jeg vidst hvad jeg ved nu, så er det ikke sikkert at jeg var gået med indenfor. Og dog, måske alligevel.

Det var allerede sent og efter aftensmaden bad tante mig om at rydde af bordet og vaske op. “Gu vil jeg ej – jeg er sgu på ferie” hvæsede jeg. Tante gav mig øjeblikkeligt en syngende lussing og sagde at hun ikke ville finde sig i det sprog. “Vil du straks sige undskyld, eller skal du have en ørefigen mere?” sagde tante. Sådan en behandling var jeg bestemt ikke vant til derhjemme, og da tante havde en stærk, næsten magisk, virkning på mig, skyndte mig at undskylde. “Det var godt min ven, måske du alligevel kan vise sig at blive en til en sød dreng” sagde tante. Jeg nikkede ivrigt og skyndte mig at gå i gang med opvasken. Da vi skulle tidligt op og male rækværk, så meddelte tante at hun ville gå tidligt i seng. Jeg skyndte mig at gøre opvaske færdig, og på vej tilbage til mit værelse passerede jeg tantes soveværelse. Døren stod svagt på klem, og jeg kunne ikke lade være med at stoppe op. Da jeg kiggede ind så jeg tante stå med det ene ben på sengen, og hun var helt nøgen. Tante var netop blevet færdig med sit aftenbad, og hun var nu i gang med at creme sin krop ind. Det var et vidunderligt syn. Først masserede hun langsom sin ben fra anklerne og opefter, og så forsatte hun med de store balder som fik en ekstra grundig behandling. På grund af den stilling tante stod i, kunne jeg ikke se hendes kusse. Men jeg kunne mere end skimte en kraftig, sort urskov fra bagsiden af hendes lår. Synet gik direkte i underlivet på mig, og jeg kunne mærke hvordan min pik blev hård, og hvordan jeg blev en lille smule stakåndet. Herefter forsatte hun op til brysterne. Brysterne var store og pæreformede, og de blev smukt afsluttet med store brystvorter. Måske de var ekstra store lige nu, da tante var mere end almindelig grundig med at massere brysterne ind i creme. Synet af tante der masserede sine bryster, hvert bryst efter tur og med begge hænder, gjorde et voldsomt indtryk på mig. Men noget sagde mig at det var farligt at blive stående, så jeg skyndte mig, omen modvilligt, videre mod mit eget værelse.

Vel tilbage på værelset var jeg næsten ude af mig selv af oplevelsen. Synet af tantes store numse og fyldige, glinsende bryster stod knivskarpt for mit indre øje, og min pik pulserede hårdt i mine bukser. Jeg kunne ikke modstå fristelsen og jeg skyndte mig at tage mit tøj af. Herefter satte jeg mig på sengen og begyndte at onanere, mens jeg med lukkede øjne fantaserede om tantes fugtige krop. Pludselig gik døren op, og der stod tante i løs morgenkåbe. “Hvad er det for noget svineri du laver?” spurgte tante, som nu havde et vildt udtryk i øjnene. Jeg forsøgte febrilsk at dække min pik til, men tante var i et tigerspring ovre ved sengen og tog med et fast greb i mit øre. Tante satte sig hårdt ned på sengen og trak min krop hen over sit skød, mens hun skældte mig ud. “Hvad skal det ligne, sådan noget svineri” og “Hvad bilder du dig ind – i mit hus!?”. Jeg var helt overvældet af situationen, og inden jeg nåede at reagere, begyndte tante at smække mig med flad hånd i numsen. Som 60’er barn havde jeg aldrig prøvet det derhjemme, men nu fik jeg enden grundigt på komedie. Slagene faldt hurtigere og hurtigere, det ene efter det andet. Jeg hylede op i eder og forbandelser, men det fik bare tante til at øge kraften i slagene, og til sidst brændte min numse som aldrig før.

Mens slagene faldt mærkede jeg vægten af tantes store bryster mod min ryg, og til sidst må den voldsomme afstraffelse have åbnet tantes morgenkåbe. For nu kunne jeg mærke tantes store, stive brystvorter køre frem og tilbage over min ryg, i takt med at tante ubarmhjerteligt lod slagene hagle ned over min numse. På trods af slagene var min pik stadig stiv, og den blev hårdere og hårdere i takt med tantes afstraffelse.

Pludselig blev jeg bevidst om at min pik var kilet ind mellem tantes lår, og helt tæt ind mod hendes store kusse. Jeg kunne mærke den kraftige kønsbehåring omkranse min pik, og dette samt følelsen af tantes brystvorter mod min ryg, fik mig pludselig til at tabe al kontrol. Jeg kom i en intens udløsning, og min pik pumpede kaskader af sperm ud mellem tantes kraftige lår. Udløsningen var så intens at det sortnede for mine øjne, og jeg opdagede først hvor jeg var igen, da jeg mærkede at tante gradvist stoppede afstraffelsen. I stedet strøg tante mig nu blidt gennem håret mens hun sagde “Lille ven, trængte du virkelig så meget” og “Vi skal nok få en god dreng ud af dig her i sommer”. I min afmagt kunne jeg kun hulke svagt, idet jeg istemte “Ja, tante”.

Det blev starten på en lang og lærerig sommer, som lærte mig sider af det “stærke køn” som jeg aldrig glemte siden.

Indsendt af buller

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *