Store bryster og Lesbisk

Oprettet den 17. april 2013

Jeg hedder Linda og er lille og mørk med et par næsten for store bryster og en stor røv. Min veninde hedder Hanne og er en høj lys drømmepige. En af dem fyrene koger på, fordi hun ligner en fotomodel på en prik. Hendes bryster er også store og struttende, og hendes røv er lille, med højtsiddende. Vi vil gerne fortælle dig om en af vores fede oplevelser, hvor vi gejlede hinanden op i svømmehallen og i saunaen. Vi kender flere piger, der også dyrker pigesex, når de er trætte af fyrene. Det er altså ikke, fordi vi er lesbiske, men vi udvider vores seksualitet på den måde. Meget ofte tager vi af sted til svømmehallen for at få en dukkert og en gang sauna. Vi er ivrige svømmere, og en dag midt imellem jul og nytår tog vi af sted. Der var ikke et øje i bassinet, så vi tog os nogle lange ture frem og tilbage. Hanne var i en stram sort badedragt med et meget højt bensnit, som fremhævede de lange ben. Jeg var i bikini med helt frie baller, og vi begyndte allerede at lire i vandet. Det endte med, at vi kyssede og bearbejdede bryster med ivrige hænder. Så snart vi lå nøgne og liderlige i saunaen, begyndte det hele. Vi var alene, og da varmen blev overvældende, løb sveden ned ad vores unge kroppe. Hanne begyndte at slikke sveden af mine store tunge bryster. Hun kredsede om vorterne, og de blev, trods varmen, hurtigt stive. Hendes tunge listede nedad mod min runde mave, og videre ned til min kusse. Jeg her for sjov barberet hår af den, så der kun er hår allerøverst på toppen. Derfor er mine skamlæber helt nøgne og glatte, som om de tilhørte en meget yngre pige. Hanne er helt vild med min veludviklede kusse, så hendes tunge gik på rov i min fisse. Det var meget sexet i den varme sauna at blive slikket for sved og safter, men længe varede det ikke, før Hanne ville noget andet. Hun lagde mig tilbage, og vi lå i en 69’er på den varme træbænk og slikkede hinanden. Vi hørte ikke, døren til saunaen gå op, før et højt gisp vækkede os af vores liderlige foretagende. En nydelig dame i halvtresserne stod inde hos os. Hun var naturligvis nøgen og havde en velholdt krop. Vi prøvede at kravle ned, men dame sagde: Bliv endelig ved, lad jer ikke forstyrre af mig, jeg lægger mig på den nederste bænk og slapper af. Hanne, der var utrolig liderlig, lod sig det ikke sige to gange. Hun lagde sig igen imellem mine ben med sin kusse over mit ansigt og gik i gang med sit forehavende fra før. Da vi igen var helt væk og havde glemt damen, kravlede hun langsomt ud af sin briks og stod ved vores, der lå over hendes. Hanne mærkede først hendes forsigtige strygninger på sine baller. hendes fingre fandt ned mellem ballerne og legede med de to våde huller. Min tunge arbejdede uforstyrret videre. Jeg var nemlig ved at få orgasme og sansede ikke så meget. Nu kom min orgasme, forårsaget af Hannes dygtige tunge. Min tunge strøg den lille tap, og Hanne nærmest kvalte mig med sin kusse af begejstring. Nu var det hendes tur til at komme. Damens fingre gjorde vist også deres arbejde godt. Hanne faldt tungt ned over mig, men kvinden fortsatte sit arbejde i hendes kusse. Snart løftede hun sin bagdel indbydende i vejret for at modtage kvindens fingre. Jeg havde damen/kvindens bryster lige ud for mit ansigt, som jeg lå der i en skruestik. Jeg rykkede mig lidt og slikkede hendes brystvorte stiv. Hendes anden hånd fandt nu ned til mig skrævende kusse, og hun stak et par fingre ind, også i mig. Således lå vi der. To drivvåde liderlige piger ovenpå hinanden. Med en tredje kvindes hænder i os. Vi stønnede og svedte, kvinden var nu tydeligt ophidset. Hun stod og rokkede med underlivet i takt med vores tæt-på- orgasmevrid. Så kom Hanne, som altid er så hurtig, men jeg fulgte hurtigt efter. Langt om længe kravlede vi ned af bænken. Godt nok med rystende ben. Vi omfavnende kvinden, og således stod vi lidt. Så bad Hanne hende sætte sig på den nederste bænk, og hun borede sig ind imellem kvindens spredte lår. Hun ville gøre gengæld. Hun slikkede hende længe og grundigt på klitoris, som stod frem af den frodige fisse som en lille pik. Kvinden lænede sig tilbage med lukkede øjne. Jeg prøvede at komme til at kæle med hendes bryster, men stod for akavet. Så jeg kravlede om bag Hanne og pressede min krop imod hendes ryg og røv. Jeg fulgte hendes slikkerytme, og endelig kom kvinden. Hun kyssede taknemligt Hannes bløde læber. Så gik hun ud, og lidt efter fulgte vi hende i brusebadet.

Indsendt af RUTH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *