Stuepige hos Herskabet

Oprettet den 10. april 2013

En fredag aften da jeg havde været inde i byen og se en film, kom jeg hjem ved midnat, der var lys i den ene stue, og jeg kunne se to skygger derinde, jeg listede mig hen til vinduet, hvor gardinerne ikke var trukket helt for i det ene af de store vinduer.
Hvilket syn jeg kune skimte igenem sprækken, der lå en lille pigenumse i vejret, jeg kunne ikke se hvem denne krop tilhørte, pigen med røven i vejret var i færd med at slikke en anden, mellem benene, det var Kirsten der lå med spredte ben, med benene spredt ud over armlænene på stolen, det der fasinerede mig mest var Kirstens bryster, som var store faste i forhold til hendes alder, det der fangede mine øjne var det jeg kunne se på vorterne der sad en lille stav igenem de store vorter, disse stave var Kirsten i færd med at trække i samtiden med at hun blev slikket godt og grundigt af den anden pige.
Pludselig kunne jeg se at Kirsten ligesom fik krampe og rystede slemt, hun havde fået orgasme. da pigen rejste sig, fik jeg store øjne det var Mette, den anden der var ansat samtidig med mig, som havde slikket Kirsten til den orgasme.
Mette havde små ungpigebryster, det lignede nærmest gajoler i forhold til Kirstens gigantbryster.
Så var det Mettes tur til at sætte sig i stolen, og Kirsten tog fat på at slikke den lille dunede fisse, som hurtigt fik rystetur på samme måde som Kirsten, de to personer forsvant ud af stuen og jeg kunne se der blev lys på badeværelset.
Jeg gik tilbage til mit værelse, og kort tid efter hørte jeg Mette komme tilbage til sit værelse, imorgen ville jeg spørge hende om hvad der foregik.
-Hvad var det du lavede med fruen igår aftes spurte jeg Mette næste formiddag.
-Det er led i mit arbejde at tjene hende og herren seksuelt når de måtte ønske dette, jeg har lavet en slags kontrakt, hvor jeg ikke må fortælle til andre hvad jeg ser og oplever.
-Vil du også have sådan en kontrakt så kan du tro du vil opleve soændene ting, som du aldrig har oplevet før.
Samme dag spurgte jeg om et møde, med herren og fruen, jeg forlagde dem hvad jeg havde hørt fra Mette, og fik også lavet en kontrakt, hvor jeg skulle stå til rådighed, for hvad de ønskede, også hvis de havde gæster, skulle jeg adlyde dem, jeg kunne til en hver tid rejse, og stoppe hvis jeg ikke ville være med til hvad de fandt på. Det gik jeg med til.
Næste dag fik jeg besked om at køre bilen frem, jeg sulle køre for fruen til byen hun ville købe ind til sjov, da der skulle komme et par gæster næste fredag.
Vi kørte ind til Istedgade hvor jeg fik bedsked om at stoppe ved en lille opgang, jeg skulle gå med ind, og hjælpe til med at bære varene for Fruen,
Dette var ikke en alm butik, det var en butik kun til SM, her var mange spændene ting, som jeg aldrig havde forestillet mig fandtes.
Kirsten ville købe noget tøj hun kunne have på næste fredag, hun fandt en lædertop hvor der var hul til vorterne, det så frækt ud, da vorterne kom til syne med de to stave lige gennem vorterne somstak ud af de to huller i toppen, til toppen købte Kirsten en nederdel også i skind. Kirsten købte også nogle andre ting som jeg ikke fik set, hvad var.
Jeg fik besked på at køre til en anden adresse, dette viste sig at være en pircing forretning, jeg fik besked på at det nok ville tage lidt tid inden at fruen var færdig her så jeg skulle bare vente, det tog lidt tid, inden hun kom tilbage til bilen, hun gik meget forsigtigt, og da hun satte sig ind i bilen kom der et lille suk over hendes læber og hun sad lidt uroligt på sædet, hele vejen hjem.
Samme aften bankede det forsigtigt på min dør, udenfor stod Helle stuepigen.
-Jeg har hørt du har lavet samme kontrakt som vi andre har, da jeg ville høre hvad dette indebar grinede Helle bare.
-Du får se men det er ikke kedeligt.
Helle tog hånden frem og tog på min pik uden på shortsene, den rejste sig med det samme. Hun tog pikken frem og satte munden til den, var den ikke stiv, så blev den det da nu, da hun slikkede ned af skaftet og legede, med mine nosser, det var ikke første gang hun havde en pik i munden, det kunne jeg mærke.
-Rolig nu, du skulle jo gerne have den ind i min glatte fisse idag, så det ikke går på samme måde som sidste gang, drillede Helle mig. Helle lagde sig ned på gulvet og trak op i den lille nederdel og jeg så hendes glatte fisse med den lille ring, da hun lå på gulvet med benene spredte.
-Vil du ikke slikke min fisse det er så dejligt, når en tunge leger med min lille ring, læg dig så jeg kan slikke din dejlige pik samtidig.
Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og efter kort tid rejste Helle sig i en bue hun havde fået orgasme for første gang.
-Kom med din stive pik, min fisse vil mærke den, sukkede Helle, jeg satte den til fissenog uden besvær gled den helt ind, og jeg kørte ud og ind.
Helle bad mig lægge mig på ryggen, så hun kunne ride på min stive pik, så satte hun sig langsomt ned over pikken og begyndte at bevæge sig op og ned, inden længe kunne jeg mærke at mine safter predsede på og ville ud af mine nosser, så kom det jeg kunne mærke at det sprøjtede ud i Helles fisse, selvom jeg plejer at kunne sprøjte meget, følte jeg denne gang at der virkelig kom meget, da hun kravlede af pikken, kunne jeg se at min sperm løb ned at lårene på hende.
-Jeg tager lige et bad inden jeg skal igang med at lave aftenmad.
-Peter og Lis, sekretæren skal have en gæst til spisning iaften, det kan godt uarte sig, til noget spændene lo Helle da hun lukkede døren efter sig.
Aftenen oprandt og gæsten viste sig at være en mand i trediverne, det var noget med en ordre, som skulle laves færdig, dette blev gkort på Peters kontor uden at andre deltog. fruen i huset Kirsten havde jeg kørt til en kvindefrokost i naboladet, jeg kunne ikke se hvad tøj hun havde under den lange pels, men jeg synes det så ud til hun kun havde noget undertøj og selvsidene strømper.
Da de tre personer var færdig på kontoret blev jeg bedt ind i stuen til kaffen. Jeg blev spurgt om mine interesser faglige sportslige, efterhånden som de store irske kaffe gled ned, kom snakken ind på sex.
Selv den meget stilfulde Lis deltog ivrigt i snakken. Lis blev opfordret til at lave et stripnummer for os tre herre.
Der blev sat noget musik på og tøjet faldt frækt, til sidst stod hun i en sæt rødt undertøj, med hofteholdere, forretningsforbindelsen Kurt var ivrig til at hjælpe, Lis af med den halvskåls BH hun havde på. Peter sad henslægt i sofaen, og nød det der skete, Kurt som forretningsmanden hed, havde lukket sine bukser op og taget sin pik frem og lokkede lis til at sutte på den, Lis slikkede ned af skaftet og suttede på hovedet, mere stiv blev den store pik, som jeg vil betegne som over middel, Peter havde også taget sin pik frem, det var en lille meget tyk pik, hvor hovedet nærmest lyste rødt, et meget stort pikhoved.
Lis opdagede nu at Peter havde pikken fremme så hun kravlede over til Peter for at tage den lille tykke pik i munden, den blev slikket som om det var en kattekilling der slikkede fløde.
Kurt stillede sig bag Lis på snæ så han kunne komme til at slikke hendes fisse, det var noget hun kunne lide, hun prøvede at stritte med røven så Kurt kunne komme til at slikke hende i hele revnen.
-Mads tag dit tøj af og kom herover sagde Peter. jeg tror aldrig jeg er kommet så hurtigt ud af mit tøj som denne dag.
Jeg satte mig ved siden af Peter og med det samme var Lisses tunge på mit pikhoved, hvis hun blev ved med det så ville jeg sprøjte med det samme, det var ikke meningen.
Lis vendte sig om og satte sig ned over min pik, den gled nemt op i hendes våde fisse, jeg så Kurt fugte sin pik, med spyt, han gik om bagved Lis og satte sin enorme pik til hendes bageste hul, han trykkede sig forsigtig ind og pludselig gled den helt i bund i røven på hende, jeg kunne mærke den gennem den tynde væg imellem de to huller.
Peter havde flyttet sig over i en anden stol. han sad og gned på sin tykke pik, det så ud til han ville spille pik til dette liveshow. ingen problem for mig.
Lis begyndte at glide op og ned af min helt utrolige stive pik, det følgtes nærmest som om den skulle springe, og Kurt begyndte at bevæge sig i det bagerste hul, kunne jeg mærke.
-I må ikke komme inde i mig jeg vil se begge jeres pikke sprøjte, jeg vil have det på brysterne når i kommer.
Efter få minutters arbejde, måtte jeg meddele at jeg var lige ved at komme.
Lis lagde sig ned på gulvet, med benene vidt sprejte så vi havde udsyn til hendes åbne fisse.
Petr, Kurt og jeg stillede os på hver sige af sekretæren og gned vores pikke for at glæde hende.
Først sprøjtede Kurts pik få sprøjt ud over hendes bryster så var det Peters tykke pik der sendte stråler afsted efter de to halvkugler, og han ramte også målet.
Så var det min tur til at give mit bidrag og Lis satte hånden op og legede med mine spændte nosser, med det resultat at spermen pressede sig vej op gennem min pik, jeg tror aldrig der er kommet så meget sperm ud af min pik.
Lis slikkede vores pikke rene efter udløsningen, det tegnede til at blive et spændene ophold hos dette herskab, men dette er kun begyndelsen.

En dag fik jeg besked af fruen at jeg skulle køre for hende og Mette, vi skulle besøge en veninde, og vi skulle begge med.
-Der er lagt noget tøj unden for din dør sagde fru Kirsten, det vil jeg have du skal have på til vores lille eftermiddagstur.
Så jeg gik ned til mit værelse rigtig nok der stor en pose med tøj uden for døren, det var matrostøj, som man gik med, da man var mindre. jeg synes jeg så fjollet ud i det, men jeg havde selv valgt at ville føje herren og fruen i hvad de sagde jeg skulle.
Da Mette og Kirsten kom ud til bilen, var Mette klædt i en lille skolekjole, hun lignede en skolepige der var på vej til første skoledag, med sin mor.
Kirsten var klædt i en lang cottencot, jeg tvivlede igen idag om hun havde noget indeunder, det skulle jeg senere finde ud af.
Kirsten gav mig en adresse på Fredriksberg. Jeg fandt hurtigt adressen og vi parkerede i gården, der var privat parkering til lejlighederne.
Vi stod ud af bilen, og fulgte lige i hælene på Kirsten, og stoppede på første sal. Kirsten ringede på døren, Mette og jeg lignede to skolebørn der var på vej til rektor, sammen med vores mor.
En ved navn Kris lukkede op, hun var midt i fyrene vil jeg tror, hun hilste kærligt på Kirsten, nærmest med et tungekys.
Vi blev vist ind i en stue med en sofa og lænestole. Mette og jeg blev budt en sodavand, jeg en grøn og Mette en rød. De to damer tog et glas vin, og de talte sagte med hindanden, så vi ikke kunne høre det, men ad og til pegede de på Mette og jeg og grinede.
-Skal vi se at komme igang sagde Kris til Kirsten, Lad os bare det.
-Kom med her sagde Kirsten og Mette og jeg fulgte med, hen til en dør hvor Kris trykkede en kode for at komme ind.
Rummet var oplyst med nogle spot rundt omkring jeg gjorde store øjne for midt på gulvet stod to bænke, sådan nogle som doktore, har stående. Der var også et gummilagen bredt ud på gulvet, samt andre snedige redskaber som jeg ikke kendte til endnu.
-Tag jeres tøj af begge to, og kom hen til hver en bænk sagde Kris.
Jeg begyndte at tage mit tøj af, det var første gang jeg skulle være nøgen over for Mette, men også for Kirsten.
Mette og jeg blev bundet fast til hver en gynækologbænk, med benene spændt op. min pik var begyndt at røre på sig.
-Hvad er det for du stivpik sagde Kirsten og tog et kærligt tag i min pik, var den ikke stiv så blev den det nu.
-Det skal jeg nok hjælpe dig med sagde Kirsten og tog en tynd lædersnor der blev bundet rundt om nosserne op omkring pikken og ned til bænken, så min pik strittede endnu mere.
-Vi vil nu barbere alle hårene af jeres fisse og pik, så vi ikke får problemer med dem mere.
-Vi starter med Mette, Kris kom med vand og sæbe.
Kirsten gik hen og tog sin Cottencoat af, jeg så nu hun havde en latextop, hvor hendes bryster lå i to skåle og forneden havde hun en bundløs latextrusse.
For første gang så jeg hvad Kirsten havde været til Pirceren for at få lavet for i skamlæberne sad der to guldringe, dem viste hun til Kris og hun var henne og røre ved ringene.
Kris lagde også den lange røde kjole hun havde haft på, da vi kom, hun havde et helt sort korsage sæt på, hvor brysterne hang frit ude. Hvilke bryster, det lignede nærmest to håndbolde der var sat fast på brystet af hende, de var meget faste, helt silikone bryster, så havde jeg også set sådan nogle i RL.
Kirsten var over Kris med det samme og slikkede hendes håndbolde, det var noget Kris kunne lide, hun beyndte at stønne.
-Vi må heller se at få lavet vore arbejde med de to unge menesker sagde Kirsten.
Kirsten gik igang med en saks og klippe de små dun af Mettes fisse, senere gik hun igang, med skraber og alle hårene helt om til omkring røvhullet kom af, havde min pik ikke strittet før så gjorde den nu, det var nærmest som at snoren skulle springe.
Medens Kirsten barberede Mette stod Kris bag hende og med fingre og tunge slikkede og fingerkneppede hun Kirsten, som havde svært ved at stå stille i arbejdet.
Da Mettes Fisse var lige så glat som den dag hun blev født, sagde Kirsten til Kris.
-Slik tøsens fisse og lad mig se at hun kommer, det har hun fortjent, når hun sad så stille under mit arbejde. Kris var over den glatte fisse som en ørn, og med fingerne slikkede hun uden på fissen, med fingerne skilte hun revnen og satte sin tunge direkte på den spændte tap, og inden længe var Mette ved at springe sine bånd da hun spændte kroppen i en bue så meget som båndene tillod, og faldt lidt efter slapt sammen i stolen.
Kirtsen og Kris tog et glas vin medens de sad og tog på hindanden, Kris æltede Kirstens store bryster, trak i de ringe som sad i vorterne og heller ikke de to nye ringe i skamlæberne undgik hendes fingre.
-Så er det knægtenes tur til at komme af med hårene ved og på Pikken sagde Kirsten.
-Jeg synes du skal barbere ham medens jeg kigger og leger lidt med din bagdel.
Kris gik igang med saksen og senere, med skraberen og fjernede alle hårene, på og omkring pikken.
Da hun var færdig kravlede hun op på stolen, til mit hoved.
-Nu skal du se en overraskelse, jeg har til dig, du skal slikke mig, til jeg kommer som tak, imedens vil Kirsten slikke din stive pik til den sprøjter.
Kris begyndte at smøge trusserne ned, og hvad var det, der hvor fissen skulle sidde der var der en lille tynd pik, den lignede nærmest en blyant, som den hang slapt der mellem benene på hende, altså en rigtig SHE MALE, der var ikke nogen som helst spor af hår omkring den tynde pik.
Det var ikke første gang, jeg skulle have en pik i munden, jeg havde engang sammen med en kammerat prøvet at slikke på hans pik, og han på min, men ingen af os havde fået udløsning.
Kris tog fat i den tynde pik og satte den hen til munden på mig og jeg åbnede og prøvede at sutte på den, jeg kunne mærke, at den voksede i min mund, men helt stiv blev den aldrig, jeg slikkede det bedste jeg havde lært.
Kirsten havde min pik i munden og denne vanvittige seance, og hendes slikkkeri, fik min pik til at eksplodere i munden på Kirsten, hun forsøgte, at sluge det, men der kom for meget så det løb ned af hagen, dryppede ned på hendes store bryster.
Jeg slikkede videre på den tynde pik, og pludselig kunne jeg mærke det trak i pikken i munden, og den voksede lidt i min mund, og en lille klat sperm kom ud af pikken, Kris faldt sammen over mig.
Kirsten gik hen og løste Mette fra stolen og jeg blev også løsnet, men jeg var helt slap i det hele efter denne kraftige udløsning.
-Læg dig her sagde Kirsten til Mette og pegede på gummilagnet.
-Jeg skal tisse, det vil jeg gøre på dig sagde Kirsten.
-Det skal jeg også efter min pik er kommet, sagde Kris.
Kirsten stillede sig over Mettes hoved, og sank ned over hendes hoved og spredte selv læberne.
-Lej med mine ringe med din tunge, men ram ikke min tap, sagde Kirsten. Mette gik igang med at lege frækt med de to ringe der strittede ud i fissen hos Kirsten.
_Pis du på hendes fisse, det er bedre end barbersprits sagde Kirsten, og Kris stillede sig og legede, med den slappe pik. Pludselig kom en lille stråle ud af den lille pik og den ramte, Mette lige på fissen, hun kunne ikke ligge stille da strålen ramte hende.
-Nu kommer mit også, og Kirsten rejste sig så hun stod bøjet over Mette og en kraftig stråle, ramte først Mettes små bryster, senere rettede hun strålen direkte i hovedet på Mette, Mette lukkede øjnene og munden kunne jeg se, og pisset fossede ud over hende.
-Slik mig ren sagde Kirsten til Mette og sænkede sin fisse ned over hovedet på Mette.
-Kom her hen så skal jeg slikke din pik ren sagde Kirsten til Kris, hun slikkede den lille blyant, hun havde hele pikken i munden.
Kirsten, sad mere og mere uroligt, på hovedet af Mette og pludselig kom et højt suk og støn fra Kirsten hun havde fået orgasme.
De gik alle tre i bad, da de var færdige kom de ind til mig.
-Slik hans pik så den bliver stiv og kan kneppe, sagde Kirsten til Mette, Mette begyndte og lege med mine nosser og slikkede min pik, så den voksede, i hendes mund.
Kris havde lagt sig ind over en af stolene, og Kirsten smurte noget glidecreme på hendes røv, især røvhullet, blev smurt ind.
-Kom herover og stik din pik ind i denne røvkusse.
-Mette du slikker pik på Kris, og jeg vil nu Kneppe dit røvhul Mads, Ups det var første gang jeg skulle have noget op i mit røvhul, der var ligeså at vi pik faldt omgående, den faldt ud af røven på Kris.
-Slap du bare af jeg skal nok være forsigtig, og jeg mærkede at hun hældte noget creme på min røv, først havde hun en finger inde, så to fingre og min muskel begyndte at slappe af, samtidig med at min pik voksede igen.
Jeg så ud af øjenkrogen, at Kirsten gik hen og tog en gummipik på med sele, det så sjovt ud denne hvide pik stod lige ud i luften, hun satte den til mit røvhul, jeg holdt vejret, mon jeg kunne rumme denne store gummipik, men pludselig gled den ind, lidt ud igen og med stor kraft stødte Kirsten den ind i min anus, De stød som Kirsten sendte op i mig, forplantede sig til Kris, jo hårdere Kirsten stødte i mig jo hårdere stødte jeg i Kris.
Jeg kunne mærke at dagens anden udløsning var på vej, jeg sendte en ordentlig ladning, ind i røven på Kris, Jeg kunne mærke at Kris også fik udløsning i munden på Mette, min pik gled ud af røvkussen.
-Slik hendes røvhul rent sagde Kirsten til Mette, og hun måtte sætte tungen til røvhullet og slikke min sperm op.
Kirsten trak også pikken ud af min røv.
-Kom her hen så skal jeg slikke din pik ren, og det gjorde hun godt.
Det var en begivenhedsrig eftermiddag.
Nu er der vel ikke mere der kan overraske mig tænlte jeg.
Nå vi får se.

Efter episoden den eftermiddag hos SHEMALEN Kris, var jeg åben over for alt nyt, og havde bestemt mig for at intet skulle være uprøvet, i mit ophold her hos herskabet Kirsten og Peter.

En eftermiddag fik jeg besked på at stille i stuen iført, boxershorts og stram T-shirt, ellers intet.
Da jeg kom ned i stuen var Helle, Kirsten og Peter til stede i stuen.
-Nu skal vi have en sjov eftermiddag, sagde Peter og krammede Helles bryster, så jeg kunne se at brystvorten rejste sig og stridtede igennem den tynde bluse.
Kirsten var i en skindnederdel og en korsage hvor hendes bryster hang frit ud i luften. Peter havde et lændeklæde på i skind, og han havde ingen ting på overkroppen.
-Helle tag dit tøj af så jeg kan se din lækre krop sagde Peter til Helle.
Helle smed alt tøjet og stod nøgen midt i stuen, med den lille ring der skinnede lige midt i fissen. Peter gik hen til Helle og med en lille tynd kæde som han satte i ringen i fissen trak han hende afsted efter sig, vi andre fik besked på at følge med, Peter stoppede ved en dør som gemte sig bag et gardin, der var det samme åbningssytem som der var den dag vi var på besøg hos Kris.
Peter trykkede koden, og døren åbnede sig, dette rum havde jeg ikke set før, det var indrettet med mange snedige maskiner, bænke, kors alt som hjertet kan begære til en SM leg.
Helle blev ført hen til et kors, hvor hun blev bundet fast med remme ved benene, armene og for det ikke skulle være løgn, fik hun også en bred rem om livet, så Helle var spændt helt fast til korset.
Peter tog i et håndtag og pludselig hang Helle, med bennene lige i vejret og hovedet nedad. Peter tog nogle klemmer som han sad fast i Helles bryster, jeg hørte der kom et stille suk fra hende, da de blev sat fast i hendes bryster, de to klemmer blev forbundet til den lille ring der sad lige over klitioris, og han spændte den så den trak lidt kunne jeg se.
Kirsten der havde forholdt sig roligt kaldte på mig.
-Kom herhen knægt jeg bliver liderlig af at se de to lege, så du skal slikke min fisse til den kommer, hvis du ikke gør det godt nok vil jeg straffe dig, sagde Kirsten.
Kirsten løsnede sin nederdel og nu stod hun kun i sin korsage som støttede brysterne frækt, hun lagde sin på en lille briks, med spredte ben, og for første gang så jeg de to ringe på nært hold, det var også første gang jeg havde tungen begravet i Kirstens Fisse.
-Se så at komme igang knægt nærmest råbte Kirsten.
Med det samme satte jeg tungen til den glatte fisse, og slikkede det bedste jeg havde lært, og hurtigt begyndte Kirsten at stønne, hun lå selv og legede med sine store bryster og de to ringe som sad deri.
Peter havde hovedet begravet i Helles glatte fisse, det var nærmest som skulle han æde hendes fisse, Helle havde munden lige ud for Peters lille tykke pik, efter at han havde ladet lændeklædet falde og hun slikkede den tykke pik så godt hun kunne komme til det, det var helt stiv nu.
Jeg fik nu besked på at lægge mig på den lille briks og mine hænder og føder blev spændt fast så jeg ikke kunne røre mig, af Kirsten, som nærmest rystede af liderlighed, med det samme satte hun sig over mit hoved, og jeg kunne fortsætte mit slikkeri.
Helle var ved at komme kunne jeg høre på hendes vejrtræning, og hendes krop spændtes og hun skreg sin orgasme ud i rummet.
Kirsten flyttede sig lidt frem og satte munden til min pik, og med det samme rejste den sig.
-Slik mit røvhul, du skal have tungen helt ind, så jeg er helt ren til at modtage en pik.
Peter kom over til briksen og begyndte at ælte Kirstens store bryster, det var noget hun kunne lide.
-Nu vil jeg have pik meddelte hun os. Kirsten gled længere ned og satte sig ned over, min stive pik, som ubesværet gled helt i bund, i hendes glatte fisse.
-Peter kom med din tykke pik og knep mig i røven.
Peter satte sin tykke pik til Kirstens anus, og predsede lidt, også han gled helt ind i røven på hende, jeg kunne mærke den lille tykke pik igennem den tynde væg, der skilte de to huller af.
Kirsten begyndte nu et helt ridt på de to pikke som spiddede hende, det tog ikke lang tid så fik hun sin første orgasme, og hvilken en, det var næsten som ville hun knække de to pikke der var inde i hende.
Jeg måtte først overgive mig og jeg sendte en syndflod af sperm op i hendes fisse, jeg kunne også høre på Peter at han havde heller ikke langt igen.
Kirsten flytte sig op så hendes fisse var lige over mit hoved og jeg kunne se at hun predsede min ladning ud af hendes fisse og ned i hovedet på mig.
-Åben munden så du kan smage din dejlige sperm, sagde Kirsten, og hun predsede det ud af fissen.
Peter kom også op til mit hoved og begyndte at gnide, den tykke pik, lige over mit hoved, og pludselig sendte han sin ladning lige ind på sin kones glatte skamlæber så også hans sperm løb ned i min mund.
Kirsten rejste sig og gik over til Helle og vendte hende, så hendes hoved igen kom øverst, og kyssede hende, hun trak i de to klemmer, som sad i Helles bryster og et lille skrig kom fra Helle.
Peter predsede sin lille pik ind i munden på mig.
-Slik mig ren sagde han og jeg måtte slikke den tykke pik helt ren efter hans udløsning. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at rejse sig igen, den rejste sig endnu mere da Helle satte munden til min pik og pludselig stod den igen.
Helle satte sig ned over min stive pik, for anden gang denne eftermiddag fik jeg redet min pik af en kvinde.
Peter og Kirsten stillede sig på begge sider af os og æltede Helles bryster, og masserede mine nosser.
Jeg kunne mærke at jeg kunne holde længere denne gang.
Vi fik besked på at stoppe og jeg blev løsnet så jeg kunne lægge mig på gulvet og Helle besteg igen min stive pik, og begyndte at ride den.
Peter og Kirsten tog opstilling på begge sider af os, pludselig mærkede jeg en varm stråle der ramte mig. Det var Peter og Kirsten der pissede på os fra begge sider, de forsøgte at ramme os over hele kroppen og det lykkes.
Jeg kunne høre at Helle var ved at komme og jeg kunne også mærke at spermen predsede sig på. Lige da jeg sendte min ladning afsted, fik Helle en rystene orgasme og sank sammen over mig.
Da vi kom til os selv igen, var Helle og Peter igang igen denne gang kneppede han hende bagfra, i dybe stød og kort tid efter rystede han sin ladning op i sin kones fisse, og de faldt også sammen over hindanden.
Vi gik alle i bad, begge de to piger prøvede at slikke vores pikke, men ingen af dem var i stand til at rejse sig mere denne eftermiddag.

En eftermiddag blev der sendt bud efter mig, jeg skulle stille i rummet.
I rummet var kun Peter og Helle (stuepigen).
De var begge nøgne, og jeg fik også besked på at lægge tøjet.
Helle var sat fast i gabestokken og Peter stod foran hende med sin pik hen til hendes mund og hun suttede den lille tykke pik, som svulmede nærmest mere op og blev tykkere.
-Slik hendes fisse og røvhul så det er klar til jeg skal have min pik begravet i disse to huller lød ordren fra Peter.
Jeg satte tungen til Helles fisse og med det samme skød hun røven bagud, så meget hun kunne for den stilling hun var sat fast i.
Det var ikke fordi hun skulle blive mere våd, for det nærmest svømmede dernede, desto bedre så var der smørelse til at smøre hendes røvhul med, jeg predsede en finger ind i hendes røv og så to fingre og med det samme gav hun efter så der var plads til mine fingre.
-Flyt dig nu skal min pik mærke denne lille fisse sagde Peter, du kan gå om så hun kan slikke din pik.
Peter massede sin lille tykke pik ind i fissen på Helle, i et stød gled den helt i bund i den våde fisse.
Helle havde svært ved at holde munden omkring min rejste pik, med den kraft Peter stødte i hendes fisse.
Han stødte sin tykke pik ud og ind i hendes fisse, efter et stykke tid trak han pikken ud af Helles fisse og satte den tykke pik hen mod hendes røvhul, og predsede på, Helle gav sig lidt da han predsede sin tykke pik ind i røvhullet på hende, jeg troede at Helle ville bide min pik af da Peter med stor kraft borede den helt i bund i hullet.
-Kom herom sagde Peter til mig og slik tøsen mededens jeg knepper hende.
Jeg kravlede ind under de to, og satte munden til den glatte fisse, som nærmest sejlede med den behandling som Helle var udsat for, med pikken i røven og min tunge spillede på hendes klitoris, og det varede ikke længe før at Helle vred sig i en orgasme, Helle havde svært ved at stå stille.
Peter tog et fast greb om hendes hofter og satte tempoet op, så hans tykke pik gik som et stempel i Helles røvcylinder.
Pludselig spændtes musklerne i Peters krop og med en volsom kraft stødte han pikken i bund og han pumpede sin sperm op i hendes røvhul.
Efter et stykke tid faldt pikken ud helt slap.
-Slik hende ren fik jeg ordre til. Jeg satte munden til hendes røvhul og måtte slikke Peters sperm i mig.
Peter gik om foran Helle og hun måtte slikke hans pik ren efter opholdet i hendes røv.
Jeg fik besked på at sætte mig op på hesten. Det er en anordning med en gummipik i midten, den ligner nærmest en gyngehest, godt at gummipikken var smurt godt ind i creme og safter fra den sidste som havde bugt den.
Jeg fik med besvær sat mig ned over gummipikken som geld i bund i min røv.
Helle blev løsnet, og fik besked på at slikke min pik stiv. Da min pik var rejst som en mast, fik Helle besked på at sætte sig op på min stive pik og ridde mig til en udløsning.
Helle startede sit vilde ridt og mit røvhul blev bombarderet af gummipikken som hver gang Helle hævede sig, gled lidt ud og når hun med stor kraft satte sig ned på min pik, gled gummipikken i bund i min røv.
Der var kommet endnu en person ind i den opfindsomme rum.
Det var Kirsten som hurtigt kom af tøjet og med det samme var hendes mand over hende og slikkede hendes glatte fisse, som en kattekilling som får fløde første gang.
Med det resultat at hurtigt rystede Kirsten sin orgasme ud i rummet.
Kirsten kom over til Helle og jeg.
-Flyt dig nu vil jeg mærke hans pik, sagde Kirsten til Helle, og Helle kravlede ned og Kirsten besteg min stive pik, havde jeg ikke blev reddet før så blev jeg det nu.
Efter kort tid kunne jeg mærke min udløsning var på vej, og jeg sendte en ordentlig ladning afsted i fissen på Kirsten, som i det samme fik en rystene orgasme
Peter og Helle havde lagt sig hen på et lagen, på gulvet, og han havde begravet sin tykke pik i Helles fisse, for andengang den dag.
Kirsten kravlede ned af min pik og jeg kunne se at mit sperm løb ned af lårene på hende, da hun gik over til de to kneppene på gulvet, og satte sig ned over ansigtet på Helle og lod mit sperm løbe ned i munden på hende og hun slikkede det alt sammen op og senere fortsatte hun med at slikke fissen på Kirsten som igen fik orgasme af den behandling tungen gjorde ved hendes fisse.
Pludselig predsede Kirsten kunne jeg se og en stråle pis ramte Helle lige på brysterne, Kirsten rettede strålen ind efter hovedet på Peter som blev fuldstændig oversprøjtet af den gule stråle som væltede ud af fissen på Kirsten.
Jeg skulle selv pisse og jeg gik hen til de andre og gend lidt på min pik og pludselig kom pisset og jeg overpissede begge de to kneppene og det var noget Peter kunne bruge for han spændtes og han sendte sin ladning op i fissen på Helle.
Efter et stykke tid faldt hans slappe pik ud af fissen på Helle, og han rejste sig med pikken i hånden, nu var det hans tur til at sende sin urin ud over Helle, som nærmest var helt badet i vores pis.
Da Peters første stråle ramte Helle, kom der også en stråle fra Helle hun sendte sit pis op i luften samtidig med at Peter overpissede hende.
Dette var nok den stærkeste opvisning jeg nogen sinde havde deltaget i.

Indsendt af DIRTY

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *