Svigermor i haven

Oprettet den 9. maj 2013

I gymnasietiden mødte jeg en dejlig pige, og vi faldt hurtigt for hinanden. Vi elskede tit og dejligt, og ofte overnattede jeg hos hende. En sen aften, hvor vi havde elsket, smuttede jeg nøgen på badeværelset. Da jeg trådte ind på badeværelset fik jeg en overraskelse, da min svigermor stod nøgen og smurte sin krop ind i lotion, og hun var ved sine bryster. Hun smilte til mig, og jeg lo forlegent og undskyldte. Samtidig rørte min pik på sig, da min svigermor havde en fantastisk krop og nogle af de smukkeste bryster, jeg nogen siden har set. Hun holdt sig utrolig godt af, hun var 42, piger i 20-30 års alderen ville være misundelig på hendes flotte krop. Hun tog et badehåndklæde om sig, og sagde, jeg kunne få badeværelset. Idet hun gik ud af døren, kiggede hun på min mørklødede 18 årrige muskelløse solbrændte krop og mit store tykke vedhæng, som nu var vokset endnu større. Hun smilede og smuttede ud. Jeg forrettede, hvad jeg skulle, og smuttede ind til min kæreste i hendes seng men et ordentlig jern på, og elskede inderligt med min kæreste, hvor fantasier om min svigermor fyldte meget. Jeg kunne høre, at svigerforældrene også elskede, og der kunne ikke være tvivl om, at svigermor også var blevet inspireret af mødet på badeværelset. Da min kæreste og jeg begge var kommet, lå vi og røg og kælede, og kunne høre, at hendes mor stønnede og forlangte at blive taget hårdere og hårdere. Vi blev begge ophidset igen af de frække lyde indefra soveværelset, og elskede en gang til. Jeg tog min kæreste bagfra, og forestillede mig, at det var svigermors dejlige balder og lår og krop jeg besteg, jeg kneppede min kæreste hårdt, og hun fik pik, så hun stønnede og hulkede af liderlighed.

Da vi var færdig i gymnasiet som 20 årrige, startede vi med at skulle læse efter sommerferien, og fandt en lejlighed, vi skulle flytte ind i. Lejligheden skulle males og ordnes, men til al held var svigerfar ferm på fingerne og kunne lave det meste. Jeg arbejde i sommerferien for at opspare penge. En fredag havde vi aftalt, at jeg skulle komme til middag, min kæreste og svigerfar var i lejligheden og gjorde den i stand, og skulle ankomme tidligt om aften. Jeg ankom fredag eftermiddag en dejlig varm sommerdag, og svigermor lå ude i haven og tog solbad i eva-kostume. Hun kiggede på mig, da jeg kom ud i haven, og spurgte om jeg ikke havde lyst til tage solbad sammen med hende. Jeg svarede, ja, og sagde, at jeg lige ville tage et brusebad først. Efter badet kom jeg ud i haven, og lagde mig ved siden af svigermor på en liggestol. Hun skænkede noget koldt op at drikke, og vi lå og talte lige sammen. Jeg havde blot en håndklæde om mig, og nød solen. Min svigermor lå og slappede af på maven og lod til at døse hen. Jeg beundrede hendes smukke krop, lange ben, runde balder, og fik et jern på ved tanken om hende. Jeg døsede også hen, og vågnede ved at hun rørte let ved mig, og spurgte, om jeg ikke ville smøre hende ind på ryggen med solcreme. Jeg smurte hende i ind, og nød at kunne berøre hendes smukke krop. Min pik var stiv og stor, og jeg sørgede for at hendes lår og ben også fik den rette beskyttende solcreme. Da jeg var færdig, måtte jeg lægge mig på maven for at skjule mit stive jern. Jeg døsede igen, og vågnede ved at svigermor kaldte på mig. Det var blevet sent på eftermiddagen, og hun forslog, at vi skulle klargøre aftensmaden. Hun sad på sin liggestol, havde fået bikinitrusser på og var ved at lukke bikini-bhen. Og jeg beundrede hendes store fyldige smukke bryster. Vi brød op og gik ind i huset, jeg smuttede i noget løst sommertøj, mens svigermor lavede salat iført bikini og forklæde et syn som jeg fandt utrolig sexet og ophidsende. Telefonen ringede og det var min kæreste, som fortalte, at hun og h nået så langt, at de ønskede at gøre lejligheden færdig det skulle blot male loft og tapet. De regnede med at kunne være hjemme sent på aftenen, så vi skulle bare spise, de kunne varme det op, når de kom hjem.

Svigermor sukkede lidt, men glædede sig over, at lejligheden snart var færdig. Vi spiste sammen og nød en flaske hvidvin og snakkede og flirtede faktisk med hinanden. Hun var iført en let hvid sommerkjole, som fremhævede hendes smukke krop og solbrændte hud, og jeg nød mit selvskab med den smukke kvinde. Ved opvasken kiggede jeg på hende og den lette sommerkjole og lagde mærke til at jeg tydeligt kunne se hendes hofter, balderne afrunding og fyldige bryster. Åhh, min pik ville bare ud.

Vi satte os ind i sofaen i stuen med kaffe, og hun foreslog, at vi skulle have en cognac til. Hun sad meget feminint med benene oppe under sig, og holdt smilende cognac glasset op til en skål. Jeg kiggede ind i hendes smukke grå øjne og skålede igen smilende til hende. Hun bøjede sig lidt fremover, og jeg havde frit udsyn til hendes smukke fyldige runde bryster i sommerkjolen. Vi mødtes i en langt kys, og tungekyssede hinanden. Vores hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe. Vi behøvede ikke at sige noget, vi havde spillet op til hinanden gennem lige fra mødet i badeværelset den sene aften – hele eftermiddagen den dag, havde begæret hinanden længe. Jeg lynede hendes kjole ned, og trak den ned af hende, først kom hendes smukke bryster med strittende brystvorter frem, så en dejlig solbrændt slank mave og et smukt venusbjerg. Jeg stønnede af liderlighed, min pik bankede af ophidselse. Jeg kyssede hendes mave, indsnuste hendes køn og lod mine hænder stryge let op af hendes inderlår. Hun skubbede mig bagover, og åbnede min skjorte, så min brystkasse blev fri, og lagde sine hænder fladt på min brystkasse, kyssede mig og lod sin tunge glide ned af min hage, hals, cirklende ned af min krop. Da hun nåede mine shorts, knappede hun dem op og lynede ned, og tog omkring min store stive tykke pik, og trak den ud. Hun kiggede på den og kunne se safterne omkring glansen og hun sukkede stønnende. Hendes mund lukkede sig om mit pikhovede og mens hendes tunge gled søgende og frækt omkring glansen, trak hun min shorts og trusser af mig. Hun suttede og sugede min pik, så jeg var helt væk. Aldrig var min pik før blevet behandlet så følsomt og frækt. Hun holdt om roden, lod tungen glide op og ned af stangen, suttede igen sugende på pikhovedet, lod tungen glide ind og ud af revnen i pikhovedet. Masserede nosserne og sugede dem på skift i sin mund. Som datter var mor et naturtalent til at slikke pil, ingen tvivl om hvorfra datteren havde arvet sine talenter, men moren var mere erfaren. Således kom hendes tunge helt ned og mass mellem nosserne og anus, mens hun masserede pikskaftet, en gang i mellem gled tungen henover anusåbningen, noget jeg aldrig havde prøvet før. Hele tiden vekslende mellem sutning, slikning, klemning. Jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme, det snurrede i mine nosser. Jeg sagde, at jeg kommer, hvis hun fortsatte. Hun sagde: Ja kom, hun ville smage mig og have mig til at sprøjte i hendes frække mund. Hun sagde også; Bare rolig, du skal nok får lov til at komme op i mig, men du kan længere, når du først er kommet en gang, og jeg vil elskes længe og hårdt af din dejlige tykke pik. Hun strammede suget om min store tykke stive pik, bevægede hovedet hurtigere op og ned, så jeg var helt væk mens hun masserede sine bryster og klemte sine brystvorter. Det var mere end jeg kunne klare. Stønnende kom jeg, sprøjtende adskelige ladninger af hvidt varmt sperm i hendes mund. Hun klynkede og stønnede og suttede mig helt rent meget forsigtigt. Min ophidelse var utrolig, som første gang jeg var i seng med en pige, min pik holdt sig stiv og rank. Hun holdt om den, kiggede smilende på mig, slikkende sperm af sine læber med en fræk tunge. Åh, jeg har drømt og fantaseret om din unge muskeløse mørklødede krop, sagde hun til mig, og din store dejlige mørke tykke pik. Det var første gang en moden kvinde betroede sig sådan til mig, og jeg nød at være hendes objekt for hendes tilfredsstillelse. Jeg fortalte hende, mens vi kyssede og kælede, at jeg altid havde været tiltrukket af hende og haft fantasier om hende. Hun sukkede og puttede sig ind til mig hele tiden med en hånd lukket om min stive ranke store pik.

Jeg gled ned mellem hendes lår og spredte hendes ben, så min mund kunne komme til at kæle med hende. Hun stønnede og klynkede, da jeg lod en bred tunge glide roligt og langsomt ned af hendes kusse, masserende hendes clit og skamlæber. Med fingerne spredte jeg hendes skamlæber, smagte på hendes våde kusse gud, hun smagte som honning. Lod en tungespids glide over hendes skamlæber, stak tungen op i hende, og slikkede hele vejen op og ned. Hun rystede af liderlighed, og da min mund lukkede sig om hendes stive clit, klynkede hun hel vildt. Jeg stak en finger op i hende, herefter to og fingerkneppede hende, mens jeg sugede og suttede hendes clit. Hun tog imod og åndede tungere og tungere. Min anden gled op til hendes smukke bryster, kælende med dem, klemmende hendes stive brystvorter. Hun rystede og stønnede og kom længe i en dyb orgasme hun havde været lige så ophidset og liderlig som jeg. Min mund og hendes kusse var smurt ind i safter, som løb ned af hendes inderlår og ned mellem lårerne omkring hendes mørke anushul.

Min pik stod rank og bankende jeg følte, som om jeg havde en hingsts store pik og glædede mig til at kneppe den attraktive sensuelle modne kvinde. Jeg tog om hendes ben og spredte dem, så hendes våde dryppende kusse var åben og klar til at modtage mig. Hun lå på ryggen i sofaen, hendes store dejlige bryster med strittende brystvorter lå indbydende hele hendes krop kaldte på mig. Jeg førte min store tykke våde pik op i hende, og hun stønnede og sukkede, lod pikhovedet hvile lige indenfor skamlæberne nød hendes kusse, som lukkede sig om mig. Knep mig, knep mig, tag mig hårdt, sagde hun liderligt. Jeg bøjede mig ned, og suttede på hendes strittende brystvorter, masserede hendes bryster, kørte min pik i små cirkler lige indenfor hendes skamlæber. Lod mine tænder bide blidt i hendes brystvorter bed lige pludselig hårdt, så hun skreg og samtidig stødte jeg min bankende stav helt op i hende. Hun skreg igen og lukkede sine ben om mig, jeg begyndte at kneppe hende med lange dybe bevægelser, nød hendes kusse, som skiftevis strammede og masserede min pik. Jeg rejste mig på armene, så jeg rigtigt kunne komme til at støde helt i bund på hende. Hun klynkede og stønnede, og nød den unge store tykke ranke pæl, som kørte ind og ud af hende og gik helt i bund, så hun kunne mærke nosserne slå mod hendes balder.

Jeg var helt væk i nydelse, trak min orgasme ud og kunne kneppe hende længe, ikke mindst fordi hun lige havde givet mig et af mine bedste blow-jobs. Hendes hænder masserede min brystkasse, hun tog i mine brystvorter og knep dem sammen. Jeg opdagede en hidtil ukendt nydelse ved mig selv. Min pik blev om end endnu stivere og større. Åhhh, det er skønt, sagde jeg. Hun forstod straks, og førte sin mund op til mine brystvorter og begyndte at bide i dem på skift. Jeg blev hel vild, kneppede hende hårdere og hurtigere. Hun slap med munden og jeg kunne mærke en brændende fornemmelse i mine stive ømme brystvorter. Igen kom hendes mund tilbage, bed hårdere, så jeg skreg. Jeg kiggede på hende, hun pustede blidt og smilede. Jeg var nu hel vild. Løftede hende ned af sofaen, anbragte hende på gulvet på alle fire, så hendes dejlige balder var ligefor an min lænd. Hun kiggede tilbage over skulderen på mig. Jeg tvang hendes overkrop ned, så hun lå med armene spredt ud og med røven lige i vejret.

Jeg kiggede ned på min bankende pik, den var helt våd af hendes safter, min behåring og nosserne var våde hendes kusse drev af vådhed. Vi er helt i liderlighedens, nydelsens og sansningens univers. Jeg førte min våde store pik ind i hende, og begyndte at kneppe hende igen hårdt og dybt, hendes balder bevægede sig i takt til mine stød, hun stødte igen, når jeg i bund. Jeg tog om hendes balder, strammede min greb om dem, masserede dem hårdt og nød hendes smukke svag i ryggen og hendes lange lyse hår, som kørte fra side til side, mens hun blev gennemkneppet. Greb om hendes gyngende fyldige bryster og krammede dem hårdt, klemte dem sammen, så hun stønnede og klynkede. Hendes smukke balder indbød til det, trak mig lidt tilbage og slog hende med flad hånd på balderne. Hun skreg igen af velvære, slog hende hårdere og kneppede hende langsommere men stadig dybt og i bund mellem de hårde slag. Hun var helt væk, smerte og vellyst i blanding var cocktailen til den smukke modne kvinde. Hendes balder var røde og jeg kunne tydeligt se, hvor min flade håndflader havde slået hendes smukke balder. Jeg standsede, hun klynkede hulkende, jeg lod en finger glide ned af revnen mellem hendes balder. Lod fingeren glide helt ned til hendes våde kusse og samlede fugtighed. Min kæreste kunne ikke lide dette, kunne svigermor? Jeg masserede hendes rosetåbning, og kørte min pik langsomt frem og tilbage i hendes varme våde kusse. Jeg stak en finger op i hendes stramme anus, og hun gispede: Hvor er du fræk. Kunne mærke min egen tykke pik gennem den tynde hud, næsten mere end jeg kunne klare. Min kontrol over min orgasme blev sværere. Jeg trak mig langsomt ud af hende. Hun sukkede: Knep mig, det er så dejligt. Jeg greb om min våde pik og kørte pikhovedet i rullende bevægelser omkring hendes kusse opad, lod det våde pikhovede glide op og ned i hendes revne, legede og drillede hende. Hun sukkede og stønnede. Jeg spredte hendes balder, lod pikhovedet hvile på den indbydende rosetåbning. Nej ikke der, tag mig rigtigt. Som svar slog jeg hende hårdt på balderne, jeg bestemte, ville prøve analsex. Spredte hendes balder igen og lod pikhovedet hvile på hendes anusåbning. Forsigtig, vær forsigtig stønnede hun. Jeg pressede pikhovedet mod den frække stramme åbning, og kunne mærke, at den gav efter, min pikhoved gled stille og rolig ind i hendes anus. Hun stønnede og klynkede nu endnu mere end før, hun rystede. Lige pludselig gav hendes anusmuskel efter og min hårde hingstepik gled helt ind i hende. Hun skreg af smerte og lyst jeg begyndte at kneppe hendes frække varme stramme anushul. Hun kiggede tilbage på mig over sin skulder, og hviskede: Åhh, det er frækt og skønt. Sprøjt i mig, knep mig. Hendes ene hånd gled ind mellem hendes ben, og mens jeg kneppede hendes stramme varme hul, onanerede hun sin clit. Jeg kneppede hende hurtigere og når jeg gik i bund i hendes anus, udstødte hun klynkende uhhhh lyde. Jeg var helt væk igen, kunne mærke at jeg snart ville sprøjte det føltes som en kæmpeladning. Jeg kommer, jeg kommer stønnede jeg. Ja, sprøjt i mit frække hul stønnede hun og kørte sin clit hurtigere. Min pik dunkede, orgasmen kom rullende og jeg afskød flere ladningerne efter hinanden oppe i hendes dejlige anushul. Hun skreg, da hun mærkede mig komme. Hendes fingre kørte hurtigere mellem hendes ben. Åhhh, jeg kommer, stønnede hun klynkende. Og rystende kom hun i en orgasme, der fik hende næsten til at falde helt sammen jeg holdt min pik oppe i hendes stramme varme frække hul, kunne mærke min eftervirkningerne af ladning som dunkende fornemmelser i min stadig stive pik. Langsomt trak jeg mig ud, kunne mærke hendes ringmuskel stramme om mit ømme pikhoved, hun klynkede, da pikken skulle forbi, så var den ude, fra hendes åbne anushul løb min sæd og safter fra hende. Tog min skjorte og tørrede hende blidt af, lade hende ned på siden, og lagde mig ind til hende.

Åhh, det var skønt hviskede hun, det havde jeg aldrig prøvet før. Jeg sukkede af tilfredshed og tænkte frækt på, at jeg havde taget svigermors jomfru-anal-mødom og at det var min første analsex oplevelse. Vi kyssede og kælede blidt med hinanden indtil vi måtte op, blive vasket, få bragt orden i stuen og diverse ting, da svigerfar og min kæreste inden så længe ville komme hjem.

Indsendt af Anus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *