Tøsen er liderlig

Oprettet den 19. april 2013

Det var søndag aften. Jeg havde siddet sammen med en studie kammerat Erik og lavet opgave hele weekenden, da den skulle afleveres mandag morgen. Vi var næsten lige blevet færdige med den og min ven var gået ned for at hente den.

Mens Erik var gået ned for at hente den kom du, som altid i en lækker sommerkjole. Men i dag var anderledes da du havde højhælede sko på. Dem plejer du ellers kun at bruge når vi leger. Jeg spurgte hvorfor du havde dem på.

“Jeg ved at du har arbejdet hele weekenden med den opgave, så nu skal du have noget.” Det var jo et af de tilbud som man ikke siger nej til, og da vi nu var færdige så kunne det jo være en glimerne måde at slutte weekenden på.

Så jeg fandt hurtigt en øjenbind for jeg havde en overraskelse til dig. Da du havde fået det på kom Erik tilbage med opgaven. Han blev lidt overrasket over at se dig og at du havde bind for øjnene, men lavede ingen støj, så du opdagede ham ikke. Men han var en god bekendt af begge og du havde snakket om at have ham med i legen en gang. Det skulle blive i aften..

“Tag tøjet af nu,” sagde jeg. Det gjorde du på den måde som du ved at jeg tænder på. Da du kom til Bh’en bad jeg dig stoppe. Da du ikke var klar over min vens tilstedeværelse så kunne man jo ligeså godt forlænge uvildigheden. Så jeg fandt nogle øre propper, så vi kunne komme til at tale frit.

Jeg bad så min ven tage din BH af, hvilket han havde fortalt mig at han gerne vil prøve en gang. Han tog også g-strengen af, hvorfor skulle du dog bruge den til at gemme din glat barberet kusse. Så nu stod du kun med dine højhælede sko på, dem kunne man jo ligeså godt lade side.

Til en lejlighed som denne havde jeg gemt en rulle madfilm, det kunne være interessant at se hvordan det virkede. Jeg viklede din overkrop in i filmen, så du ikke kunne komme til at bevæge dine arme. Så lagde jeg dig i sengen, så jeg kunne få spredt dine ben med filmen. Nu lå du der med frit tilgængelig fisse og uden at vide der var andre tilstede. Så vi besluttede os for at prøve at tiere dig lidt.

Først fandt vi en medium dildo som han placerede i dig. Den blev skruet op på halv, så det var noget du kunne mærke. Du var allerede begyndt at prøve på at bevæge dig, men det gik ikke så godt. Men der var ikke nok til at vi kunne nyde forestillingen. Vi fandt nogle isterninger, da vi skulle til at lave nogle drinks for at nyde det show. Erik sagde at det kunne være sjovt at putte dem ind under filmen, så det gjorde han.

Nu begyndte vi at kunne lide sjovet og sad og nød vore Gin-lemon. Vi fik lige kastet et blik på opgaven, de virkede ikke som der skulle lave flere rettelser, så kunne vi nyde resten af aften.

Så begyndte vi at snakke om hvad vi skulle lave med dig. Nu var du jo helt åben, så kunne man jo udnytte dig, men vi blev enige om at det nok var bredere at vente lidt. Du var allerede godt kørende og hoppede rundt i sengen. Du bad om du ikke måtte komme nu, men da du ikke havde tilfredsstillet mig eller Erik for den sags skyld blev du nød til at vente. Jeg satte dildoen op på fuld styrke, nu var der ikke meget du kunne gøre og efter 20 sekunder kom du.

Det var helt fint så kunne vi komme til at afstraffe dig. Da alle mine ideer var opbrugte, spurgte jeg Erik hvad han syntes kunne være en god måde at lære dig ikke være ulydig på. Han havde desværre ingen ideer, så vi blev nok nød til at nøjes med ti slag med ridepisken. Jeg vendte dig så du kom til at ligge med røven i vejret. Jeg tog øreproppen ud og sagde at det var fordi du var ulydig og ikke gjorde som jeg sagde. Du får ti slag som du plejer.

Du talte højt mens Erik slog dig, da du kom til 10 troede du at du var færdig. Men det var du ikke. Det gav et stor chok i dig, da jeg ramte dig med pisken. Du skulle lige til at brokke dig, men du nåede at bide det i dig.

Nu kunne vi ikke trække den mere. Så var det jo godt at du lå helt blottet med røven i vejret. Erik var klar til at tage dig og jeg gav ham lov. Det varede ikke længe før han kom og du kom lige efter. Denne gang kunne jeg ikke straffe dig da du ikke viste bedre.

Nu havde Erik fået hvad han ville have, så jeg sagde farvel til ham. Så var det min tur til at få noget. Jeg ville benytte din lækre røv, som man ikke kunne gøre andet end at tage. Du virkede lidt mistænksom da jeg kom ind i dig. Jeg plejer ikke at kunne komme to gange på så kort tid. Men det glemte du vist tilsynedeladene hurtigt da vi kom i et brag.

Nu kunne jeg tage dit bind og høre propper af, og fjernede filmen. Det første du spurgte var: “Hvem var den anden” Jeg tror ikke at det var muligt at benægte at der var en anden så jeg sagde det var Erik. Du blev først lidt flov, men at du gerne ville prøve det en anden gang.

Indsendt af TOM

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *