Tvunget til pik

Oprettet den 1. maj 2013

Hver aften når min partner og jeg var i seng sammen, øregejlede han mig med fræk verbal? sex, hvilket jeg dog ikke havde det fjerneste imod. Det gav jo alligevel vores sex et dybere perspektiv. Men han vendte gang på gang tilbage til hvor dejligt han syntes det havde været, at overvære at hans kammerat kneppede med mig:
? Var det ikke dejligt frækt? spurgte han atter og atter, og som sandt var, måtte jeg jo gi’ ham ret.

En aften havnede vi tidligt i hans seng, og han begyndte atter på den samme let slidte plade:
? Var det ikke dejligt, Jette, med en fremmed fyr i sengen? Og da jeg nikkede samtykkende, sagde han. ? Lad os gøre det igen.. lad os ta’ ud i byen og finde en fremmed der vil kneppe med os?
? Mener du det..? spurgte jeg stadig ophidset af hans snak. ? Mener du det virkelig..?
? Ja for fanden, det er så’ dejligt frækt, og en lille smule små perverst!
– Michael (min kæreste), behøver det lige være i aften? tøvede jeg. ? Jeg vist rigeligt i din dejlige pik..?
? Ja, sagde han en smule fortrydelig, ? Du er tilfreds… men hvad med mig? tænker du ikke på at jeg kan ha’ lyst til noget mere..? Vær’ dog ikke så egoistisk!
? Det er jeg heller ikke, bebyrdede jeg. ? Jeg tænker da lige så meget på dine lyster, som på mi-ne egne.
? Nå, men så lad os da ta` ind til byen, sagde han ivrigt. ? Jeg kender et sted hvor folk med lyst til lidt det frække kommer og mødes?
? Nù? spurgte jeg lidt vantro. ? Klokken er næsten halv ti?
? Skide være med dét, sagde han og hoppede hurtigt ud af sengen. ? Lad os komme i tøjet, og af sted!
Jeg gav nølende efter. ? Hvad skal jeg ta` på af tøj?

? Noget frækt! En lårkort, sorte strømper, frække trusser og højhælede sko. Dét passer til lejligheden!

Tyve minutter efter holdt vi inde på Israels plads, hvor Michael påstod at mennesker med frække lyster mødtes i og omkring de offentlige toiletter.

Jeg var ikke blevet mindre ophidset under turen derind, for Michael havde undervejs “pillet” til-strækkeligt op under min lårkorte til, at min ophidselse ikke alene havde holdt sig, men var ste-get yderligere et par grader.

– Hvad gør vi? spurgte jeg nervøst, og kiggede på de enlige mænd der luskede rundt og så sig søgende omkring.

– Bare vent udenfor bilen, smilede han frækt, – så går jeg ned på toilettet og ser om jeg kan fin-de ud af noget.

Jeg stod og frøs i min lette påklædning, der bestemt ikke var beregnet på en kold oktoberaften, mens jeg så mig genert, men nysgerrig omkring. På trods af min manglende erfaring, gik det ret hurtigt op for mig at nogen af de fyre der rendte søgende rundt på pladsen efter kontakt, helt klart måtte være bøsser, eller i hvert fald bisexuelle.

Endelig kom Michael gående i fortrolig samtale med en mand i fyrreårs alderen. Da de nåede hen til mig, betragtede manden mig indgående, næsten som en udstillingsgenstand.
– Ser hun ikke dejlig ud? Sagde Michael, og løftede uden videre frækt op i min nederdel foran, og viste mine ben og mine trusser frem.

Manden nikkede tøvende mens han bed sig tvivlende i læben. – Joee. men jeg ved ikke rigtig, det var måske ikke lige en pige jeg havde tænkt mig.
– Kom nu bare. Lokkede Michael, – du vil ikke fortryde det.
– En anden gang måske, mumlede manden forlegent, og drejede om på hælen og forsvandt ud i mørket.

Det er svært at beskrive mine følelser, at stå der i halvmørket og på det nærmeste blive udstillet, og vraget på den måde jeg følte manden gjorde. Min ophidselse forsvandt som dug for so-len, og jeg havde kun èn tanke i hovedet, at komme hjem i en varm seng. – Lad os køre Michael, mumlede jeg forfrossen. – Lad os opgive det, det var også en dum ide.
– Nej for pokker, vrissede Michael, og jeg kunne høre irritationen i hans stemme. – Nu gennemfører vi det, nu hvor vi alligevel er kørt helt herind.

Michael forsvandt atter ned på toiletterne, og jeg stod atter tilbage frysende og på nippet til at opgive det hele. Jeg havde mest af alt lyst til at løbe over til stoppestedet overfor, og tage bussen hjem til mig selv. – Men jeg blev, forvirret og fuld af tvivl.

Den næste mand Michael kort efter kom med, fik det til at løbe både koldt og varmt ned ad ryg-gen på mig, på en gang. Han var stor, ikke bare i højden, men stor overalt, og tyk. Jeg skød på at han måtte være mindst 50-55 år gammel. Han var en rigtig arbejdertype, murerarbejdsmand eller måske havnearbejder, med store hænder, vejrbidt ansigt med små liderlige øjne, og jeg er sikker på at han måtte veje mindst 120 kg.

Michael viste mig stolt frem. – Hvad sir du så, grinede han. – Dejlig ung og lækker, ikke.

Manden lod sin store næve glide frækt nedover min hofte, og følte groft på min numse i den tynde nederdel. – Dejlig, brummede han. – Skal vi så komme af sted..?

Manden fik med stort besvær krummet sin store krop ind på bagsædet af Michael lille Fiat, og jeg satte mig frysende og let rystet på forsædet ved siden af Michael.
Manden lugtede af tobak, spiritus og sved i den lille vogn. Mine sanser kørte for fulde omdrejninger, og jeg havde svært ved at deltage i de almindeligheder som manden og Michael udveksle-de med hinanden under køreturen.

Michael vidste sikkert ikke hvad det var han gjorde ved mig. Jeg har aldrig fortalt nogen om mine tidlige ungpige fantasier, hvor jeg bliver mere end godt og grundigt “misbrugt” af en stor, fed og ildelugtende mand, af en type som vi netop lige havde samlet op på Israels plads. Det var jo en privat fantasi, som jeg klogelig havde hold for mig selv igennem flere år.

Så snart vi var hjemme i Michael lejlighed, blev jeg blev straks sendt ud efter øl i køkkenet, og da jeg kom tilbage i stuen, var den store mand og Michael allerede kommet af det meste af tøjet, og manden var i færd med at smide sine underbukser, men Michael beholdt sine på endnu.

Der gik et sug af begær ned gennem mit underliv, ved at betragte mandens store fede og tunge krop, som han ublufærdigt fremviste for os. Han modsvarede mine vildeste “hemmelige” fantasier, som jeg havde haft lige fra jeg var 11-12 år gammel, om den “mand” der skulle misbruge min spæde krop.

Han drak det halve af en øl ud i et køre, og bøvsede vulgært. – Kom herhen begge to, mumlede han med hæs stemme, og vinkede Michael og mig hen til sig.

Viljeløs og svag i knæene, stod jeg ved siden af Michael foran den fede nøgne mand, og mens jeg fandt mig i at hans ene store grove hænder rørte ved mine lår og mit underliv under nederdelen, så jeg hvordan han med den anden næve krængede Michael underbukser ned, og greb fat om pikken på ham og gned den op og ned.

– Tag tøjet af. sagde han til mig, og mens jeg i en tåge af begær smed mit tøj på gulvet, så jeg hvordan han greb fat om ballerne på Michael, og tog hans stive erigerede pik i munden, og sutte-de højlydt velbehagelig på den, mens han trak ham frem og tilbage ind i sin mund.

Geléagtigt lod jeg mig kommandere på knæ mellem hans fede lår, og begyndte så lydigt at sutte hans hårde pik det bedste jeg har lært.

Pludselig skubbede han mig væk. – Har i ikke en seng? Brummede han, og da Michael pegede hen imod sit soveværelse, tog han mig uden videre hårdt i armen og trak mig bagefter sig ind på dobbeltsengen, mens Michael fulgte tavst bagefter.

Her var ikke tale om kæl, kys og lange kærtegn. Han smed mig på ryggen og skilte brutalt mine ben, og inden jeg fik set mig om trængte han kort og brutalt op i mig med sin tykke pik, så jeg lå praktisk taget helt skjult under hans store fede og svedende krop. Han kneppede mig ikke, – han rå-bollede mig, kort og kontant, mens Michael havde fået anbragt sig på knæ mellem vores ansigter, og lod sig sutte af manden mens han bollede mig. Jeg var totalt hjælpeløs, af begær og indestængt liderlighed, og havde ingen mulighed for at protestere under hans store vægt, da han tvang mine ben op i fødestilling og brutalt skiftede pikken fra min fisse til min stramme røv, og bollede mig der, indtil han sitrende og bævrende af fedt kom med et brunstigt brøl oppe i min ende.

Jeg var totalt opslugt af røde tåger af begær, da jeg lå svedende og forpustet med orgasmerne strømmende igennem mig, og mere anede end så, hvordan manden kastede Michael om på ryggen, og med samme indestængte vildskab som før med mig, røv pulede han Michael så han klynkede i smerte og liderlighed, til hans pik sprøjtede langt op ad maven på ham.

Det var overstået lige så hurtigt og kontant som det var begyndt. Manden fulgte os ind i stuen, drak hurtigt, stadig nøgen, 2 øl hurtigt efter hinanden, klædte sig hurtigt på og forsvandt med en smilende bemærkning om at han jo også skulle tidligt op næste dag.

Jeg var både en smule forvirret, men også dybt tilfredsstillet, og turde ikke rigtig se Michael i øjnene bagefter. Jeg havde ingen lyst til at fortælle ham om at det havde været fuldbyrdelsen af en af mine mest vilde og hemmelige fantasier, og tog hjem til mig selv for at sove den nat.

Indsendt af Lotte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *