Voldtægt på Båden

Oprettet den 19. april 2013

Jeg har altid gjort lige, hvad jeg havde lyst til, når jeg sejler rundt i det caribiske øhav. Den dag sejlede jeg ind i den bugt, som jeg kalder min egen. Den er så smuk og fyldt med dejlige mennesker. Da jeg lænede mig frem for at sænke ankeret gled mine bikinitrusser op mellem ballerne. Jeg stod og beundrede kontrasten mellem min hvide hud, hvor bikinien normalt dækkede og min ellers perfekte solbrune kulør. Jeg rettede på bikinitrusserne og tog forsigtigt min bh af og smed den på dækket. Derefter strakte jeg mig, så mine store bryster blev skudt frem. Jeg tog også trusserne af, så jeg rigtig kunne nyde solen kærtegne min nøgne krop. Mine håndled blev pludseligt holdt i et jerngreb og tvunget om bag min ryg. Mit skrig stivnede, da jeg blev tvunget ned på sejlbådens varme trædæk. Luften var slået ud af mine lunger og jeg var nu ganske hjælpeløs. Jeg blev båret over til en stol, hvor mine hænder og fødder blev bundet fast til stolen med en fart, der chokerede mig. Endelig havde jeg fået vejret igen og jeg begyndte at skrige af mine lungers fulde kraft, samtidig med at jeg sled i rebene, der dog ikke gav sig det mindste. Jeg kunne ikke se, hvem min overfaldsmand var. Jeg følte hænder, der kærtegnede mine bryster og rev i mine brystvorter til de mod min vilje blev hårde. Jeg blev ved med sin grådkvalte råben, da jeg mærkede sololie blive hældt ned over min ryg og ind mellem mine balder, mens den varme olie løb ned over mit blottede røvhul og videre til min fisse, gik det i alt sin gru op for mig, hvad der var ved at ske og jeg begyndte at skrige endnu højere og mere desperat. Jeg kunne mærke en kniv mod min strube, mens noget stort og kødfuldt blev stoppet langt ned i halsen på mig og dermed stoppede mine skrig. Selvom jeg havde en kniv presset mod halsen, nægtede jeg at gøre noget ved pikken, der nu fuldstændigt fyldte mit svælg. Det betød dog ikke så meget, da hans pik voksede alene på grund af varmen fra min mund. Han havde et godt tav i mit lange hår, som han brugte til at rive hovedet frem og tilbage i en rytmisk bevægelse, mens hans pik blev ved med at vokse, mens han hamrede den ind i min forsvarsløse mund. Pikken ramte ind i mit luftrør, hvilket helt lukkede af for min vejrtækning. Min næse blev mast ind mod hans pikhår. Han blev ved med at holde mig sådan et minut, indtil han var sikker på, at jeg var ved besvime af mangel på luft. Med et trak han sig ud og udskiftede pikken med mine bikinitrusser. Det næste jeg følte var hårde bestemte hænder, der smurte olie over min ryg og ben. De oliefedtede hænder gled op mellem mine ben og masserede fissen. Det gav et sæt i mig, men jeg kunne ikke gøre noget for at stoppe det. Da jeg mærkede det store pikhoved mellem sine ben, gjorde hun alt for at presse sin fisse sammen, så han ikke ville komme ind, men jeg fandt hurtigt ud af, at det var forgæves. Jeg mærkede den olierede pik trænge ind i min stramme fisse og åbne den mere end nogensinde var blevet før. Så snart han kunne mærke mine solbrune baller, trak han sig langsomt ud igen for blot at hamre den ind i fissens inderste lag. Han begyndte at støde pikken ind og ud, mens hans pik blev fyldt med fissesaft. Han startede nu med at massere min røv med sololien. Hans tommelfinger begyndte at cirkle omkring mit endehul for så at proppe den ind i mit jomfruelige røvhul. Skammen fyldte min krop, mens han skubbede pikken ud af fissen og placerede den over hans to tommelfingre, der nu holdt mit anushul spredt. I total overgivelse måtte jeg åbne mit røvhul sig for hans gigantiske pik, da han pressede den op. Intet havde forberedt mig på den smerte, jeg følte, da jeg brutalt blev kneppet i røven. Mit sind hvilede i total smerte, mine muskler gik i krampe. Jeg bad til, at han snart ville komme, men det gjorde han ikke. Han vedblev bare med at kneppe mig hårdere og dybere. Han tog mine store bryster i hænderne og vred og klemte dem. Endelig stoppede det vilde ridt, ham sprøjtede sperm lang op i min røv. Han trak sin pik ud af røven. Fjernede trusserne fra munden så han kunne få staven ind mellem mine læber. Da jeg så, at han knyttede næven, begyndte jeg straks at suge og slikke hans safter fra hans lem. Hans pik syntes at blive større endnu, da han skød en tyk stråle langt ned i halsen på mig. Han trak sin pik ud af munden og med begge hænder fik han lukket min mund. Med tålmodighed ventede han på, at jeg igen og igen sank og fyldte maven med hans sperm. Rystende af skræk følte jeg nu hans hænder lægge sig omkring min hals, så jeg ikke kunne få luft. Grebet om min nakke strammedes. Jeg var klar over, at nu skulle jeg dø. Tårene begyndte at løbe ned ad mine kinder, mens jeg fortvivlet prøvede at få luft. Det hele var begyndt at blive uvirkeligt, da han endelig slap grebet. Pludselig var han væk. Jeg lå grædende tilbage med spermen løbende ud af mit udblokkede røvhul.

Indsendt af Linda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *