Voldtaget af teenagere

Oprettet den 1. maj 2013

Jeg er en meget flot pige og er godt udstyret, er meget slank og er udstyret med et par store c-skåle og en lille pariser røv og langt blondine hår. Jeg har også en tvillinge søster som ligner mig næsten på en prik undtagen hun har større bryster.

En dag efter arbejde mødtes vi på en café i det indre København og drikker en kop kaffe. Da vi er færdige, bevæger vi os ud til min bil for at komme hjem. Men min bil holder langt væk og nede i en mørk baggade, fordi en af mine venner som har lånt den bor lige i nærheden. Da vi kommer til bilen springer der to personer frem fra en skraldespand og de smider os ned på jorden og lægger vores hænder på ryggen og giver os håndjern på.

Da vi finder ud af hvad der er sket ligger vi bagbundet på jorden med en kniv mod halsen den ene person siger; vis vi ikke gør alt hvad de siger så dræber de os. Vi siger; vi nok skal gøre alt og pludselig siger den ene af drengene; “rejs jer op”. Det gør vi og finder ud af at vi er blevet overfaldet af to 16-17 årringe drenge. De løsner vores hænder og den ene trækker en pistol frem og siger vi skal tage alt vores tøj af. Da vi er helt nøgne får vi besked på an sætte os ind i bilen, en på bagsædet og en på førersædet, mens vi kører bliver vi begge truget med pistoler. Nu får besked på at kører ud til et tomt “in the middel of nowhere” sted. Da vi kommer frem bliver vi taget ud af bilen og med inden for hvor der står to dobbeltsenge. Nu ved vi hvad der skal ske, men de siger at vi skal spille strippoker med deres regler og de er at når de vinder tager vi et stykke tøj af og vis en af os vinder skal de gøre noget på os og hvis det ikke er godt nok så får de 5 slag I røven med en ride pisk.

De lader os vinde de første 10 spil så de er helt nøgne og så begynder de at vinde første gang de vinder siger de bare gå I gang jeg våger mig hen og giver den ene en kæmpe slimet tunge slasker og min søster gør det samme. Men det var ikke godt nok, så på skift får vi efter følgende 30 meget hårde slag i røven hver. Da de er færdige med at slå gider de ikke den leg mere og slutter med at sige at vi skal sutte pik på dem, men vi kan godt slippe hvis vi vil have 200 endnu hårdere slag mere i røven, og da det vil være for hårdt begynder vi at slikke pik på dem. Da de kom skulle vi også sluge al spermen, og det gør vi så bag efter skal vi slikke hinanden til udløsning. Når den ene af os er ved at komme skal vi slikke hinanden helt rene for fisse safter mens drengene sidder onanere ved siden af os, Da min søster kommer kaster den ene mig væk og stikker pikken ind i varmen og spermer lang op i hende. Da han er færdig med det, skal jeg slikke hende helt ren. Efter at vi har gjort de omvendt banker det på døren, og to mænd på cirka 30 kommer ind. De siger med det samme; “er det dem?”, og kikker på os. Den ene kommer hen til os og siger “hej” og tager os på brysterne. “De er gode nok” sagde den ene, og gav drengene en hel del penge. “I må godt må være med bare vi få først” sagde den anden.

De to mænd smider bukserne og begynder at kneppe os i røven og fissen. I løbet af de næste 2-3 timer kommer de begge to, op til flere gange og aldrig i de samme huller. Den ene kom 3 gange første gang kom han i min mund, anden gang over mine bryster, til sidste over min dusk, som min søster skulle slikke ren. Mens den anden af mændene bollede min søster i røven.

Da vi troede de er færdige, tager de en kæmpe stor dildo frem, og knepper os helt vildt med den alt for store dildo i røven, i ca. en time. Det gør til sidst meget ondt. Så siger de vi skal hente Anders, som er i rummet ved siden af. Han har en stor kæmpe pik, som jeg bliver beordret til at slikke pik på, indtil den kommer og sprøjter alt sin spermen ud over min søster. Da han kommer sprøjter den store pik ud over min søster, så hun havde sperm alle vegne. Der efter siger den ene af mændene; “Du skal smage Anders store lange pik i din røv og fisser”, men først skal du slikke alt spermen op på din søster så hun er helt ren. Jeg er totalt liderlig og slikker alt spermen op fra min søster og beder om at få den store pik og da den kommer i min fissen føles det som at jeg er ved at springe. Anders trækker den lange tykke pik ud min stramme og ømme fisse for derefter at stikke den op i røvhullet på min søster, i et langt støder han kæmpe pikken helt i bund og min søster skriger af smerte. Han tager om hendes hofter og bore denne kæmpe tykke pik ind og ud af min arme søster, man kan høre hans store nosser når de klasker mod hendes baller hver gang han stikker uhyret i bund. Han pumper der ud af i ca. 10 minutter og trækker pikken ud og spermer ud over søsters krop.

Da Anders er helt færdig med os begge to står de alle fire og onanere foran os, og de kommer næsten samtidigt, og sprøjter min søster til. Da de var færdige tog de deres tøj på og gik. Vi kan ikke bevæge os da vi begge havde for ondt i røven og fissen, til at kunne gå eller side.

Det var den gang jeg og min søster blev voldtaget?

Indsendt af Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *