Liderlig af Pisk

Oprettet den 18. april 2013

Jeg fik den største stiverik, der kan tænkes første gang jeg oplevede en god gang smæk i numsen. Jeg var i USA for at gå i skole der. Min værtsfamilie havde en dreng på alder med mig. En aften kort tid efter jeg var ankommet, havde jeg været til en introduktionsaften på skolen. Jeg kom lidt sent hjem. Min værtsfamilie var noget oprevet, ikke over at jeg kom sent hjem, men deres dreng John var ikke kommet hjem endnu. Kort tid efter ankom han, jeg tror nok han havde drukket et eller andet, for han var temmelig rap i kæften. Mit engelske var ikke så godt endnu, så jeg forstod ikke helt de ord de udvekslede. Men slutningen blev at min værtsmor bad John gå ind på kontoret. Jeg fulgte med. Her bad hun John om at trække bukserne ned. Han åbnede cowboybukserne, men tøvede lidt. Rask trak hun ham over til en slags divan. Hev rask i bukserne og derefter i underbukserne. Jeg fik hurtig stiv pik da jeg så hans bare røv. Min værtsmor pegede på en stol, hvor jeg satte mig. Her havde jeg udsigt til Johns penis og kønshår. Min værtsmor tøvede lidt og hentede en slags boldtræ. Hun kiggede på hans bagdel og penis. Hun rørte let ved hans balder og blev mere modig. Nu gled hendes fingre over numsen, ned over lårene, op igen og ind i revnen mellem balderne.

Hun kiggede længselsfuldt på hans penis og dristede sig nu til at røre ved den ganske let. Hans penis voksede ved hendes berøring. Pludselig tog hun fat i det flade boldtræ og gav ham et par rap i numsen. Hun rørte igen ved numsen og hans penis, der nu strittede utroligt ud i luften. Igen blev hun pludselig en anden, og gav ham en masse skældud for hans stive pik. Hun gav ham igen rap i numsen. Numsen var efterhånden blevet utrolig rød. Hun havde overset mig indtil nu, men bad mig pludselig hente et håndklæde på badeværelset. Hun bad mig nu holde håndklædet hen foran Johns pik. Hun ville ikke have griseriet på tæppet hvis han pludselig sprøjtede. Jeg holdt holdt håndklædet op foran pikken, men hun råbte halvt i ekstase: “Hold ved den”. Jeg tog forsigtig om den dejlige stive pik og kunne ikke lade være med at kramme den. Jeg trak forsigtigt huden tilbage og frem, men jeg kunne ikke gøre ret meget for John var omskåret. Samtidig gav Johns mor ham et par ordentlige rap i numsen og pludselig stod der et springvand ud af Johns pik. Jeg troede ikke at en pik kunne indeholde så meget sperm. Jeg skyndte mig at tørre spermen op. Johns mor blev pludselig sig selv. Hun sagde hurtigt, at han havde fået hvad han trængte til og sagde godnat. John rejste sig og gned sig på balderne. Hans store pik var faldet lidt. Jeg spurgte om der var noget, jeg kunne gøre. Han kiggede på mig og sagde at jeg vist havde gjort nok, men vi kunne drøfte det en anden dag.

En uges tid efter Johns afstraffelse var vi alene hjemme. John havde besøg af hans kæreste. En sød og veldrejet pige med buler de rigtige steder. Hun havde kun øje for John. John var som altid rap i kæften og hun kaldte han fræk, og sagde at han trængte til en gang spanking. John sagde, at han lige var blevet “spanked” af hans mor og mig. John kæreste blev meget interesseret, og John der var igang med at lire hende op og fortalte historien i detaljer.

Jeg blev gloende rød i hovedet. Johns kæreste sagde, at hun ville prøve at “spanke” nu, og hun ville prøve at gøre det som Johns mor. Jeg skulle hjælpe hende. Hun hev John op, jeg var mere end villig til at hjælpe hende. Hun hev i John og han føjede hende. Hun begyndte at knappe hans bukser op, tøvede lidt og sagde så: “Hvordan gjorde hun? Vis mig det?” Jeg fortsatte med at knappe bukserne op og hev dem ned. John lod mig gøre det, jeg trak boksershortsene ned og viste hende hvordan Johns mor havde ladet hånden glide over hans balder, ned over lårene, tilbage langs revnen. Hun gjorde nu, som jeg havde vist hende. Jeg fortsatte med instruktionen, lod hånden glide mellem benene, klemte lidt på nosserne og tog nu fat om skaftet, der var blevet halvstiv. Hun efterlignede mig og pikken strittede nu lige og skråt op i luften. Jeg hentede det flade boldtræ og rakte det til hende. “Jeg holder pikken, mens du smækker,” sagde jeg. Hun løftede tøvende boldtræet, men jeg råbte: “Smæk ham”. Hun lod boldtræet suse ned på hans bare bagdel.

Pludselig rejste John sig og sagde: “Du er lige lovlig hjælpsom, nu er det din tur.” Han tog et fast greb om mine arme og hold mig fast. “Nu ved du hvad du skal gøre, kom så i gang”, sagde han til kæresten. Han holdt mig, så jeg havde udsigt til hans stive pik. Pikhovedet var helt blå og lidt forsperm gjorde hovedet glinsende. Jeg mærkede at Johns pige knappede mine bukser op og trak dem og underbukserne op. Hun lod hånden glide rundt på balderne. Pludselig mærkede jeg hendes hånd om min pik. Det var første gang en pige havde rørt mig der. Pludselig råbte hun: “Han har hud på hovedet”. John sagde: “Det er bare fordi, han ikke er omskåret.” “Hvad er det?” svarede hun. John tog min pik i hånden og trak forhuden tilbage og forklarede hende hvordan drengene i USA fik forhuden fjernet som små drenge. Hun kiggede nøje på min pik og tog også Johns i hånden. Det var helt vildt liderlig, at stå der med bar røv og en pige holdt ens pik i hånden, samtidig med at hun havde en anden pik i den anden hånd. Hun begynde at gnide på dem begge to samtidig, pludselig spermede jeg. Sprøjtet kom så hurtigt, at jeg ikke nåede at advare hende, og jeg kom til at sprøjte på hende.

John sagde: “Du blev vist ikke færdig før.” Han rakte hende boldtræet og stillede sig klar til at få smæk i bagdelen. Han bad mig hente håndklædet ligesom sidst. Jeg hentede det og tog ligesom sidst fat i hans pik og krammede den. Johns kæreste begyndte nu at bruge boldtræet. Hun var ikke så forsigtig som før og gav ham nogle gode rap i rumpen. Pludselig stod der igen en kaskade af sperm ud fra pikken, som jeg forsøgte at indfange med håndklædet. Bagefter fik vi en lang snak om sex. I USA vil pigen gerne være jomfru, når hun skal giftes. Derfor er gensidig onani meget brugt før ægteskabet derovre. Jeg ville også gerne have set Johns kæreste uden tøj, men det fik jeg ikke lov til denne aften, for pludselig hørte vi en bil udenfor og fik meget travlt med at ryde op efter os.

Indsendt af kim

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *