Den strenge herskerinde

Oprettet den 18. april 2013

Jeg vil fortælle en historie hvor vores sexliv fik et ekstra pift og hvor vi på en både dejlig og smuk måde fik brudt nogle grænser som vi synes var pikante og ophidsende. det begyndte med at der var en stemme på telefonsvareren som sagde” når jeg kommer hjem er det mig der bestemmer , du gør bare hvad der bliver sagt, har du forstået”.

Ja det mente jeg da jeg havde.” Du ligger med bind for øjnene og har de håndjern parat som vi købte for nylig”. det var ikke noget vi havde prøvet og jeg havde nu købt for at hun først skulle prøve dem.

Jeg gik ud og badede og blev liderlig ved at tænke på hendes besked. det at skulle underkaste sig sin egen kone var vel lige at drive den for langt, men det gjorde nu ikke noget kunne jeg mærke på mit sind og følelser. jeg gjorde mig i stand og da hun var ved at være hjemme,, lagde jeg mig på sengen hvor der var kommet lækkert og dejligt sengetøj på og luften dirrede af udløst begær hørte jeg nøglen blive sat i døren og hørte min kones stemme i døren.

” Når du hørte efter hvad der blev sagt” Ja min elskede” Det hedder “ja herskerinde ” til en anden gang.” ja herskerinde” sagde jeg spagfærdigt. Hendes stemme var virkelig handlekraftig og jeg havde bare at adlyde kunne jeg forstå. Med bind for øjnene kunne jeg ikke orientere mig men kunne høre hun skiftede tøj og tog noget læder tøj på.
Lyden af læderet havde en ophidsende virkning og jeg tænkte på hvad jeg nu skulle udsættes for. Giv mig din hånd sagde hun i et tonefald der ikke var til at tage fejl af. JEG GJORDE DET UDEN AT PROTESTERE. HUN LæNKEDE MIG FAST og jeg følte en sær liderlighed komme som en tyv om natten.

Det var som om at jeg var total magtesløs og alligevel kunne jeg føle en frihed.” når er du til noget” eller skal jeg selv gøre min kusse våd” hun satte sig ned over mit ansigt og sagde” kom så i gang eller jeg skal straffe så du kan mærke det” Min tunge begyndte langsomt men sikkert at spille mod hendes klitoris og en sagte stønne kunne høres. jeg gjorde det langsomt , men satte efterhånden tempoet op. Hun blev lidt efter lidt vådere og gjorde selv lidt arbejde og bad mig slikke hendes anus og det gjorde og hun blev mere ophidset og skreg sin liderlighed ud. Nu blev hun lidt venligere stem og løsnede det ene af håndjernene på foden så jeg fik mærke lidt frihed. Hun var lige pludselig væk og kom tilbage og befalede at jeg skulle åbne munden og hun stak en påspændingsdildo i min mund.

Slik min kære slave” det havde du vidst ikke regnet med”. Jeg slikkede hende og hun synes at kunne lide at få den slikket af. Jeg fik nu løsnet de sidste lænker og hun bad mig om at lægge mig på ryggen og smurte med bløde bevægelse min anus ind og jeg lagde mine ben over hendes skuldre. Hun tog mig så og jeg kunne virkelig mærke at hun var begejstret for denne form for sex og jeg var da ikke uberørt af det. da vi havde elsket på denne måde og jeg havde mærket “hendes pik” skreg hun at nu ville hun virkelig mærke min pik og jeg slikke hende først lidt lod mine hænde gøre det nødvendige arbejde.” knep mig og lad mig mærke din varme sæd på din krop” jeg kunne mærke på min rygrad at min orgasme var på vej og vi kastede os orgasmen i møde. Det er en utrolig oplevelse og at bryde nogle i ensliv er sundt for alle parter hvis begge parter synes om det.

Indsendt af MANDEN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *